Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 112
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: SumOdRsn
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-15-2006, 04:57 AM
Replies: 4
Views: 1,801
Posted By SumOdRsn
Re: Best vocal pre,$600 and below=your opinion here

I use a PreSonus Eureka and I love it. Right around $500.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-04-2006, 04:48 PM
Replies: 3
Views: 1,654
Posted By SumOdRsn
Re: error 6088, please help

I used to get this error until I disabled my Sound Blaster Audigy sound card. Once I did that the problem went away.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-04-2006, 04:45 PM
Replies: 3
Views: 1,915
Posted By SumOdRsn
Re: Disable Onboard Audio?

I disable it in device manager and it works for me.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-14-2006, 06:13 AM
Replies: 10
Views: 2,550
Posted By SumOdRsn
Re: mp3 on 7.0...included feature now???

What is weird is I bought the MP3 option back in 6.XX days. Then, when I moved to 7, I had to reformat my PC because I was having issues. After installing 7, I can bounce to MP3 and I didn't put in...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-13-2006, 04:38 AM
Replies: 3
Views: 1,826
Posted By SumOdRsn
Re: setting up repeat playback?

You can also right-click on the play button and change it that way.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-10-2006, 04:46 AM
Replies: 16
Views: 2,632
Posted By SumOdRsn
Re: Can\'t see Midi ports on Mbox 2

I had this problem a while ago, and got sick of trying to troubleshoot, so I wiped my hard drive and reinstalled windows. Worked, but it was a real pain.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-29-2006, 05:22 AM
Replies: 16
Views: 2,956
Posted By SumOdRsn
Re: Is mbox killing my sound?

From what I remember, 128 is the lowest buffer setting the Mbox can run at. I moved up to a 002r, but I record at 128 frequently using the 002r if I have a few plug-ins running and can't run at 64. ...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-26-2006, 04:38 AM
Replies: 8
Views: 1,817
Posted By SumOdRsn
Re: Firewire -6088

I'm not sure it's the TI version, but only the older models are TI. I purchased one and I think it was the 4300 C and they weren't TI chips. I had a ton of 6088 errors until I found a different...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-12-2006, 05:25 AM
Replies: 2
Views: 1,446
Posted By SumOdRsn
Re: question about authorsing plugins.....

I believe you actually have to purchase those. You can install them as demo's when you install PT. But they don't come with the purchase of the MBox. You'll have to go to Add/Remove programs to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-08-2006, 11:01 AM
Replies: 6
Views: 1,969
Posted By SumOdRsn
Re: What soundcard does everyone use?

I have a soundblaster Audigy 2. I disable it (in hardware manager) anytime I use ProTools. It was causing some issues when it was enabled previously. I couldn't get down to 64 buffer in PT with it...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-08-2006, 10:56 AM
Replies: 4
Views: 1,829
Posted By SumOdRsn
Re: OT How do you convert .WMA songs to I Tunes?

Use Media Player and burn the songs to a cd (audio cd). Then import the songs into iTunes.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-11-2006, 10:19 AM
Replies: 5
Views: 2,180
Posted By SumOdRsn
Re: studio monitors..power off question

I have no idea if it would hurt them, but I do that. I turn off my powered monitors using the powerstrip.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-09-2006, 10:52 AM
Replies: 6
Views: 2,258
Posted By SumOdRsn
Re: output to my tascam cdrw 2000 spkguitar ?

You can Alt, right-click on the output of one of the tracks and then select Analog 1-2 and it will output to both analog 1-2 and SP/DIF. The output will look like SP/DIF+. That way it will be...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-09-2006, 05:43 AM
Replies: 4
Views: 2,122
Posted By SumOdRsn
Re: Solved Playback/Buffer Problems on my system

Or you could have just read page 8 of the Getting Started Guide that tells you to make sure your hard drives are set to DMA mode and not PIO.

Intellectual prowess. HA!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-28-2006, 04:50 AM
Replies: 2
Views: 1,721
Posted By SumOdRsn
Re: Connecting external cd burner to 002R

Are all the other tracks outputs going to SP/DIF or being bussed to the input where you have it going to SP/DIF?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-19-2006, 09:02 AM
Replies: 4
Views: 1,927
Posted By SumOdRsn
Re: importing I-tunes music????help

Here is how you do it. Make a playlist of the songs you purchased, then burn it to a cd. Then import the cd back into iTunes. It will no longer be protected. Of course, then you'll have two...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-15-2006, 05:47 AM
Replies: 4
Views: 1,716
Posted By SumOdRsn
Re: Error -1115 upon start-up of LE...I can\'t open

-1115 is that it cannot find the Digidesign hardware. What hardware are you using?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-07-2006, 09:13 AM
Replies: 4
Views: 2,091
Posted By SumOdRsn
Re: Input cuts out on Digi 002R

Mine would do that when I had the Buffer set at 64. Increasing to 128 would fix it. I disabled my sound card and was able to use the 64 buffer.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-03-2006, 07:54 PM
Replies: 21
Views: 3,333
Posted By SumOdRsn
Re: 002r midi ports not showing up in PT7

Yeah, try everything you can first. Definitely do an uninstall and see what happens.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-03-2006, 07:52 PM
Replies: 9
Views: 2,219
Posted By SumOdRsn
Re: Digi 002: Errors -6085 and -6088

Nope, the card was on it's own IRQ. Yeah, check to make sure your firewire card has the TI chip.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-03-2006, 05:17 PM
Replies: 9
Views: 2,219
Posted By SumOdRsn
Re: Digi 002: Errors -6085 and -6088

I used to have the 6088 problem. Mine was resolved by disabling my soundcard:

...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-03-2006, 05:12 PM
Replies: 21
Views: 3,333
Posted By SumOdRsn
Re: 002r midi ports not showing up in PT7

Yes. I got my midi ports back after doing that.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-03-2006, 03:28 PM
Replies: 21
Views: 3,333
Posted By SumOdRsn
Re: 002r midi ports not showing up in PT7

Same thing happened to me. Uninstalling and reinstall didn't work and neither did trashing the preferences and DAE folder. I ended up formating my computer and of course they showed up. There are...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-26-2006, 05:14 AM
Replies: 13
Views: 2,447
Posted By SumOdRsn
Re: PT 7 cs1 & cs3 crash on crossfade. Possible Bug?

Good to know it wasn't just me!! I reformated three times until I figured it was the CS.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-14-2006, 07:16 PM
Replies: 0
Views: 1,674
Posted By SumOdRsn
Audition Crossfades using SP/DIF out?

I use digital monitors, so all of my monitoring runs through the sp/dif output. But when I try to audition a crossfade, it'll only come out the headphone jack. I see in I/O that the audition...
Showing results 1 to 25 of 112

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:24 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com