Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: bewl
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 10-09-2010, 04:51 AM
Replies: 4
Views: 67,433
Posted By bewl
Re: How to Activate the Click/Metronome in Pro Tools 8

right click on an empty spot on your tools section and select midi controls.
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 10-09-2010, 04:47 AM
Replies: 8
Views: 3,083
Posted By bewl
Re: Saving as MP3 problem

In order for Pro Tools to even run on your computer, you need an iLok. Its the red plastic USB device that came with the software.
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 10-08-2010, 09:21 AM
Replies: 1
Views: 2,339
Posted By bewl
Re: Track adding problem

Ok, so I removed my control surface setting (Axiom 49), and it reverted back to sounding normal, however when I opened another instance of XPand2!, the sounds changed back to a low cuttoff again.......
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 10-08-2010, 09:06 AM
Replies: 1
Views: 2,339
Posted By bewl
Track adding problem

I have been having a problem with adding tracks the last couple of days. Every time I add a new track, my sounds on my other instrument tracks (RTAS) get completely messed up and muddy like the...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 09-04-2009, 09:26 PM
Replies: 3
Views: 5,627
Posted By bewl
Re: Keyboard shortcuts not working

That has happened to me before a few times. I honestly have no idea what causes it, but restarting the application seems to fix it.
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 07-14-2009, 10:36 AM
Replies: 4
Views: 4,688
Posted By bewl
"MIDI Track" volume automation

Hey guys,

Im still in the midst of learning PT, (I have M-Powered 8) and I have not been able to figure out how to lay down volume automation on a MIDI track. Essentially I have an Instrument...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 05-24-2009, 07:31 PM
Replies: 17
Views: 6,356
Posted By bewl
Re: Problems quantizing MIDI

I am going to revive this thread for a little bit here. I am experiencing the same exact problem. I have all of my MIDI inputs turned off except my FTU. I am getting little MIDI blips at the very...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 05-21-2009, 05:17 AM
Replies: 13
Views: 11,256
Posted By bewl
Re: 64bit Vista + M-powered 8

If and when Digidesign release a 64bit compatible version, will this be available to us for download to upgrade to? Or will we need to repurchase the application?
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 05-20-2009, 02:31 PM
Replies: 15
Views: 18,513
Posted By bewl
Re: Click Track Issues

So, I called up Digidesign's tech support, and they could not figure it out... at all. Where do I go from here? I had everything done correctly before according to them, and yet it still does not...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 05-19-2009, 08:44 PM
Replies: 15
Views: 18,513
Posted By bewl
Re: Click Track Issues

No dice. The click track does not sound at all. Is there a setting somewhere I am missing?
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 05-19-2009, 04:20 PM
Replies: 15
Views: 18,513
Posted By bewl
Re: Click Track Issues

That might be a good idea, I am using the USB connection for the Axiom as its power source. I am however making sure that I have it unchecked under MIDI input (I have the Axiom connected with a MIDI...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 05-19-2009, 09:47 AM
Replies: 15
Views: 18,513
Posted By bewl
Re: Click Track Issues

Ok, I will make this as clear as possible.

I am having this issue on ANY computer I install protools on. I just had a computer fail on me yesterday, So i bought a new vista 64bit (i know its...
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 05-16-2009, 09:14 PM
Replies: 15
Views: 18,513
Posted By bewl
Re: Click Track Issues

I am inserting a click track. The sound does not play unless i sent it a midi note. Not sure why it is doing this however.
Forum: Pro Tools M-Powered (Win) 05-15-2009, 04:58 PM
Replies: 15
Views: 18,513
Posted By bewl
Click Track Issues

I have Pro Tools MP 8. When I insert a click track, the click will ONLY produce actual sound once I hit a key on my Axiom49 keyboard, otherwise no sound... but I see volume levels go up and down. To...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:49 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com