Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: jpaul1988
Forum: Windows 07-29-2014, 01:41 PM
Replies: 6
Views: 4,911
Posted By jpaul1988
Re: ProTools 9 not responding

Thank you for the replies. I appreciate you taking the time to do so.
Forum: Windows 07-28-2014, 01:56 PM
Replies: 6
Views: 4,911
Posted By jpaul1988
Re: ProTools 9 not responding

MJ, thanks for the reply. Correct, the hard drive is not the recommended 7200 rpm; however, I have operated PT9 on the machine from March 2013 until June 26 flawlessly. No errors, no slow downs, it...
Forum: Windows 07-28-2014, 12:17 PM
Replies: 6
Views: 4,911
Posted By jpaul1988
ProTools 9 not responding

This is a second post about this problem. My first one was on June 26; however, I refreshed the laptop to a previous date and ProTools functioned until two days ago. I'll give complete details, but...
Forum: Windows 06-26-2014, 06:34 PM
Replies: 2
Views: 2,815
Posted By jpaul1988
Re: Pro Tools 9 Not Responding

Craig,

Please accept my apologies for not reading and following the instructions about posting. It was late, and I was a bit frustrated.

Good news. I did restore my laptop to a previous day's...
Forum: Windows 06-25-2014, 10:45 PM
Replies: 2
Views: 2,815
Posted By jpaul1988
Pro Tools 9 Not Responding

I have a Toshiba Satellite C875, Intel Core i3-3120M CPU @ 2.5 Ghz, running on Windows 8.1 64 bit operating system. I have Pro Tools 9 and update 9.06 installed. I use an mbox3 and an maudio...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:36 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com