Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.05 seconds.
Search: Posts Made By: EddieJones
Forum: Artist Series Yesterday, 09:27 PM
Replies: 27
Views: 983
Posted By EddieJones
Re: EUCON 20.5.0 released

Are you saying the iPad at 20.1 connects OK? If so EuControl needs updating to 20.5

Sent from my HMA-L29 using Tapatalk
Forum: Artist Series Yesterday, 05:53 PM
Replies: 27
Views: 983
Posted By EddieJones
Re: EUCON 20.5.0 released

Firmware version has nothing to do with the main software. EuControl and the App need to be the same first two numbers. The last can be different. Basically the latest of everything

Sent from my...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control Yesterday, 02:47 PM
Replies: 26
Views: 554
Posted By EddieJones
Re: s1 not cycling through automation modes to 'read'

We found the issue. It only effects PT Standard thats why not everyone is seeing it. Thanks all and Swethington in particular for helping track this down. It will be fixed in 20.6.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control Yesterday, 02:06 PM
Replies: 26
Views: 554
Posted By EddieJones
Re: s1 not cycling through automation modes to 'read'

Is everyone who has this issue on PT standard not ultimate ?
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control Yesterday, 01:49 PM
Replies: 26
Views: 554
Posted By EddieJones
Re: s1 not cycling through automation modes to 'read'

Can I also ask for a screen grab of the Operation and Mixing Prefs from PT? Thanks guys for your help!
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control Yesterday, 01:27 PM
Replies: 26
Views: 554
Posted By EddieJones
Re: s1 not cycling through automation modes to 'read'

Can you all post an image of your Surfaces page from EuControl or give a description of what you have and in what order.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control Yesterday, 11:57 AM
Replies: 26
Views: 554
Posted By EddieJones
Re: s1 not cycling through automation modes to 'read'

Can I confirm with everyone its getting stuck at Latch ?
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control Yesterday, 11:05 AM
Replies: 26
Views: 554
Posted By EddieJones
Re: s1 not cycling through automation modes to 'read'

and if you change the mode in PT it shows OK on the Control App? Also can you change the modes OK On the Control Apps Mixer page?
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 06-03-2020, 02:40 PM
Replies: 41
Views: 1,488
Posted By EddieJones
Re: Eucon 20.5 Automation Lag

But what about the automation lag that this thread is about. (I think you have a different issue with the displays, likely network related)
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 06-03-2020, 01:52 PM
Replies: 26
Views: 554
Posted By EddieJones
Re: s1 not cycling through automation modes to 'read'

If you start a new blank session with just one mono track does it still do it? Theres got to be something specific about your setups or settings. We still can't reproduce here on multiple systems in...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 06-03-2020, 12:05 PM
Replies: 41
Views: 1,488
Posted By EddieJones
Re: Eucon 20.5 Automation Lag

I'm going to post a slightly older build of 20.5.0 for anyone brave who would like to test if its OK in this build. It was OK for beta testers. Please use the release installer to uninstall first and...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 06-03-2020, 10:12 AM
Replies: 26
Views: 554
Posted By EddieJones
Re: s1 not cycling through automation modes to 'read'

No, its the Rec/Auto Switch Press changes......
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 06-03-2020, 10:02 AM
Replies: 26
Views: 554
Posted By EddieJones
Re: s1 not cycling through automation modes to 'read'

Thanks for that. Could you try setting the option in EuControl so you dont need the shift and see if its the same ?
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 06-03-2020, 09:11 AM
Replies: 26
Views: 554
Posted By EddieJones
Re: s1 not cycling through automation modes to 'read'

Can someone post a video of this happening as no one here can reproduce this so there must be something we are missing. In the video please show the EuControl settings and the automation window in PT
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 06-02-2020, 10:47 AM
Replies: 41
Views: 1,488
Posted By EddieJones
Re: Eucon 20.5 Automation Lag

Ha, thats cool. I didnt know you could do that! A bit advanced though for most users.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 06-02-2020, 08:39 AM
Replies: 41
Views: 1,488
Posted By EddieJones
Re: Eucon 20.5 Automation Lag

Thanks for those links and helping others. A direct Ethernet connection would definitely cut down latency a little. How much would depend on how good your WiFi was though. Some would barely see any...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 06-02-2020, 08:20 AM
Replies: 41
Views: 1,488
Posted By EddieJones
Re: Eucon 20.5 Automation Lag

Can I confirm this. If you grab the fader straight away you get the delay, but if you wait a second it starts writing OK ?
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 06-01-2020, 03:22 PM
Replies: 41
Views: 1,488
Posted By EddieJones
Re: Eucon 20.5 Automation Lag

Please elaborate? Did I miss this earlier?
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 06-01-2020, 01:04 PM
Replies: 41
Views: 1,488
Posted By EddieJones
Re: Eucon 20.5 Automation Lag

We are working on this but not everyone is seeing it and its hard to repro. There are just 3 people on this thread out of thousands for instance. We are planning a bug fix release in a week or two...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-30-2020, 09:57 PM
Replies: 5
Views: 260
Posted By EddieJones
Re: Econ or S1 or Control Issues

It's a setting in EuControl, The user guide explains what each one does. You can turn off pan, sends or plugin windows popping up.

Sent from my HMA-L29 using Tapatalk
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-30-2020, 10:34 AM
Replies: 11
Views: 1,047
Posted By EddieJones
Re: S1 fader initialization & reset

Avid Logos means its booted. Sounds like the network connection is the issue. If you haven't already connect with a direct cable and see if it shows in EuControl All Surfaces list.

Sent from my...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-28-2020, 06:42 AM
Replies: 3
Views: 213
Posted By EddieJones
Re: After update hidden and inactive tracks show on s1\dock\control app

Look for six new check boxes on the general tab.

Sent from my HMA-L29 using Tapatalk
Forum: Artist Series 05-26-2020, 09:50 PM
Replies: 27
Views: 983
Posted By EddieJones
Re: EUCON 20.5.0 released

No, Most DAWs come with newer versions now.

Sent from my HMA-L29 using Tapatalk
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-26-2020, 08:33 AM
Replies: 1
Views: 393
Posted By EddieJones
Re: Avid Dock Backup Settings

Make sure you Save As you softkeys if you have made any changes and then Load them onto the new system

Sent from my HMA-L29 using Tapatalk
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-26-2020, 08:21 AM
Replies: 1
Views: 429
Posted By EddieJones
Re: Is a Power Switch safe for Dock + S1's?

Yes it's OK to do that. The power switch notifies EuControl the surface is powering off, so if you power them back on straight away it may get confused but OK if you leave for a min

Sent from my...
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com