Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.05 seconds.
Search: Posts Made By: noblejeanz
Forum: ICON & C|24 01-02-2016, 10:17 AM
Replies: 2
Views: 3,427
Posted By noblejeanz
Re: C24 Led Display Problem

The thread is old... but I just bought a used C24 and here it's the same.
Malinda, were you able to fix this problem in 2009? Thanks!
Forum: macOS 12-12-2011, 04:14 PM
Replies: 40
Views: 38,817
Posted By noblejeanz
Re: Bounce handler can not keep up (-9132) - BUG

I like it more in german:

http://www.groovt.net/Bounce%20PT10.jpg
Forum: Pro Tools 9 03-05-2011, 07:24 AM
Replies: 17
Views: 12,441
Posted By noblejeanz
Forum: Pro Tools 9 03-05-2011, 05:48 AM
Replies: 17
Views: 12,441
Posted By noblejeanz
Re: Pro Tools 9 Crossgrade/Activation Issue

That means, even when I only have a hardware serial number from an old interface, which I don't have any more (in my case the mbox 2 mini, but I still own the serial), I can do the crossgrade without...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 11-02-2009, 03:27 PM
Replies: 48
Views: 11,031
Posted By noblejeanz
Re: Thinking of a Trackball for PT?

I've the same problem: I ordered a new Bamboo fun pen & touch and I'm going crazy with moving the cursor just by hovering the pen over the pad.
And the sensitivity of the touchpad isn't as smooth as...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 08-29-2009, 05:46 AM
Replies: 35
Views: 21,228
Posted By noblejeanz
Re: Bets on when Pro Tools will become compatible with Snow Leopard...

Protools in 64bit? Not before 2015... when Ableton, cubase & co. run in 256bit already.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-01-2009, 12:16 PM
Replies: 3
Views: 2,103
Posted By noblejeanz
Re: Help, short noise every 2 seconds in the master channel

...was the preferences folder, I forgot that in the hurry today, would have been the first thing to try, sorry for the excitement, next time I'll check that first.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-01-2009, 04:15 AM
Replies: 3
Views: 2,103
Posted By noblejeanz
Help, short noise every 2 seconds in the master channel

Hi, I need your help, unable to log in at the Q&A section at digidesign.com, dont know what's the problem there.

Since a few hours there is a short hiss noise about every 2 seconds in the master...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-29-2009, 02:59 PM
Replies: 76
Views: 21,308
Posted By noblejeanz
Re: Kernel Panic with Mbox2 USB

I'm running PTLE 8 with CS3 on my MacBook Pro (Alu Intel 2x2,33, 10.5.7) and had a kernel panic caused by the mbox2 mini (was not connected).
Also on my intel iMac 2x2,4, same OS, same ProTools with...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 06-16-2009, 11:58 AM
Replies: 15
Views: 4,694
Posted By noblejeanz
Re: Comments box in mix window SNAFU

Anything new about this topic? I've the same bug with 8.0 CS3 on Intel iMac.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-11-2009, 11:53 AM
Replies: 7
Views: 3,826
Posted By noblejeanz
Re: Low Latency Monitoring After CS3

Used LE8 with CS3 and low latency monitoring a few minutes ago, no problems, plugins are made inactive, everything as usual.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-06-2008, 01:23 PM
Replies: 2
Views: 1,912
Posted By noblejeanz
Re: Will 002Rack work with Leopard?

Oh - that means, I will not be able to upgrade my iMac to leopard with the (someday) released leopard-save-pro tools? At the moment my iMac works great with PT LE 7.4 and tiger.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-14-2007, 02:21 AM
Replies: 10
Views: 3,112
Posted By noblejeanz
Re: Successful installation of 7.4LE on Leopard(OS X 10.5).

Hello Hendrix_forever, what about your plugins? I'm using nearly the same system and my Leopard DVD smiles at me every day. And I'm planning the upgrade to 7.4., so this could be an interesting...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-20-2006, 04:01 AM
Replies: 6
Views: 2,394
Posted By noblejeanz
Re: Amplitube and Autotune Problems - DAE Error 74

I Use ProTools LE 7.0 (upgrade to 7.1. failed, downloadfile damaged, I'll try again) and I get the same DAE Error 7401... I'm a complete ProTools Beginner, last week I switched from cubase to...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:07 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com