Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: tommy b
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 12-05-2015, 02:00 PM
Replies: 6
Views: 7,444
Posted By tommy b
Re: Waveforms Disappear

To: "blank" - thanks, worked for me too. PT 11.3.1
Forum: MIDI 11-20-2015, 04:33 PM
Replies: 20
Views: 10,183
Posted By tommy b
Re: Midi thru stops working after sequence playback stops

After 1.5 hours on the phone with Avid two days ago, and another 2.5 today... still unresolved.

Avid support person went through a series of "shotgun" tactics - wipe preferences, update driver,...
Forum: MIDI 11-18-2015, 05:50 PM
Replies: 20
Views: 10,183
Posted By tommy b
Re: Midi thru stops working after sequence playback stops

Just updated OS to Yosemite 10.10.5 (on late 2013 iMac 27").

Same thing on MIDI Studio -> click "Rescan MIDI". I.e., notes play again for about a second, PT freezes (notes stop), PT disappears.
Forum: MIDI 11-17-2015, 01:57 PM
Replies: 20
Views: 10,183
Posted By tommy b
Re: Midi thru stops working after sequence playback stops

I have the same problem.
PT 11.2.1, Digi 003 Console w/ Driver 11.1.3, Yosemite 10.10.1 (yes I know I need to do some upgrades, and may resort to that in attempt to resolve).

I can create a blank...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com