Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 142
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: Skwaidu
Forum: AAX Plug-ins 10-03-2019, 11:02 AM
Replies: 8
Views: 3,076
Posted By Skwaidu
Re: AAX Plug-Ins for Dolby Atmos (7.0.2 & 7.1.2)

So still no compressor plugins that would have 7.1.2 linking?
Forum: Licensing & Accounts 06-16-2019, 07:44 AM
Replies: 18
Views: 5,781
Posted By Skwaidu
Re: Falcon expired on a current Update Plan

Same problem, after reinstalling PT. I don't need Falcon just now, but of course I want it working.
Forum: Pro Tools 2018 11-20-2018, 04:23 AM
Replies: 3
Views: 1,420
Posted By Skwaidu
Re: Import Session Data Default Setting

I have the same issue. Very frustrating! And I've seen it remember the setting on other systems (but not sure of their PT version numbers)
Forum: Post - Surround - Video 08-28-2018, 12:40 PM
Replies: 2
Views: 1,914
Posted By Skwaidu
Re: PT HDX 2018.3 Atmos bed (7.1.2) DSP mixer buggy on bus paths

Bumping this - see edited first post and thread title.

(An Avid rep was kind enough to contact me about this and asked assistance in reproducing the bug - we eventually found out that my problem...
Forum: Pro Tools 2018 03-26-2018, 03:27 AM
Replies: 5
Views: 2,364
Posted By Skwaidu
Re: 2018.3 Atmos bed (7.1.2) DSP mixer buggy on bus paths

Here's the post forum link http://duc.avid.com/showthread.php?t=398160
Forum: Post - Surround - Video 03-23-2018, 03:42 PM
Replies: 2
Views: 1,914
Posted By Skwaidu
Edited: "Route to track" autocreated bus subpaths assigned wrong, 5.1 width and above

Edited: This thread should be called "Route to track" autocreated bus subpaths assigned wrong, 5.1 width and above instead of "PT HDX 2018.3 Atmos bed (7.1.2) DSP mixer buggy on bus paths"

An Avid...
Forum: Pro Tools 2018 03-23-2018, 03:40 PM
Replies: 5
Views: 2,364
Posted By Skwaidu
Forum: Pro Tools 2018 03-23-2018, 11:32 AM
Replies: 5
Views: 2,364
Posted By Skwaidu
Re: 2018.3 Atmos bed (7.1.2) DSP mixer buggy on bus paths

Ideascale submitted, FWIW

https://protools.ideascale.com/a/dtd/Fix-Atmos-bed-7-1-2-DSP-mixer-bugs-on-bus-paths-PT-2018-3/305616-3779?submitted=1#idea-tab-comments
Forum: Pro Tools 2018 03-23-2018, 11:25 AM
Replies: 5
Views: 2,364
Posted By Skwaidu
Re: 2018.3 Atmos bed (7.1.2) DSP mixer buggy on bus paths

Nobody working in 7.1.2 here?

BTW, is it better these days to go straight to ideascale with these, or do the forum posts still matter?
Forum: Pro Tools 2018 03-19-2018, 04:22 PM
Replies: 5
Views: 2,364
Posted By Skwaidu
2018.3 Atmos bed (7.1.2) DSP mixer buggy on bus paths

I've just started my first score mix for an Atmos feature film, working in Atmos Bed 7.1.2 format, in PT 2018.3 (I assume it was the same for previous versions, though have not checked). I'm running...
Forum: Pro Tools 12 04-04-2017, 08:02 AM
Replies: 7
Views: 2,890
Posted By Skwaidu
Re: Frames for Aux Option in Track View Selector

Still happens in 12.7.1, this is infuriating.
Forum: Pro Tools 12 09-15-2016, 06:06 AM
Replies: 18
Views: 11,307
Posted By Skwaidu
Re: "Sessions overwrite current I/O Setup when opened" for PT12

This would be super important to have. I have one HD I/O and I routinely need outputs 3-6 for outboard in my stereo sessions, which I then use for 5.1 outputs in surround sessions. Infuriating in...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 04-27-2015, 09:00 AM
Replies: 117
Views: 34,083
Posted By Skwaidu
Re: -9171 and -9172 errors Pro Tools 11 | HD

Wow. What would it take for Avid to aknowledge this?

Tho "good" to know that it's not the old Mac Pro either, so no need for a new trashcan anytime soon...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 04-27-2015, 07:57 AM
Replies: 117
Views: 34,083
Posted By Skwaidu
Re: -9171 and -9172 errors Pro Tools 11 | HD

Anyone able to confirm or second this?
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 04-27-2015, 05:51 AM
Replies: 117
Views: 34,083
Posted By Skwaidu
Re: -9171 and -9172 errors Pro Tools 11 | HD

Indeed. Thankfully I do mixing most of the time, not being able to record software synths without lag or CPU errors on a "professional production DAW" is incredibly frustrating.
Forum: Pro Tools 11 03-31-2015, 03:15 AM
Replies: 80
Views: 32,782
Posted By Skwaidu
Re: PT 11.1 Mix/Edit window toggle not working

Not working here either. What gives?
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 03-24-2015, 12:11 PM
Replies: 117
Views: 34,083
Posted By Skwaidu
Re: -9171 and -9172 errors Pro Tools 11 | HD

Well if it was possible with a FW upgrade that would be amazing. But we haven't heard from one and the bug has been around for a long time now...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 03-22-2015, 09:19 AM
Replies: 117
Views: 34,083
Posted By Skwaidu
Re: -9171 and -9172 errors Pro Tools 11 | HD

Could you tell more please?
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 03-22-2015, 01:43 AM
Replies: 117
Views: 34,083
Posted By Skwaidu
Re: -9171 and -9172 errors Pro Tools 11 | HD

I recently recorded a session with 1 MIDI track, 1 stereo audio track and one Kontakt Player with a piano set loaded. Got one of these mid-record with 128 buffer, embarassing as hell.

I then...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 03-22-2015, 01:39 AM
Replies: 3
Views: 3,552
Posted By Skwaidu
Offline bounce crash, probably Waves-related, and offline bounce not 100% correct

So as per title, anyone else have this? Offline bounce seems to work ok until I insert *one* Waves plugin in to the session, then PT crashes. Even with only 1 stereo audio track. I have the newest...
Forum: Pro Tools 11 02-16-2015, 05:54 AM
Replies: 5
Views: 4,774
Posted By Skwaidu
Re: Protools 11 with Waves crashing on offline bounce

Let's bump this. I have this exact issue with Waves Platinum 9.2.2 and SSL 4000 9.2.0.

Offline bounce works fine, but if I insert even ONE Waves plugin, PT crashes nearly instantly. I even had a...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 02-07-2015, 12:21 AM
Replies: 117
Views: 34,083
Posted By Skwaidu
Re: -9171 and -9172 errors Pro Tools 11 | HD

So why didn't my 4,1 system exhibit it on HD Accel3 and OS X 10.6.8 (even though later I have seen HD Accel users report the issue), only after I upgraded to HDX and 10.8.5 and then 10.9.6? (On both...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 02-05-2015, 11:02 PM
Replies: 117
Views: 34,083
Posted By Skwaidu
Re: -9171 and -9172 errors Pro Tools 11 | HD

Well FWIW I never use stock apple mouses. Logitech, with (newest) drivers installed. Could that be a common variable?
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 02-05-2015, 03:23 AM
Replies: 117
Views: 34,083
Posted By Skwaidu
Re: -9171 and -9172 errors Pro Tools 11 | HD

It does exist at least in Mavericks. 10.9.5 here.
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 01-27-2015, 08:21 AM
Replies: 519
Views: 128,825
Posted By Skwaidu
Re: -9171 and -9172 errors with Pro Tools HD 10.3 on HDX

I'm running the ATI HD 4870. Still get the occasional message on 10.3.9. Today I got the error twice, once when recording a single stereo track (bouncing manually) while not touching the comp, but 10...
Showing results 1 to 25 of 142

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com