Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: djl62490
Forum: Pro Tools Express on Windows 08-29-2016, 04:28 PM
Replies: 4
Views: 8,870
Posted By djl62490
Re: Pro Tools Express "Unable to Locate Hardware" on startup

Thanks for the input. I just installed Pro Tools First so I'll tinker around and see how it goes. That said, studio one has a free version that I think I'll check out. Their artist version is only...
Forum: Pro Tools Express on Windows 08-29-2016, 04:02 PM
Replies: 4
Views: 8,870
Posted By djl62490
Re: Pro Tools Express "Unable to Locate Hardware" on startup

That's a huge bummer. I saved up for a while to buy the mbox and pro tools LE and I only got a few years out of it. I'm just a hobbyist and certainly can't pay $599 for PT 12. Do you have any...
Forum: Pro Tools Express on Windows 08-29-2016, 03:05 PM
Replies: 4
Views: 8,870
Posted By djl62490
Pro Tools Express "Unable to Locate Hardware" on startup

Just as the title says :(

I have installed and reinstalled Pro tools and the latest drivers for my Mbox mini 2.

Windows 10 recognizes the mbox (it appears in the device manager and is usable as...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 01-17-2014, 07:46 PM
Replies: 1
Views: 2,750
Posted By djl62490
Mbox Mini static/crackling/fuzz from computer output

Hey all,
I had this issue last year but it went away from no real solution...just kind of disappeared one day. But unfortunately it's back. I hear a very large amount of static and crackling in my...
Forum: Windows 01-11-2013, 05:55 PM
Replies: 16
Views: 6,486
Posted By djl62490
Re: Massive Static/Fuzz on Playback/Record

Thanks for the response. I know the usb2.0 is fine with mbox, and that's what it is running through. I guess my next step will be a clean install of windows, certainly worth a try. Now I just need...
Forum: Windows 01-10-2013, 03:20 PM
Replies: 16
Views: 6,486
Posted By djl62490
Re: Massive Static/Fuzz on Playback/Record

I installed a WD Caviar Blue 1 TB internal hard drive for Pro Tools use only yesterday, unfortunately the problem persisted.

I was also told by tech support that they don't know what else to do on...
Forum: Windows 01-09-2013, 03:55 PM
Replies: 16
Views: 6,486
Posted By djl62490
Re: Massive Static/Fuzz on Playback/Record

For anyone else who may have this issue, temporary but not permanent fixes have included:

- Disabling all network adapters
- Disabling all sound cards (mine is integrated into the mobo)
-...
Forum: Windows 01-06-2013, 04:47 PM
Replies: 16
Views: 6,486
Posted By djl62490
Re: Massive Static/Fuzz on Playback/Record

Thanks for the reply.



I have done all the Windows 7 optimizations, using an mbox mini connected through USB, storing on a 7200rpm drive. It's the same drive I have my OS on, but I'd like to...
Forum: Windows 01-02-2013, 05:25 PM
Replies: 16
Views: 6,486
Posted By djl62490
Re: Massive Static/Fuzz on Playback/Record

Hi, thanks for responding.

I haven't had any luck with searching the forums yet, but I'll keep trying. In the meantime here is the SANDRA (this is a computer I built):

SiSoftware Sandra
...
Forum: Windows 12-30-2012, 12:20 AM
Replies: 16
Views: 6,486
Posted By djl62490
Massive Static/Fuzz on Playback/Record

I'm getting a massive amount of digital static/fuzz through Pro Tools. I only hear it when there is any output, so I know it must be coming from Pro Tools itself.

I spent a few hours on the tech...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:00 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com