Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: mallanikkelsen
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-06-2019, 04:40 AM
Replies: 4
Views: 1,095
Posted By mallanikkelsen
Problem changing optical format from ADAT to SPDIF on my 003

Hello there

I have a ProTools setup consisting of the following:

ProTools 12 and the 003 hardware surface.
Running on a windows 10 pc intel core I-9900K 3.6 GHZ CPU 32 GB of ram.

I have...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-06-2019, 04:37 AM
Replies: 4
Views: 1,095
Posted By mallanikkelsen
Re: Problem changing optical format from adat to spdif on my 003.

Thanks for bringing this to my attention, my mistake!

All the best from Allan
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-05-2019, 06:13 AM
Replies: 4
Views: 1,095
Posted By mallanikkelsen
Problem changing optical format from adat to spdif on my 003.

Hello there

I have a ProTools setup consisting of the following:

ProTools 12 and the 003 hardware surface.
Running on a windows 10 pc intel core I-9900K 3.6 GHZ CPU 32 GB of ram.

I have...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-27-2017, 05:55 PM
Replies: 2
Views: 2,393
Posted By mallanikkelsen
Re: Cannot get any sound out of my 003 and into my surround sound pre-amplifier, can

Hello James

Thanks for your swift and for now very helpful reply. You managed to clear up a few Things for me.

First off, to answer your question concerning the digi003: No, I am not using the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-27-2017, 02:43 PM
Replies: 2
Views: 2,393
Posted By mallanikkelsen
Cannot get any sound out of my 003 and into my surround sound pre-amplifier, can anyo

Hello everyone

I am running ProTools 11 on a Windows seven 64 bit based pc. My hardware is the 003, and ever cince I had a new surround system installed, I have had troubles getting sound out of...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-30-2012, 01:39 PM
Replies: 1
Views: 2,536
Posted By mallanikkelsen
Using digi003 and pro tools 8 - no signal on analog 5-6 any ideas?

Hello everyone

I am trying to perform a very simple task here, however for some reason I have problems, and I was wondering if anyone could shaed some light on the matter?

I am using Pro Tools...
Forum: Tips & Tricks 02-18-2009, 05:01 AM
Replies: 4
Views: 2,413
Posted By mallanikkelsen
Re: Using Digi Rack plug-in on the 003 in real-time, is this possible?

Hi

You are right, the manual indeed is helpfull, and after consulting it another time I manadged to do an insert on a track without to many problems! It works flawleslly now!

One more question...
Forum: Tips & Tricks 02-18-2009, 02:35 AM
Replies: 4
Views: 2,413
Posted By mallanikkelsen
Using Digi Rack plug-in on the 003 in real-time, is this possible?

Hello Everyone

This is my first post here, and I am quite new in the pro tools invironment, so appologies in advance if my issue has been delt with some time earlier. I have trawled through the...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:39 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com