Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: musicman691
Forum: Pro Tools 2020 08-07-2020, 09:08 AM
Replies: 13
Views: 786
Posted By musicman691
Re: Problem with instrument tracks

And it happens across platforms.
Forum: Pro Tools 2020 08-06-2020, 12:00 PM
Replies: 13
Views: 786
Posted By musicman691
Re: Problem with instrument tracks

Did you open instrument view in the edit screen to check the MIDI routing on said instrument track? We all know that PT sometimes loses the routing.


Actually the op doesn't say anything about...
Forum: Pro Tools 2020 08-06-2020, 05:32 AM
Replies: 13
Views: 786
Posted By musicman691
Re: Problem with instrument tracks

I've fallen prone to that from some MIDI files I downloaded from the 'net. The other one I see is notes with zero length in the MIDI event list. Drives me batty.
Forum: Pro Tools 2020 08-06-2020, 04:20 AM
Replies: 13
Views: 786
Posted By musicman691
Re: Problem with instrument tracks

Or volume automation.
I'd also check the MIDI driving whatever vi is in use to see if there's any messages there that shouldn't be. OP doesn't say what vi he's using.
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com