Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 25
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: tams
Forum: AAX Plug-ins 09-27-2015, 10:45 AM
Replies: 45
Views: 15,697
Posted By tams
Re: PT 12 - Space - loosing settings in session...

I'm on a Mac and had this issue a few times on PT12, but to be honest I've always found Space unreliable which is why I don't use it much.
Forum: Pro Tools 12 09-09-2015, 04:19 AM
Replies: 5
Views: 4,321
Posted By tams
Re: MacBook Air 2015 or earlier experiences?

I had the entry level (4GB) 11" previous generation model (2014), I didn't buy it for Pro Tools but out of curiosity gave it a go and was quite surprised at what it could achieve. Talking 24-32...
Forum: Artist Series 04-22-2015, 11:55 PM
Replies: 1
Views: 2,570
Posted By tams
Apple ethernet adapters Thunderbolt vs USB

Anyone had experience with the two different ethernet adapters that Apple offer?

Getting a new Mac soon and it won't have an ethernet port for my Artist controllers. I'd rather use USB and keep a...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 09-12-2013, 03:57 PM
Replies: 2
Views: 2,021
Posted By tams
Re: Digi002, ocasionally voiceover sounds doubletracked?

Thanks for the reply, I've noticed really bad ones during recording but mostly during playback. There's definitely no hidden tracks being played back at the same time, and as I said if listen to the...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 09-10-2013, 10:19 PM
Replies: 2
Views: 2,021
Posted By tams
Digi002, ocasionally voiceover sounds doubletracked?

Has anyone had a problem where a single sound source (voiceover artist in my case) sounds like they're double tracked/delayed/phasey for a split second? There is no processing on the track, and if I...
Forum: macOS 05-13-2013, 02:39 PM
Replies: 13
Views: 5,606
Posted By tams
Re: Pro Tools 10 Install - No Inserts

I think he's saying there's no plugins listed rather than the inserts part of the mixer being hidden.

I had this happen once on an install, the plugin folders were there but for some reason PT...
Forum: macOS 03-14-2013, 01:45 PM
Replies: 9
Views: 3,655
Posted By tams
Re: Mic up drum kit using 003 rack

Wow the new one must be really bad.
Forum: macOS 01-08-2013, 12:28 PM
Replies: 3
Views: 2,049
Posted By tams
Re: No plugins on Pt 10

I had this issue setting up a system for someone a few weeks back, plugin folders were all there but Pro Tools wasn't loading them at the splash screen. Clean uninstall and reinstalled several times,...
Forum: macOS 10-29-2012, 02:17 PM
Replies: 5
Views: 2,159
Posted By tams
Re: New Breakpoint Added?

Oh wow this is a feature?? Assumed it was a bug and rolled back to 10.2...

Avid, pleeeease make this an option!
Forum: Pro Tools 10 10-16-2012, 02:33 AM
Replies: 84
Views: 17,980
Posted By tams
Re: 10.3.2 is Here

Still having the problem with nudging breakpoints, doesn't matter if "automation follows edit" is on or off. Not happening when I nudge clips, only when nudging the actual automation points it...
Forum: Pro Tools 10 02-25-2012, 07:31 PM
Replies: 5
Views: 3,551
Posted By tams
Re: Track view toggle always reverts to volume?

Cheers guys, knew about the E mode and the hotkeys for changing which automation line is on, just wanted to know if there was any way to stop track toggle to not go straight to volume, but I guess...
Forum: Pro Tools 10 02-24-2012, 06:23 PM
Replies: 5
Views: 3,551
Posted By tams
Track view toggle always reverts to volume?

Let's say I'm automating a send level, I press the track view toggle button on the keyboard to go back to the waveform to trim/fade it, then press it again to go back to the automation line, but it...
Forum: macOS 02-22-2012, 12:24 PM
Replies: 6
Views: 3,858
Posted By tams
Re: PT10 wont use 003 Console on MacBook Pro

No, you will need a new interface if you want to use PT11 when it comes out, but PT10 still supports the 002/003 family.

Try reloading the 003 driver.
Forum: General Discussion 02-22-2012, 12:18 PM
Replies: 8
Views: 5,439
Posted By tams
Re: Have Avid killed of the Digi Rack 003 ? (+)

The Macbook Pro still has a firewire (800) port, you might be thinking of the Macbook Air...
Forum: macOS 02-21-2012, 12:42 PM
Replies: 6
Views: 3,794
Posted By tams
Re: Just got my Mac Mini with Lion Server

Pretty sure mine came with the server functions enabled...
Easy to turn them off http://support.apple.com/kb/HT4827

For a small price going to 8GB of RAM is a must.

I believe that by default...
Forum: macOS 01-26-2012, 01:06 PM
Replies: 129
Views: 53,247
Posted By tams
Re: Mac Mini Server i7 2.0 Quad

One I'm currently working on is 24/44.1 around 30 tracks but it's about 30 mins long. Each channel has a Waves SSL strip, couple things have dyn3 or bf76, two TL space reverbs and two Pod Farms. CPU...
Forum: macOS 01-24-2012, 08:22 PM
Replies: 129
Views: 53,247
Posted By tams
Re: Mac Mini Server i7 2.0 Quad

Noticed mine runs pretty hot with a decent sized session open, CPU temp pushing 88 degrees celcius sometimes (that's around 190 F).

What CPU temps are you guys getting?
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-23-2012, 03:32 PM
Replies: 36
Views: 7,809
Posted By tams
Re: Whats your favorite way to record Bass?

Bass, pedals if needed, amp (prefer all tube), cab (prefer Ampeg), mic (57/RE20/47fet/whatever suits), pre (usually API), Waves SSL channel.

Usually take a DI too (JDI into API) but it would be...
Forum: macOS 11-28-2011, 12:05 PM
Replies: 6
Views: 3,610
Posted By tams
Re: Can't Hardware Monitor with mBox 3 & PT 9.0.5

Find the "disable host control" button in the mbox control panel.
Forum: macOS 11-07-2011, 03:24 PM
Replies: 129
Views: 53,247
Posted By tams
Re: Mac Mini Server i7 2.0 Quad

Thanks very much Mr Darcy, will give this a go.


Update: SOLVED!!!!

Thank you sooooo much Mr Darcy, have yourself a cool VB.
Forum: macOS 11-02-2011, 01:49 PM
Replies: 129
Views: 53,247
Posted By tams
Re: Mac Mini Server i7 2.0 Quad

Jay, thanks for the info on the shift thing, unfortunately no change. Had already moved everything out of my plugin folder to test this.

Tekis, no haven't heard of them, just checked them out and...
Forum: macOS 10-31-2011, 08:44 PM
Replies: 129
Views: 53,247
Posted By tams
Re: Mac Mini Server i7 2.0 Quad

You may have missed my posts but I'm on PT10 on a Mac Mini Lion Server i7, all good except for slow session loading.

Just checked out your credits, you've worked with Sonic Youth, Yo La Tengo,...
Forum: macOS 10-31-2011, 08:38 PM
Replies: 129
Views: 53,247
Posted By tams
Re: Mac Mini Server i7 2.0 Quad

Done more research and it seems I can't use the generic Lion installer, I have to use one specific to a 2011 Mac Mini. Seems my only option is to run the recovery assistant but I can only assume it...
Forum: macOS 10-27-2011, 05:20 PM
Replies: 129
Views: 53,247
Posted By tams
Re: Mac Mini Server i7 2.0 Quad

Long time lurker....

From what I can gather the installer gets deleted after installation. It's a download or a preloaded USB drive from the Apple store.

I believe that if I reinstalled the OS...
Forum: macOS 10-27-2011, 01:38 PM
Replies: 129
Views: 53,247
Posted By tams
Re: Mac Mini Server i7 2.0 Quad

I recently purchased the new i7 Server, still testing and making sure it's stable before I stop using my old system for critical work. I'm on 10.7.2 with the server functions disabled, was briefly...
Showing results 1 to 25 of 25

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com