Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 29
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: mommama
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-09-2004, 12:22 PM
Replies: 4
Views: 2,317
Posted By mommama
Re: faders automated in mix question

thanks- but I know how to fade down a group and then fade up the track, what I'm asking is- is it possible to do both at the same time - like inverse panning so that it is mirrored? I have a ton of...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-09-2004, 12:09 PM
Replies: 4
Views: 2,317
Posted By mommama
faders automated in mix question

Hi everyone-

I'm kinda stuck on this. I looked at the manual but couldn't figure this out.

I want to make one mix group fade down while I make another track fade up- like an inverse pan effect...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-25-2004, 12:16 PM
Replies: 9
Views: 2,422
Posted By mommama
Re: question about aux/bussing and effects

Great- that's what I needed to know.

Thanks to all.

Mommama
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-25-2004, 07:33 AM
Replies: 9
Views: 2,422
Posted By mommama
Re: question about aux/bussing and effects

Thanks for the help.

Yes, I knew about the compressors/EQ's being inserts and that is how I'm using them. I was just confused about time delay effects like chorus and reverb. Should they be bussed...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-24-2004, 10:24 PM
Replies: 9
Views: 2,422
Posted By mommama
question about aux/bussing and effects

Hi- I'm new to mixing and have been looking for an answer to this question with no luck as of yet. I hope someone can take the time to help me.

Is the best way to run effects by using busses for...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-15-2004, 11:34 AM
Replies: 8
Views: 1,814
Posted By mommama
Re: best way to add effects in a session?

Yes- that's right. I didn't want to record the flange to another track but if I have to (to make the entrance of the flange clean) then I will.

Thanks for any other advice

K
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 06-15-2004, 10:32 AM
Replies: 8
Views: 1,814
Posted By mommama
best way to add effects in a session?

Hi-

I would like to put a flange on all my tracks for a mix at certain points of a song.

I thought the best way to do this would be with an auto setting of the bypass switch on my master...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-30-2004, 10:43 AM
Replies: 20
Views: 3,382
Posted By mommama
Re: midi not working with 6.1.1/XP

What I have is basically a computer with digi001 attached - that's it. No extra hardware. No triggering of external devices, and no soft sythns. Think of buying a computer, addint PTLE and digi 001...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-30-2004, 10:07 AM
Replies: 20
Views: 3,382
Posted By mommama
Re: midi not working with 6.1.1/XP

it's triggering the midi intsrument from PTLE - I have no hardware to check MIDI recording - keyboards etc. I know very little about MIDI recording. I 'm not sure what you mean by the chain?
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-30-2004, 09:29 AM
Replies: 20
Views: 3,382
Posted By mommama
Re: midi not working with 6.1.1/XP

hi-

midi thru is checked. I just made a midi track and then drew in some midi notes. PT "sees" the midi-in other words --- it indicates in the fader that the Midi is being played, but I have no...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-29-2004, 09:53 PM
Replies: 20
Views: 3,382
Posted By mommama
Re: midi not working with 6.1.1/XP

Hi-

Yes - Midi thru is checked......any thing else I should check?

Thanks

K
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-29-2004, 05:51 PM
Replies: 20
Views: 3,382
Posted By mommama
Re: midi not working with 6.1.1/XP

Same exact problems as me- can anyone help us??

K
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-29-2004, 12:11 PM
Replies: 20
Views: 3,382
Posted By mommama
Re: midi not working with 6.1.1/XP

Hi,

The 001 sent sysex messages before in my earlier PT version with WIN ME. No Midi files play on my computer - even through the media player. How can I check if Midi is set up properly? I'm...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-29-2004, 11:17 AM
Replies: 20
Views: 3,382
Posted By mommama
Re: midi not working with 6.1.1/XP

Hi All-

Thanks for the help. I'm not using the Digi 001 for Midi in PTLE, although I recently did try to import MIDI into PLTE and got all "Grey" midi blocks - and they didn't play. Also, no MIDI...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-28-2004, 10:29 AM
Replies: 2
Views: 2,256
Posted By mommama
Re: can\'t install software for 001 hardware?

hi-

thanks for any help

It's win XP and I'm running 6.1.1 from an installation disk

Thanks again

k
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-28-2004, 10:18 AM
Replies: 0
Views: 1,789
Posted By mommama
found new hardware- but what is this thing?

Hi-


After installing my sound card, the DIGI 001 card is found by my computer. AFter that, it finds another piece of "multimedia" hardware and asks for installation disk/software. The PTLE disk...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-28-2004, 10:11 AM
Replies: 20
Views: 3,382
Posted By mommama
midi not working with 6.1.1/XP

Hi-

My Midi in/out for 3rd party applications is not working. I'm running 6.1.1 with ASIO 6.1.1 I've tried everything (install/uninstall- MME refresh etc) and it just doesn't work- even though the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-28-2004, 07:50 AM
Replies: 2
Views: 2,256
Posted By mommama
can\'t install software for 001 hardware?

Hi Everyone-

I hope you can help. My Device manager doesn't recognize the 001 but I still record on PT fine through the 001. The problem is, I can't get the MIDI I/O to be seen by any other...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-30-2004, 04:43 PM
Replies: 5
Views: 2,451
Posted By mommama
processing rtas does not change audio

Hi-

the RTAS plug ins don't process the files IN the track (Win xp- PT6.1.1). Instead of changing it there in the track, it adds a file to the Audio section which is processed. How can I get this...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-24-2004, 06:53 AM
Replies: 1
Views: 2,513
Posted By mommama
H/W buffer problems on 1 drive only- an ANSWER

So-

From the GREAT dell tech support.

When, after adding another hard drive you can't get the IDE "current transfer" (in the device manager under IDE's) from PIO to DMA (it's greyed out as PIO...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-23-2004, 09:45 PM
Replies: 11
Views: 3,218
Posted By mommama
Re: DISK Allocation probs? AN ANWER - Finally !

So-

From the GREAT dell tech support.

When adding another hard drive and you can't get the IDE to switch "current transfer" from PIO to DMA for the 2nd drive (device 1), Here's the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-23-2004, 08:33 PM
Replies: 11
Views: 3,218
Posted By mommama
Re: DISK Allocation? please help me!

is there anything else I can do to get the files on the slave drive to play/record correctly? I'm really at a loss with this as I'm a newbie to recording on the PC.

Thanks for any more info
...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-23-2004, 06:55 PM
Replies: 11
Views: 3,218
Posted By mommama
Re: DISK Allocation? please help me!

I'm not sure- where are the descriptions of the Devices? this is what I have under "my System" under CDROM. I hope it helps. Thanks again- Kevin


Drive D:
Description CD-ROM Drive
Media...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-23-2004, 06:32 PM
Replies: 11
Views: 3,218
Posted By mommama
Re: DISK Allocation? please help me!

thanks-

it's a good post to read, but I still haven't gotten it yet.

Here's what I have in Device manager

Primary IDE

Device 0 - Transfer Mode DMA if available - Current transfer mode...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-23-2004, 05:34 PM
Replies: 11
Views: 3,218
Posted By mommama
Re: DISK Allocation? please help me!

Hi-

Thanks for the help

Both the C and the F drive (Slave) are set to record. Is that OK?

Thanks again

Kevin
Showing results 1 to 25 of 29

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com