Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 49
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Dabbler
Forum: Pro Tools 2019 02-25-2020, 02:48 PM
Replies: 5
Views: 515
Posted By Dabbler
Re: Drag and Drop Audio from Workspace issue

From a folder in the finder or from the clips bin it seems to work as I would expect.

That said, I was hoping to find a fix for the problem and not a work around....
Forum: Pro Tools 2019 02-25-2020, 10:41 AM
Replies: 5
Views: 515
Posted By Dabbler
Drag and Drop Audio from Workspace issue

Hi.

Pro Tools Ultimate 2019.5.0 on iMac Pro Mojave 10.14.5

I am trying to drag and drop a bunch of audio files which are numbered 1 - 40 into a template with corresponding tracks also numbered...
Forum: Pro Tools 12 10-19-2017, 08:46 AM
Replies: 2
Views: 3,591
Posted By Dabbler
Offline Bounce painfully slow

Noticing this issue running 12.7 (native with PCIe card and HD I/O) on Mac tower 12 Core (cheese grater circa 2012) + Sierra....

These sessions are pretty simple, mostly stereo tracks, only 2...
Forum: Pro Tools 12 06-01-2016, 06:36 PM
Replies: 21
Views: 8,750
Posted By Dabbler
Re: Fades commands do different things

+1 and then some? This bug really sux. Killing my deeply rooted and very reflexive workflow. What must we do to get a fix?

------------------
Several Different Mac Pros, MacBookPros, Trashcans...
Forum: Post - Surround - Video 03-06-2014, 02:46 PM
Replies: 1
Views: 2,501
Posted By Dabbler
Re: PT11 and MC6.5.4.1 Video Satellite Link working or no?

So I've found contradictory information trying to figure this question out.

this link (second paragraph, 4th bullet):
...
Forum: Post - Surround - Video 03-06-2014, 11:22 AM
Replies: 1
Views: 2,501
Posted By Dabbler
PT11 and MC6.5.4.1 Video Satellite Link working or no?

Anyone got this working?

I've read a bunch of threads on the DUC from last summer expressing problems with the Satellite options on PT11 but also have read in the Readme files that there was a...
Forum: Artist Series 12-02-2013, 12:25 PM
Replies: 1
Views: 2,685
Posted By Dabbler
Eucon 3.0.1 update link?

Could someone post it, or point me in the right direction...can't seem to find the update in any of the usual spots (Tech Alerts, Downloads, Support etc.)

Thanks in advance
Forum: Artist Series 12-02-2013, 12:21 PM
Replies: 22
Views: 12,043
Posted By Dabbler
Re: 3.01 still not working?

Thanks for this. Solved my problems. I was afraid they were caused by the Belkin unit (which I'm also using)

Also, could someone post the link to the Eucon 3.0.1 update, can't seem to find it in...
Forum: Artist Series 12-02-2013, 11:38 AM
Replies: 0
Views: 2,430
Posted By Dabbler
OSX10.8.5 causing problems with Artist Mix/Eucon?

Hi.

Recently I purchased an Artist Mix for my PT systems and it's been working great under Lion 10.7.5 for about a month. I updated one system today to 10.8.5 and now the Artist Mix is totally...
Forum: Artist Series 10-02-2013, 10:43 AM
Replies: 2
Views: 3,661
Posted By Dabbler
Artist Mix Display issue

Hello.

I just picked up an Artist Mix to try out and it works great when connected via Ethernet to the MacPro, but when connected to my MacBookPro (retina) via the Ethernet to Thunderbolt...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 09-16-2013, 04:25 PM
Replies: 4
Views: 2,389
Posted By Dabbler
swapping parts

I was hoping to add 8channels of Analog Out to my HDIO 16x16 Digital, and wondering if the DA Card from one of my 192's that are currently going unused might do the trick? Are the cards...
Forum: Post - Surround - Video 01-18-2013, 02:11 PM
Replies: 7
Views: 5,033
Posted By Dabbler
Re: Video Satellite vs. VS-LE and Media Composer

Thanks for the reply. Eventually of course I figured out the difference and purchased Video Satellite.

Now my question is this:

I lose communication between the systems frequently. "The...
Forum: Post - Surround - Video 01-15-2013, 04:01 PM
Replies: 7
Views: 5,033
Posted By Dabbler
Video Satellite vs. VS-LE and Media Composer

I'm attempting to connect a Media Composer 6.5/MojoDX system to my PT10HD Native system using Video Satellite.

I have a Video Satellite LE Authorization on an ilok (had been used on a MacMini...
Forum: General Discussion 01-15-2013, 03:58 PM
Replies: 1
Views: 1,987
Posted By Dabbler
Video Satellite

I'm attempting to connect a Media Composer 6.5/MojoDX system to my PT10HD Native system using Video Satellite.

I have a Video Satellite LE Authorization on an ilok (had been used on a MacMini...
Forum: macOS 07-11-2012, 12:49 PM
Replies: 5
Views: 3,647
Posted By Dabbler
Re: Video Satellite "Failed to Connect"

Check the Video Frame Rates on both machines. They have to match.

Sometimes trashing prefs can "restore" the frame rate to a default, like 24 instead of 23.98. When they are off it seems to...
Forum: macOS 07-11-2012, 12:48 PM
Replies: 1
Views: 1,890
Posted By Dabbler
Re: Video Satellite gone squirly

Double check the Video frame rates match on both machines' Session setup.

I recently trashed prefs on the Satellite machine and the frame rate reset to 24 from 23.98 and it resulted in similar...
Forum: Pro Tools 10 04-11-2012, 06:32 PM
Replies: 12
Views: 7,555
Posted By Dabbler
Re: Mp3's importing LONGER than source

A) Obviously it's not a final mix, just a demo for the director and composer. (feature Post-Production)

B) I sent MP3 because they asked for MP3, I hate the format personally. Clearly I don't use...
Forum: Pro Tools 10 04-11-2012, 02:09 PM
Replies: 12
Views: 7,555
Posted By Dabbler
MP3's importing LONGER than source

I was asked to export a piece of music I had cut as an mp3. Composer writes me back to say the cue is drifting out of synch. Session is 48k/24B.

I did a bounce to disk, MP3 Interleaved 16B...
Forum: Pro Tools 10 04-11-2012, 02:06 PM
Replies: 12
Views: 7,555
Posted By Dabbler
Mp3's importing LONGER than source

I was asked to export a piece of music I had cut as an mp3. Composer writes me back to say the cue is drifting out of synch. Session is 48k/24B.

I did a bounce to disk, MP3 Interleaved 16B...
Forum: Pro Tools 9 02-15-2011, 11:52 AM
Replies: 28
Views: 10,440
Posted By Dabbler
Re: Can't Import Audio from QuickTime Video -- Assertion Error

Just this ran into this problem after installing 10.6.6 and 9.0.1 yesterday....

Is it a 9.0.1 bug or a 10.6.6 problem? i.e. should I revert my OS or my PT to the previous version to make it go...
Forum: General Discussion 09-08-2010, 02:48 PM
Replies: 5
Views: 2,589
Posted By Dabbler
Re: Maximum length for TDIF connections out of 192's?

Not Analog, TDIF Digital.

Craig F - most online vendors don't go beyond 15 footers, but there are some that go out to 25 ft. I can build the cables on my own just fine, but was mainly concerned...
Forum: General Discussion 09-07-2010, 10:38 PM
Replies: 5
Views: 2,589
Posted By Dabbler
Maximum length for TDIF connections out of 192's?

I'm preparing to convert my garage into a small editing/mixing room and trying to find the best place to set up a machine room in the space I have.

Wondering what the longest run of TDIF cables I...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 06-02-2010, 06:43 PM
Replies: 2
Views: 3,262
Posted By Dabbler
Workspace Window Bug...Crashes PT Every Time...Help

HD2Accel v8.0.3cs2 MacPro 8Core 2.26 12G Ram OS 10.6.2 (all media on internal esata drives) connected via cat-5 to Mac Mini 2.7Ghz OS 10.6.2 running Micro PTLE 8.0.3cs2 with Video Satellite LE for QT...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-22-2010, 04:54 PM
Replies: 1
Views: 2,473
Posted By Dabbler
Video Satellite LE Setup problem

Just got a new Mac Mini with 10.6.2 up and running with PTLE 8.0.3 and Video Satellite LE. Trying to lock it up to my main HD rig. Went through the whole setup routine fine, then hit Play on the...
Forum: Post - Surround - Video 03-22-2010, 04:48 PM
Replies: 1
Views: 2,531
Posted By Dabbler
Video Satellite LE Setup problem

Just got a new Mac Mini with 10.6.2 up and running with PTLE 8.0.3 and Video Satellite LE. Trying to lock it up to my main HD rig. Went through the whole setup routine fine, then hit Play on the HD...
Showing results 1 to 25 of 49

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 12:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com