Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 500
Search took 0.04 seconds.
Search: Posts Made By: junkgear
Forum: Pro Tools Software (Win) 09-18-2018, 09:33 AM
Replies: 3
Views: 219
Posted By junkgear
Re: Question of Yamaha DAW System NUAGE for Pro tools (windows)

The NUAGE systems are only supported on MacOS.
And even on Mac, these is only basic support for Pro Tools.
Forum: Pro Tools 2018 09-17-2018, 07:53 AM
Replies: 3
Views: 180
Posted By junkgear
Re: ProTools 2018 as executable from Xcode didn't start

This forum does not deal with development issues. You will have to contact Avid to get help with plug-in development / debugging.
Forum: Third Party Interfaces 09-11-2018, 07:19 AM
Replies: 5
Views: 311
Posted By junkgear
Re: Let’s open the Thunderbolt can of worms again!

Take a look at the UA Thunderbolt Windows Compatibility (https://help.uaudio.com/hc/en-us/articles/215731443-Apollo-Thunderbolt-Windows-Compatibility) page.

I believe that each motherboard...
Forum: Pro Tools | First Discussion 09-07-2018, 07:07 AM
Replies: 3
Views: 366
Posted By junkgear
Re: "One or more tracks contain plug-ins not in your plug-in folder Xpand!2 "

In that same folder, you should have a file for XPand with an aax extension.
If you don't have that, then Xpand is still not installed properly.
Forum: Third Party Interfaces 09-04-2018, 08:50 AM
Replies: 19
Views: 693
Posted By junkgear
Re: Thunderbolt woes

So, you have the TB card installed with the cable connecting the card to the motherboard header?

You also have TB enabled in the BIOS? Not sure what the Asus BIOS has, but if there is a security...
Forum: Pro Tools | First Discussion 09-01-2018, 04:10 PM
Replies: 3
Views: 366
Posted By junkgear
Re: "One or more tracks contain plug-ins not in your plug-in folder Xpand!2 "

Have you installed Xpand? It’s a separate install.
If you did install it, then you should be able to find the aax file in the following location:

C:\Program Files\Common...
Forum: Pro Tools Software (Win) 08-28-2018, 08:46 AM
Replies: 2
Views: 351
Posted By junkgear
Re: Multiple Error messages in Pro Tools

Did Pro Tools ever run on this system?
Forum: Pro Tools 2018 08-26-2018, 11:18 AM
Replies: 14
Views: 1,119
Posted By junkgear
Re: 2018.7 Ultimate Slow Load

Make sure iLok manager is up to date too.
Forum: Avid Cloud Collaboration 08-23-2018, 10:55 AM
Replies: 9
Views: 7,134
Posted By junkgear
Re: Delete/disable cloud

Please take a look at the Deleting Projects (http://apps.avid.com/ProToolsFirstHelp/version2018.4/enu/wwhelp/wwhimpl/js/html/wwhelp.htm) section of the PTF online help.
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 08-20-2018, 06:34 AM
Replies: 1
Views: 763
Posted By junkgear
Re: So, no more audio interfaces from Avid for Pro Tools (Standard) then?

When support runs out for your MBox, it will still work with PT, but no new software/drivers will be developed for that hardware platform.

Check out the Focusrite Clarett USB...
Forum: Pro Tools Software (Win) 08-16-2018, 11:15 AM
Replies: 9
Views: 549
Posted By junkgear
Re: Protools keeps timing out.

Welcome to the forums! Sorry to hear you are having issues with MIDI and Pro Tools. Unfortunately you did not provide much information, which makes it a bit difficult to help diagnose your issue.
...
Forum: Eleven Rack 08-13-2018, 06:08 AM
Replies: 6
Views: 783
Posted By junkgear
Re: Bye 11R

Congrats on the AxeIII.
I too have moved on from my 11R, but like you; I enjoyed many years of great tones, ease of use and feel I got my moneys worth out of that box.
Forum: Eleven Rack 08-11-2018, 06:11 AM
Replies: 3
Views: 612
Posted By junkgear
Re: Eleven rack stuck on Boot Screen

Try leaving it unplugged for 15 minutes. Then plug it back in and try one of the Sweetwater reset methods.

Factory Reset...
Forum: Pro Tools Software (Win) 07-30-2018, 06:19 AM
Replies: 5
Views: 562
Posted By junkgear
Re: Pro Tools 12.5.2 freezes with the PC

It looks like you are using a single hard drive for everything on this system. Although there are several partitions, it's one drive serving up all the data.

Even though you have not changed...
Forum: Pro Tools | First Discussion 07-16-2018, 07:28 AM
Replies: 15
Views: 1,701
Posted By junkgear
Re: PTF Sound problems

This sounds like some basic setup problems, so hopefully we can get you on your way.

First of all, since your interface already has a ASIO driver, so you do not need ASIO4ALL and should uninstall...
Forum: Getting Started 07-12-2018, 06:42 AM
Replies: 6
Views: 971
Posted By junkgear
Re: Using an external SSD drive with Pro tools

Basically a hard drive can only read and write so much data at any given time. If everything is running off of the same drive, then the OS is accessing information from it, your sample libraries are...
Forum: Getting Started 07-11-2018, 12:44 PM
Replies: 10
Views: 1,815
Posted By junkgear
Re: No input in IO settings. Pro tools 12

Can you post a screen shot of your track; specifically the input and output settings?

It sounds like you set things up properly, but just to make sure.

1.) Launch ProTools and hold the N key...
Forum: Pro Tools | First Discussion 07-08-2018, 05:33 AM
Replies: 2
Views: 772
Posted By junkgear
Re: Question about upgrading/ compatibility

PT 11.3.2 was only qualified to run up to OS version 10.10.5, so you can’t go very far and moving to the latest would most likely give you troubles. Thunderbolt should be okay though on the latest...
Forum: Eleven Rack 07-02-2018, 10:15 AM
Replies: 2
Views: 847
Posted By junkgear
Re: Upgrade: You Have Reached The Maximum Allowed Activations For This Serial Number

Contact Avid support. They will be able to reset your activation and get you on your way.
Forum: Third Party Interfaces 06-28-2018, 12:03 PM
Replies: 1
Views: 942
Posted By junkgear
Re: Antelope Zentour and the plugins

The plug-ins run on the hardware, so they do not need to transfer anything to you.
Forum: Pro Tools | First Discussion 06-27-2018, 11:11 AM
Replies: 2
Views: 816
Posted By junkgear
Re: Can't open ProTool first

Some people experience longer wait times when doing anything online (log-in, online projects, chat, ...) in Pro Tools. Even though the window is plain white, leave it open and wait a few minutes to...
Forum: Third Party Interfaces 06-25-2018, 11:41 AM
Replies: 3
Views: 1,772
Posted By junkgear
Re: Pro Tools and multiple interfaces?

Use this Apple Support Article (https://support.apple.com/en-us/HT202000) to help you create an aggregate audio device.

Once created, start Pro Tools, and change the playback engine to use your...
Forum: Pro Tools Software (Mac) 06-20-2018, 09:49 AM
Replies: 2
Views: 644
Posted By junkgear
Re: After installing 2018.4, lots of plugins activation is required

I think there were some ILok changes between the versions. Make sure your ILok manager software is up to date and your licenses show as available. This should be a one time thing after the upgrade.
Forum: Pro Tools | First Discussion 06-15-2018, 10:24 AM
Replies: 102
Views: 58,196
Posted By junkgear
Re: Pro Tools Firsts Says I Have 3/3 Projects But I Only See 1

You will have to contact Avid support as they will need to fix this on their end.
Forum: Pro Tools 2018 06-14-2018, 07:30 AM
Replies: 5
Views: 530
Posted By junkgear
Re: Does 'Commit' not take account of Track Soloing?

Not sure if it is by design, but I typically mute the tracks I don't want in the commit and it works just fine. I know it should be the same thing for just one track, but I guess it isn't.
Showing results 1 to 25 of 500

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:25 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com