Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: beasleymusic
Forum: macOS 12-26-2012, 06:29 PM
Replies: 18
Views: 7,477
Posted By beasleymusic
Re: Received a Pro Tools HD 10 license bundle; isn't working correctly please help!

Went through the "read this before posting" stuff and did it all and it now works! I guess I should've done that in the first place hahaha! Anyways, thanks for all of the help guys. Especially you...
Forum: macOS 12-26-2012, 01:27 PM
Replies: 18
Views: 7,477
Posted By beasleymusic
Re: Received a Pro Tools HD 10 license bundle; isn't working correctly please help!

Yep that's exactly what's happening! It only happens when I have the Profire 2626 setup as the playback engine though. It works fine when I have the Built-in Output set as playback or the Pro Tools...
Forum: macOS 12-26-2012, 12:31 PM
Replies: 18
Views: 7,477
Posted By beasleymusic
Re: Received a Pro Tools HD 10 license bundle; isn't working correctly please help!

Computer: MacBook Pro 13-inch, Mid 2012
Processor: 2.9 GHz intel Core i7
Memory: 8 GB 1600 MHz DDR 3
Software: OS X 10.8.2

DAW: Pro Tools HD 10.3.3
Interface: M-Audio Profire 2626
Interface...
Forum: macOS 12-26-2012, 06:44 AM
Replies: 18
Views: 7,477
Posted By beasleymusic
Re: Received a Pro Tools HD 10 license bundle; isn't working correctly please help!

I'm using PT HD...It's showing up within PT in the "hardware" tab and it's set as my playback engine. I have all the io set up correctly, all the updated drivers but whenever I hit "play" it won't...
Forum: macOS 12-25-2012, 07:23 PM
Replies: 18
Views: 7,477
Posted By beasleymusic
Re: Received a Pro Tools HD 10 license bundle; isn't working correctly please help!

I guess my question then would be, can I use my Profire 2626 with Pro Tools HD 10? I've got it all set up and it's recognizing it but no audio is being recognized within pro tools...
Forum: macOS 12-25-2012, 01:37 PM
Replies: 18
Views: 7,477
Posted By beasleymusic
Received a Pro Tools HD 10 license bundle; isn't working correctly please help!

So, I looked in my ilok account and saw that I had new licenses available, clicked on it, come to find out I have a "Pro Tools HD 10 Bundle" with HD 10, 10, HD 9, and 9 licenses on it and there is no...
Forum: Windows 10-22-2012, 12:04 PM
Replies: 3
Views: 2,579
Posted By beasleymusic
Random Pro Tools HD 10 License in my iLok Account That I Didn't Order...Why?

Hello,

The other day I bought a software that required me to download the license to an iLok. While I was getting the license for my purchased software, I noticed that I had a Pro Tools HD 10...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 08-03-2011, 10:54 PM
Replies: 1
Views: 3,363
Posted By beasleymusic
Re: Audio clock problems.."Check clock source and sample rate.." Please help!

I cut off the "Ignore clicks and pops during playback/record" button and it started working and when I cut it off I get the audio clock problem...weird.
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 08-03-2011, 03:54 PM
Replies: 1
Views: 3,363
Posted By beasleymusic
Audio clock problems.."Check clock source and sample rate.." Please help!

Hello everyone,

I have had my profire 2626 and Pro-Tools M-Powered 8 setup for a little over a year and it's worked fine until today. I just got new monitors and hooked them up before I got the...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 04-01-2011, 07:37 AM
Replies: 1
Views: 3,703
Posted By beasleymusic
"The current playback engine does not support a bit rate of 48kHZ" M-powered 8

It seems like a pretty easy thing to do but I don't know how :(
These sessions used to open but I was hooking up my pod X3 and was having troubles so I changed some things in my computer but I don't...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 10-24-2010, 06:57 PM
Replies: 1
Views: 1,890
Posted By beasleymusic
Exporting sessions to another computer..

I have pro tools 8 and want to export a session with all the seperate tracks, plug-ins and all that good stuff to a computer with pro tools 7.4 LE installed on it, is this possible? And if so, how?
...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 10-14-2010, 05:40 PM
Replies: 0
Views: 2,641
Posted By beasleymusic
Audiosuite plugins not working...

Hey,
my plugins aren't working on pro tools. They work in the mix window when I apply them there, but when I try to directly apply them to a track I get an error message. it say:
Access Violation...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 08-21-2010, 08:09 PM
Replies: 2
Views: 2,619
Posted By beasleymusic
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 08-21-2010, 07:33 PM
Replies: 2
Views: 2,619
Posted By beasleymusic
Signal from Profire 2626 to pro tools isn't working properly

I just recently purchased a profire 2626 and pro tools m-powered. It was working great and had no problems until I need inputs 5-8. I first thought, maybe those inputs are messed up, but I'm getting...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:05 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com