Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 80
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: sricabla
Forum: macOS 06-24-2020, 11:08 AM
Replies: 5
Views: 834
Posted By sricabla
Re: Why do I hear both, guitar sim plugin and clean above it?

Thanks for your help!

PT ver. 19.6
OS 10.14
UA Apollo Twin X
Guitar sim- Neural Archtype (very good by the way)

Just hate having a clean tone on top of the guitar sim

Thanks in advance
Forum: macOS 06-23-2020, 11:54 AM
Replies: 5
Views: 834
Posted By sricabla
Why do I hear both, guitar sim plugin and clean above it?

I have a problem. I have a guitar sim plugin and when I audition a preset, I hear both the preset and a clean tone above it. When I record the way it is, I just get the amp sim, just as I wanted. I...
Forum: Pro Tools 2020 04-04-2020, 01:49 PM
Replies: 6
Views: 428
Posted By sricabla
Forum: Pro Tools 2020 04-04-2020, 12:35 PM
Replies: 6
Views: 428
Posted By sricabla
Re: Wooshing sound from guitars

You can go here: https://soundcloud.com/pleasure-parade

Test
Forum: Pro Tools 2020 04-04-2020, 10:22 AM
Replies: 6
Views: 428
Posted By sricabla
Wooshing sound from guitars

What's with the wooshing sound in the background of my guitar? How come I can't upload an audio file? You would think I can load a snippet of the guitar to show an example. But if anyone knows what...
Forum: Pro Tools 11 01-05-2019, 04:41 PM
Replies: 2
Views: 2,864
Posted By sricabla
Samsung SSD T5 and opening PT 11 sessions.

I recently bought a Samsung Solid State Drive to archive my PT sessions. I copy a session to the drive and everything goes fine. I open the session within the Samsung drive and I get a dialog box...
Forum: Eleven Rack 05-07-2018, 10:32 AM
Replies: 16
Views: 5,829
Posted By sricabla
Guitar sounds not translating

Maybe someone can help me....

Whenever I try to dial in a good guitar sound from 11 Rack, on the monitors, it sounds great. But when I press the record button and finish the take, the guitar sound...
Forum: Pro Tools 11 04-19-2018, 01:48 PM
Replies: 3
Views: 6,823
Posted By sricabla
Will PT 11.3 work with High Sierra?

I can't find this info since Avid has such a huge site.

I have PT 11.3. If I upgrade to OS X High Sierra will I still be able to use PT without any glitches. As of now, PT 11.3 is rock solid with...
Forum: macOS 11-09-2017, 04:39 PM
Replies: 4
Views: 1,721
Posted By sricabla
Re: Different guitar sound after I record

Ok, I'll be more specific.
Explorer into 11 Rack, custom preset. Your standard in/out configuration, out to mains. There was a post here that you have to mute the track you are going to record on....
Forum: macOS 11-09-2017, 12:59 PM
Replies: 4
Views: 1,721
Posted By sricabla
Different guitar sound after I record

I set up a nice guitar sound before I record, and after I record the guitar track it sounds different. I read on some posts mute the track but when I do that the track is muted. I see the waveform...
Forum: Pro Tools 11 09-28-2017, 05:15 PM
Replies: 225
Views: 97,213
Posted By sricabla
Where can I download PT 11.3.2?

I want to get some Waves plug ins for Mac. I only have PT 11.3.0 The waves use 11.3.2

Thanks in advance!
Forum: Pro Tools 11 01-21-2017, 04:44 PM
Replies: 4
Views: 4,380
Posted By sricabla
Pro Tools 11 and Mac Seirra

Does Pro Tools 11 work with Mac OS Sierra? Any Issues?

Thanks in advance
Forum: macOS 10-27-2014, 02:33 PM
Replies: 1
Views: 1,969
Posted By sricabla
Air virtual instruments missing

In my "Instruments" menu I only have Strike in there. I'm missing the Air suite of virtual instruments. How can I get them back in there?

Thanks in advance
Forum: Virtual Instruments 10-24-2014, 12:17 PM
Replies: 1
Views: 2,648
Posted By sricabla
Virtual instruments are missing

I installed the AIR virtual instruments and they are not showing up in the menu "instruments" I see Strike but that's it. Where are they?

Thanks in advance
Forum: macOS 08-31-2014, 10:51 AM
Replies: 8
Views: 3,224
Posted By sricabla
Re: PT and access privileges

I uninstalled and reinstalled the older version but both had the same error message. last week I had trouble with Adobe CC and Indian tech support did something to change all the permissions on my...
Forum: macOS 08-30-2014, 01:01 PM
Replies: 8
Views: 3,224
Posted By sricabla
Forum: macOS 08-30-2014, 12:59 PM
Replies: 8
Views: 3,224
Posted By sricabla
Re: PT and access privileges

I'll try that now and get back to you
Forum: macOS 08-30-2014, 12:54 PM
Replies: 8
Views: 3,224
Posted By sricabla
PT and access privileges

I recently installed PT 11.2.1 on a Mac with all the latest Mac OS updates and now I get this dialog message. "You do not have the appropriate access privileges (1)" I went to the knowledge base and...
Forum: Pro Tools 11 08-29-2014, 06:04 PM
Replies: 3
Views: 2,794
Posted By sricabla
Re: Installed 11.2.1 on Mac, now doesn't open

Yes that's the first thing I did. I even reinstalled PT
Forum: Pro Tools 11 08-29-2014, 11:52 AM
Replies: 3
Views: 2,794
Posted By sricabla
Installed 11.2.1 on Mac, now doesn't open

I downloaded and installed PT 11.2.1 for Mac on latest Mavericks. Right off the bat I get a dialog box saying "You do not have appropriate access privileges (1). How can I correct this situation?
...
Forum: macOS 06-03-2014, 06:36 PM
Replies: 2
Views: 2,204
Posted By sricabla
Re: Strike loads really slow

I have Strike on the boot drive where it installs in the default drive when it installs. I have lots of space on my drive
Forum: macOS 06-01-2014, 03:00 PM
Replies: 2
Views: 2,204
Posted By sricabla
Strike loads really slow

Why does Strike 2.0.2 take 7 minutes to load? How can I make it load faster. Even when I load it for the very first time, it takes a long time. I don't even have a drumset loaded.

Thanks in...
Forum: macOS 05-09-2014, 01:45 PM
Replies: 0
Views: 2,688
Posted By sricabla
Eleven Rack and output to speakers

All of a sudden audio is not going out to speakers in PT 10 and out of PT, What's up? I go to System prefs and select 11 rack on Output and Input but still no output to speaks. I can hear in...
Forum: Virtual Instruments 05-09-2014, 01:40 PM
Replies: 0
Views: 1,988
Posted By sricabla
New Strike

Why does it take 10 minutes to load the new Strike in PT 10? All of a sudden Strike takes 10 min to load in a session. What's up? I trashed prefs but still loads slowly

Thanks in advance
Forum: Eleven Rack 12-12-2013, 10:36 PM
Replies: 3
Views: 2,675
Posted By sricabla
Showing results 1 to 25 of 80

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:37 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com