Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 35
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: elmodagansta
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 01-17-2018, 05:00 AM
Replies: 22
Views: 36,116
Posted By elmodagansta
Re: Digi003 with High Sierra

Kierinho, I was just removing the 003 drivers and installing again, observing the security window. I do not recall how many tumes repeated but it didnt run after first time somehow. Sorry I cannot...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 12-05-2017, 12:38 PM
Replies: 22
Views: 36,116
Posted By elmodagansta
Re: Digi003 with High Sierra

Following the OS version compatibility with Pro Tools 12 I wanted to downgrade the OS to Sierra 10.12 but luckily I failed to do so (my bootable version of Sierra was not booting). So I kept on...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 11-25-2017, 01:30 AM
Replies: 22
Views: 36,116
Posted By elmodagansta
Re: Digi003 with High Sierra [SOLVED]

If anyone is interested I managed to get Digi003 to work on High Sierra. It was my obvious mistake - Security prompt poped up during Digi003 installation and I ignored it. Solution is : go to...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 11-18-2017, 02:45 AM
Replies: 22
Views: 36,116
Posted By elmodagansta
Re: Digi003 with High Sierra

Yeah... it was me :) I just made a new thread with clear description of problem. Hope someone will share.


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 11-17-2017, 11:54 AM
Replies: 22
Views: 36,116
Posted By elmodagansta
Digi003 with High Sierra

Greetings DAW creatures. I have problems accessing my Digi003 on High Sierra. Has anyone tried already? The PT is not listing Digi as as a device in Playback devices. Looking forward to any comments....
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 11-12-2017, 02:45 AM
Replies: 5
Views: 6,964
Posted By elmodagansta
Re: Digi 003 firewire w/ Thunderbolt 3 - MBP 2016?

Hey Alex, thanks for taking interest in my case. No the PT does not "see" Digi003 as hardware https://imgur.com/Sdgamxe. However The OS does recognize 003 connected thru Firewire...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-11-2017, 03:29 AM
Replies: 2
Views: 7,230
Posted By elmodagansta
Re: Mbox 3 and Mac OS High Sierra compatibility

Same question here. Can we expect new Digi003 drivers for OS10.13.1? Driver version 11.1.5 support only OS 10.12.
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 11-11-2017, 01:58 AM
Replies: 9
Views: 3,758
Posted By elmodagansta
Re: Upgrading from OS X 10.7.5 to 10.8.5 -- 003R drivers?

Any info on the digi 003 drivers for os 10.13? I am having hard time because the OS does not recognize my Digi as audio device. Would appreciate any help
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 11-11-2017, 01:47 AM
Replies: 5
Views: 6,964
Posted By elmodagansta
Re: Digi 003 firewire w/ Thunderbolt 3 - MBP 2016?

Sorry for bringing the old topic but i am currently trying to connect Digi 003 to mac mini with thunderbolt to firewire 800 cable. Digi 003 is visible in the system (connected to thunderbolt port)...
Forum: Virtual Instruments 02-19-2016, 07:31 AM
Replies: 3
Views: 2,435
Posted By elmodagansta
Re: EZ Drummer

Yep, sorry for bursting on forum too early. I had ad older version of EZD on my PC and it wasn't working even with the x64 update. After getting the latest download from Toontrack site it's working...
Forum: Virtual Instruments 02-18-2016, 09:59 AM
Replies: 3
Views: 2,435
Posted By elmodagansta
EZ Drummer

I installed a PT 12 yesterday and I cannot find the EZ drummer plugin anywhere. Tried x32 and x64 versions already and with no success. I have tried mon and stereo instrument tracks. Mono and...
Forum: Windows 07-16-2014, 06:26 AM
Replies: 3
Views: 3,527
Posted By elmodagansta
Re: App crash on exit PT 9.0.6

Albee, as most of the time you're right, sorry for no-Sandra. I will do it asap. Meanwhile, the interface is Focusrite Scarlett 2i2 and the WD drives are neither blue nor red, black, green. They are...
Forum: Windows 07-04-2014, 06:25 AM
Replies: 3
Views: 3,527
Posted By elmodagansta
App crash on exit PT 9.0.6

Hello, I have just migrated from old AMD build to new i7 system and each time on exit I get this message:

Problem Event Name : APPCRASH
Application name: ProTools.exe
Application...
Forum: Pro Tools 9 05-13-2014, 07:17 AM
Replies: 2
Views: 2,792
Posted By elmodagansta
Re: Pro Tools 9 with Windows 7, 64 bit

I am working on 64bit with PT 9.0.6. No problems at all! surpisingly :)
Forum: Windows 12-17-2013, 02:32 PM
Replies: 4
Views: 3,386
Posted By elmodagansta
Re: Technical difficulties

Sorry Diego, I didn't quite understand first time what the problem was. If you say it was working last week it means there must have been some updates (windows, M-Audio drivers or the PT itself). Do...
Forum: Windows 12-17-2013, 04:31 AM
Replies: 4
Views: 3,386
Posted By elmodagansta
Re: Technical difficulties

I believe you should not assign output to the same track. You can assign it to "Output" or other track but not the same one. Just try first to assign output1 to your default output (that connects to...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 12-11-2013, 02:51 AM
Replies: 15
Views: 11,022
Posted By elmodagansta
Re: studio vocal microphone

Well ... depending on the definition :) And by the way I tried Rode NT2-A and it is quiet clear, nice sounding mic. Used it both for acoustic guitar and vocals and I'm sold :) And the 10 years...
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 12-11-2013, 02:32 AM
Replies: 5
Views: 7,014
Posted By elmodagansta
Re: Lost M-Powered Essentials DVD

True story, the temptation is big and we just tend to buy shi&* we don't really need instead of just making the music :)
Regards
Forum: Windows 12-11-2013, 12:04 AM
Replies: 7
Views: 7,261
Posted By elmodagansta
Re: Need advice with asio4all and MIDI setup.

I have 2 questions that may help with the answer:
1) Do you want to record the sound of your Yamaha keyboard (because I understand that it creates sound on it's own without PC?
2) Do you want to...
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 12-10-2013, 07:19 AM
Replies: 5
Views: 7,014
Posted By elmodagansta
Re: Lost M-Powered Essentials DVD

Thanks for your help Joel. I was a real newby when I bought it 3 years ago and couldn't find a way to register the application. I did register the interface on M-audio webpage but coudn't find any...
Forum: Pro Tools SE and Essential (Win) 12-09-2013, 03:36 AM
Replies: 5
Views: 7,014
Posted By elmodagansta
Lost M-Powered Essentials DVD

Hello everybody. I have a big request to anyone who owns Pro Tools M-Powered Essentials. My DVD is not working (some major scratches on the DVD surface) and I cannot find any link for download at...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 12-09-2013, 01:30 AM
Replies: 15
Views: 11,022
Posted By elmodagansta
Re: studio vocal microphone

Thanks for straight answer :) Will write a letter to Santa ;)
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 12-06-2013, 01:23 AM
Replies: 15
Views: 11,022
Posted By elmodagansta
Re: studio vocal microphone

Seeing you all have good market knowledge on the subject could you advise on this piece : CAD gxl2400. I have heard quite good reviews for home recording (of course) with this fella. What is your...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 12-06-2013, 01:16 AM
Replies: 2
Views: 3,140
Posted By elmodagansta
Re: Lost Protools 9 CD

Hello, I have the same problem with M-Powered 8 however it was purchased in bundle with USB interface (M-Audio Fast Track). I registered the M-Audio product but not the Pro Tools software because...
Forum: Windows 11-04-2013, 04:32 AM
Replies: 19
Views: 5,561
Posted By elmodagansta
Re: Pro Tools specific screeching while record is toggled.

I believe I know what your problem is. At least if the screeching is what I think it is. You would probably hear the same annoying sound through your speakers if you had any - this was my case. I had...
Showing results 1 to 25 of 35

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com