Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: altemir
Forum: MIDI 07-24-2008, 09:14 PM
Replies: 1
Views: 2,201
Posted By altemir
Just uninstalled MIDI I/O driver and then...

Just uninstalled MIDI I/O driver and then re-installed it again. Works now.
Forum: MIDI 07-24-2008, 08:46 PM
Replies: 1
Views: 2,201
Posted By altemir
MIDI I/O Doesn't Show All Ports

I recently reconnected my MIDI I/O to my computer (PTLE 7.4, Windows XP) but it only shows port 10 of the MIDI I/O as an available option for input/output from within the MIDI Studio Setup section of...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-01-2007, 05:55 PM
Replies: 0
Views: 1,868
Posted By altemir
Click Source Drops Out in PTLE 7.4

After upgrading to 7.4, I have recently noticed that the RTAS click source sometimes skips an entire beat. It appears to happen randomly about every 12 beat or so. The RTAS "ClickSrc" plug-in has a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-30-2007, 11:42 PM
Replies: 0
Views: 1,925
Posted By altemir
Controlling Soft Synths with digi002 Knobs

I always assumed you could do this but I've never tried this before: Is there a way to generate MIDI controller messages using the eight data knobs on my digi002 so that I can control parameters on...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-03-2005, 09:50 PM
Replies: 1
Views: 2,742
Posted By altemir
2 MIDI Input Tracks Output to Same MIDI Channel

I have two MIDI tracks set up as follows:

MIDI Track 1 ... INPUT: Guitar Synth Controller on all channels
OUTPUT: Sampler on Ch. 5

MIDI Track 2 ... INPUT: MIDI Foot...
Forum: MIDI 11-25-2005, 02:35 PM
Replies: 0
Views: 1,516
Posted By altemir
MIDI I/O Won\'t Broadcast MIDI Out

Ever so often, I get baffled by this thing!

All my equipment is plugged into the MIDI I/O inputs and outputs. My PC is also plugged into the MIDI I/O using the USB cable, but I'm using it as a...
Forum: MIDI 09-25-2005, 06:12 PM
Replies: 7
Views: 2,463
Posted By altemir
Re: Pro Tools Kills MIDI Out Messages

Holy crap! ... I got it! Turns out that I didn't have the "MIDI Thru" option checked on the Pro Tools MIDI menu. That, together with record-enabling the MIDI track with the proper MIDI ins and...
Forum: MIDI 09-25-2005, 05:34 PM
Replies: 7
Views: 2,463
Posted By altemir
Re: Pro Tools Kills MIDI Out Messages

I noticed something else ... As I said before, I do not get MIDI outs through the Digidesign MIDI I/O unit when Pro Tools is running. I notice the same behavior when I run MidiQuest 9 (kind of like...
Forum: MIDI 09-21-2005, 08:11 PM
Replies: 7
Views: 2,463
Posted By altemir
Re: Pro Tools Kills MIDI Out Messages

Yes, I have a MIDI track created. I have "All" checked on the Input tab and "Emu E4X-1" selected on the Output tab. I record-enabled the track, but still no MIDI output at all on any port according...
Forum: MIDI 09-20-2005, 05:33 PM
Replies: 7
Views: 2,463
Posted By altemir
Re: Pro Tools Kills MIDI Out Messages

Well, actually it still doesn't work ... unplugging and re-plugging the MIDI I/O resets the unit so that the keyboard can talk to the rack synth, but then Pro Tools freezes. It doesn't seem to...
Forum: MIDI 09-20-2005, 05:22 PM
Replies: 7
Views: 2,463
Posted By altemir
Re: Pro Tools Kills MIDI Out Messages

That didn't work initially, but unplugging the MIDI I/O USB cable from my PC and then reconnecting it with those settings did the trick. Thanks!!
Forum: MIDI 09-19-2005, 09:10 PM
Replies: 7
Views: 2,463
Posted By altemir
Pro Tools Kills MIDI Out Messages

I have Pro Tools LE 6.9 running on Windows XP with a Digidesign MIDI I/O hardware interface.

When Pro Tools is not running, my keyboards correctly broadcast their MIDI OUT signal on all ports...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-14-2005, 06:30 PM
Replies: 1
Views: 1,828
Posted By altemir
No \"Edit MIDI Studio Setup\" Option!

Various Pro Tools documentation says that there is an "Edit MIDI Studio Setup" option under the Setups menu, but this item simply does not appear on my menu. What could be going on here to cause this...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-08-2004, 01:24 PM
Replies: 0
Views: 3,011
Posted By altemir
\"Edit MIDI Setup\" Setup Menu Item is Missing!

I have added a MIDI track that I intend to output through my external MOTU MIDI Express XT interface, but the XT interface is not showing up on the output drop-down list in the Mixer screen ... All I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-05-2004, 01:33 PM
Replies: 1
Views: 1,958
Posted By altemir
How to Automatically Load Reason Patches?

When I open a Pro Tools session that contains a Reason track (or tracks), is there a way to automatically load the correct patches into the Reason devices? Is this patch info saved with the Pro...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-30-2004, 12:19 PM
Replies: 1
Views: 2,144
Posted By altemir
MIDI Search and Replace Function?

Does Pro Tools LE have a MIDI search and replace function that would, for example, allow me to search for all the C#2's in a given track and change their velocities to 87? If it exists, I'm just not...
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:27 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com