Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: royallion
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-15-2008, 10:10 AM
Replies: 6
Views: 3,396
Posted By royallion
Re: Protools LE Plug in Delay Compensation

Just so I'm sure I understand...

If I find that a track is delayed by a certain number of samples, then I DO need to compensate for that delay by
A) nudging it to the left by that number of...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-13-2008, 12:08 PM
Replies: 3
Views: 2,709
Posted By royallion
Re: Protools LE Plug in Delay Compensation

I'm chiming in as another user who is definitely interested in the answer to this question. I've read that LE users must manually compensate each track that uses plugins by the sample latency value...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-25-2006, 07:30 PM
Replies: 1,041
Views: 127,852
Posted By royallion
Re: Problems with PTLE? Post your configuration he

Get a monster ultimate performance usb 2.0 cable. It fixed the same issue for me. See this thread: http://duc.digidesign.com/showflat.php?Cat=&Board=UBB24&Number=1080306&fpart=1&PHPSESSID=

- Leon
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-25-2006, 07:30 PM
Replies: 1,041
Views: 127,852
Posted By royallion
Re: Problems with PTLE? Post your configuration he

Get a monster ultimate performance usb 2.0 cable. It fixed the same issue for me. See this thread: http://duc.digidesign.com/showflat.php?Cat=&Board=UBB24&Number=1080306&fpart=1&PHPSESSID=

- Leon
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-21-2006, 07:14 AM
Replies: 48
Views: 7,446
Posted By royallion
Re: Annoying High Pitch Whine Inside Comp.. HELP!!

Yes. For those of you who have Mbox2, balanced out to active monitors is not even an option (lame!).

The fix for me was to replace the stock USB cable with a Monster Ultimate Performance USB...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-19-2006, 07:03 AM
Replies: 48
Views: 7,446
Posted By royallion
Re: Annoying High Pitch Whine Inside Comp.. HELP!!

This fix worked for me > http://duc.digidesign.com/showflat.php?Cat=&Board=UBB24&Number=1080306&fpart=1&PHPSESSID=
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-19-2006, 06:55 AM
Replies: 4
Views: 3,266
Posted By royallion
Re: Mbox2 Digital Whine FIX!

I got my Ultimate Performance USB cable yesterday and it WORKED!!! The whine is GONE!

Thanks for posting. That noise was getting extremely frustrating. Digi should upgrade the stock USB cable...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-11-2006, 08:39 AM
Replies: 4
Views: 3,266
Posted By royallion
Re: Mbox2 Digital Whine FIX!

Oh I HOPE this is the same issue!

On both my systems, the whine commences as soon as the DAE loads. Is that what was fixed by the Monster Ultimate Performance USB cable?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-28-2006, 02:07 PM
Replies: 48
Views: 7,446
Posted By royallion
Re: Annoying High Pitch Whine Inside Comp.. HELP!!

If the Mbox2 is so poorly designed as to amplify an undesireable signal and not provide a method for resolving it eg. balanced outputs, then perhaps a recall is in order. Certainly not all of the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-11-2006, 07:56 PM
Replies: 48
Views: 7,446
Posted By royallion
Re: Annoying High Pitch Whine Inside Comp.. HELP!!

[QUOTE]
So far I have eliminated as being the problem:
the digi002 itself


[royallion]
How did you eliminate the digi002 itself? does it not make the sound when used on another system??
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-11-2006, 07:51 PM
Replies: 48
Views: 7,446
Posted By royallion
Re: Annoying High Pitch Whine Inside Comp.. HELP!!

Same issue - here are my components:
mbox2 - usb to asus motherboard
xpsp2
I get the whine when using other applications besides pro-tools to play back audio. seems like it must be something to...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:30 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com