Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 66
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: XJENSEN
Forum: Pro Tools 2018 Today, 04:00 PM
Replies: 58
Views: 18,902
Posted By XJENSEN
Re: Pro Tools 2018.1 low latency monitoring issues

This and other LLM issues still seem to be in 2019.6. Even with all Avid hardware, can't get the damn thing to work.

There are obvious bugs with the 'Persist sends during LLM' functionality. I've...
Forum: Pro Tools 2019 Today, 05:38 AM
Replies: 5
Views: 277
Posted By XJENSEN
Re: Problems with LLM / Allow sends to persist during LLM

For clean tracking, you're right. But this is a rerecording/overdubbing session with loads of plugins and VIs where some physical instrument parts and vocals need to added. Needs a high H/W buffer...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) Yesterday, 05:47 AM
Replies: 6
Views: 4,813
Posted By XJENSEN
Forum: Pro Tools 2018 Yesterday, 05:40 AM
Replies: 3
Views: 1,107
Posted By XJENSEN
Re: MIDI being recorded early

Having the same problem in PTU 2019.6... :mad:
Forum: macOS Yesterday, 04:57 AM
Replies: 7
Views: 4,086
Posted By XJENSEN
Re: Manually played MIDI Notes arrive earlier than played.

For reference: This bug still seems to exist in 2019.6... :mad:
Forum: Pro Tools 2018 10-12-2019, 04:30 PM
Replies: 4
Views: 1,220
Posted By XJENSEN
Re: 2018.7 LLM issue

Also see http://duc.avid.com/showthread.php?t=406607.
Forum: Pro Tools 2019 10-12-2019, 04:28 PM
Replies: 5
Views: 277
Posted By XJENSEN
Re: Problems with LLM / Allow sends to persist during LLM

Appears this was already broken in 2018.7 (or earlier) and AVID is doing nothing about it: http://duc.avid.com/showthread.php?t=400587.
Forum: Pro Tools 2019 10-12-2019, 01:10 PM
Replies: 4
Views: 252
Posted By XJENSEN
How to force opening regular Pro Tools with an Ultimate license bundle?

Does anyone know how to force opening regular Pro Tools with an Ultimate license bundle? Couldn't immediately find out how to do this.
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 10-07-2019, 09:17 AM
Replies: 7
Views: 231
Posted By XJENSEN
Re: monitoring in the mixer of HD OMNI inputs from another HD I/O

The HD OMNI has an FPGA mixer on board that allows direct monitoring of its inputs. Will even work standalone, when not connected to an HDN/HDX card.
However, none of the other HD I/O interfaces...
Forum: Pro Tools 2019 10-06-2019, 09:20 AM
Replies: 5
Views: 277
Posted By XJENSEN
Re: Problems with LLM / Allow sends to persist during LLM

I'm adding a screenshot of the Session in case anyone would like to verify.
Forum: Pro Tools 2019 10-06-2019, 09:10 AM
Replies: 5
Views: 277
Posted By XJENSEN
Problems with LLM / Allow sends to persist during LLM

Hi everyone,

I filed a case with Avid, but was wondering whether anyone here encountered a similar problem.

- I am currently setting up a monitor mix on the physical Cue output of an HD OMNI....
Forum: Pro Tools 2018 10-06-2019, 07:05 AM
Replies: 4
Views: 1,220
Posted By XJENSEN
Re: 2018.7 LLM issue

I noticed this today on 2019.6 as well. It seems 'persist sends' also persists the inserts. This shouldn't be the case.. :mad:
Forum: Pro Tools 2019 10-05-2019, 05:01 AM
Replies: 7
Views: 595
Posted By XJENSEN
Re: Dynamic Transport Loop Playback doesn't properly adjust to new bounds

Today, I noticed that when you open a Session that has a selection stored and Dynamic Transport enabled, it doesn't catch up properly with that selection, even if Link Timeline and Edit Selection is...
Forum: Pro Tools | Dock 09-28-2019, 07:08 PM
Replies: 6
Views: 246
Posted By XJENSEN
Re: Dock | EuControl 19.9.0 > Some usability suggestions for Avid

I love the idea of the long-press! Sounds intuitive enough. That could be it! :-)
Forum: Pro Tools | Dock 09-28-2019, 10:41 AM
Replies: 6
Views: 246
Posted By XJENSEN
Re: Dock | EuControl 19.9.0 > Some usability suggestions for Avid

OK, I think I get it. Then, of course, my second suggestion wouldn't work, since pressing Shift would access a totally different function on the Control Room knob.
Forum: Pro Tools | Dock 09-28-2019, 10:35 AM
Replies: 6
Views: 246
Posted By XJENSEN
Re: Dock | EuControl 19.9.0 > Some usability suggestions for Avid

Interesting. So what does it do exactly in that case? I can't make it up from the manual.

In fact, the manual instructs to assign a PT track as 'EUCON Monitor', but then that track is controlled...
Forum: Pro Tools | Dock 09-28-2019, 08:57 AM
Replies: 6
Views: 246
Posted By XJENSEN
Re: Dock | EuControl 19.9.0 > Some usability suggestions for Avid

Also, I just noticed that the Monitor knob is unresponsive when Shift is enabled.. :rolleyes:
Forum: Pro Tools | Dock 09-28-2019, 08:53 AM
Replies: 6
Views: 246
Posted By XJENSEN
Dock | EuControl 19.9.0 > Some usability suggestions for Avid

Hi everyone,

Just installed EuControl 19.9.0.108. So far, running smooth!

I was wondering, however, if following usability suggestion could be considered:

- For the Bank/Nudge buttons, the...
Forum: Pro Tools 2019 05-13-2019, 04:01 AM
Replies: 2
Views: 200
Posted By XJENSEN
Re: Trouble grouping pans in 5.1

Confirmed bug. I have a case open with Avid for over half a year. No progress. They're currently still at the stage trying to reproduce it themselves. In my case, happens with LLM enabled and HW...
Forum: Pro Tools 2019 05-12-2019, 02:27 PM
Replies: 7
Views: 595
Posted By XJENSEN
Re: Dynamic Transport Loop Playback doesn't properly adjust to new bounds

Very good point and thanks for suggesting it! I can confirm that selections are indeed correctly linked.

Avid support is having a hard time admitting the bug and responded to me that engineering...
Forum: Pro Tools 2019 05-09-2019, 12:41 PM
Replies: 5
Views: 534
Posted By XJENSEN
2019.5 MIDI events randomly disappearing when copying regions

For your information, just (re)posted following support case re. erratic MIDI editing behaviour. I think it's a previously known issue, but clearly still not resolved.

When copying MIDI...
Forum: Pro Tools 2019 05-09-2019, 12:29 PM
Replies: 7
Views: 595
Posted By XJENSEN
Re: Dynamic Transport Loop Playback doesn't properly adjust to new bounds

Gets even worse. PT seems to completely forget your current loop selection, even if you stop and restart playback. You have to manually re-highlight your selection to re-enable proper loop playback....
Forum: Pro Tools 2019 05-09-2019, 12:03 PM
Replies: 0
Views: 402
Posted By XJENSEN
Low latency monitoring with HW inserts still broken in 2019.5

Another one... :(

Reading the release notes and having been on a support case since 2018.8 (I now realise that's 8 months! :eek: ), I had very high hopes, but 'alas'. No resolution. HW inserts...
Forum: Pro Tools 2019 05-09-2019, 11:57 AM
Replies: 7
Views: 595
Posted By XJENSEN
Dynamic Transport Loop Playback doesn't properly adjust to new bounds

Another new feature that breaks known behaviour. Seems hard for these guys to hit first time right.

Yes... I already filed a first bug report regarding loop playback in dynamic transport.

When...
Forum: Pro Tools 2019 04-26-2019, 04:56 AM
Replies: 1,374
Views: 253,674
Posted By XJENSEN
Re: Pro Tools 2019 !

That's actually not correct. At the current prices, even without any discounts, you get the same coverage (less the intermediate updates, if any) if you renew after roughly 2.5 years. Assuming you...
Showing results 1 to 25 of 66

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com