Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 19 of 19
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: ProToolsIgniter
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-24-2007, 01:54 PM
Replies: 18
Views: 2,802
Posted By ProToolsIgniter
Re: 10.4.10 Anyone?

Apple doesn't always publish each and every change in their updates...they usually only summarize those that would get the maximum number of people to upgrade...this from a friend who works there...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-31-2007, 03:31 PM
Replies: 6
Views: 1,960
Posted By ProToolsIgniter
Re: HELP! Cannot complete mix due to crashing during Bounce!

thanks everyone! Will give it a shot...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-30-2007, 05:37 PM
Replies: 6
Views: 1,960
Posted By ProToolsIgniter
HELP! Cannot complete mix due to crashing during Bounce!

Running Mac Pro with PT 7.3.1cs2 on an HD3 system with a 192 i/o. Bouncing down a 32 track (roughly) project to two track at 16bit/44.1khz stereo interleaved wav file. Bounce appears to work through...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-23-2007, 08:40 PM
Replies: 2
Views: 2,193
Posted By ProToolsIgniter
Re: Smack! causing HORRIBLE distortion crackling problems

well, I don't know why PT keeps having so many prefs related issues, but that did eventually do the trick, although I had to do it about three times. Not sure why, as I clearly emptied the trash and...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-22-2007, 08:11 PM
Replies: 2
Views: 2,193
Posted By ProToolsIgniter
Smack! causing HORRIBLE distortion crackling problems

I'm running PT 7.3.1cs2 on my Mac Pro using a 192 i/o at 48kHz and 24bit. I'm running plugs on my kick drum submix, including Dad tape, and Waves C1 gate, which are before the smack plug and are NOT...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-16-2007, 01:01 PM
Replies: 2
Views: 2,073
Posted By ProToolsIgniter
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-16-2007, 08:44 AM
Replies: 159
Views: 18,614
Posted By ProToolsIgniter
Re: TDM Plug In Distortion compared to RTAS

This is really quite a disturbing thread. I had been a Logic Pro User for YEARS, and I thought that I was just not getting great mixes because I had not quite learned the "Pro Tools" way yet...BUT,...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-16-2007, 06:22 AM
Replies: 2
Views: 2,073
Posted By ProToolsIgniter
Cyclone PCI-E to PCI-E expansion: Any users?

This seems to be the only solution for those with full PCIE slots on a Mac Pro.

http://www.cyclone.com/products/pciees.php

has anyone tried it yet, or does anyone know if it works with Pro...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-13-2007, 01:09 PM
Replies: 1
Views: 1,717
Posted By ProToolsIgniter
Re: White noise probs with tdm plugs in 7.3.1-anyo

OK...just to update. Not sure what's different, but this problem seems to have spontaneously rectified itself...at least for now.

Makes me nervous when I don't know the cause of something like...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 01-13-2007, 05:36 AM
Replies: 1
Views: 1,717
Posted By ProToolsIgniter
White noise probs with tdm plugs in 7.3.1-anyone?

I have upgraded to PT 7.3.1 HD, BUT certain TDM plugins (like EQ III and Exp/Gate III, Comp III) all put out "white noise" when instantiated. NOT ALL TDM plug ins make this sound...I haven't tested...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 12-10-2006, 07:31 AM
Replies: 0
Views: 1,854
Posted By ProToolsIgniter
PCIe to PCIe Expansion available anywhere yet?

OK...3rd party and digi have had PLENTY of time to come up with a PCI EXPRESS to PCI EXPRESS expansion chassis; BUT WHY CAN'T I FIND ONE?

Does anyone know of a vendor that has them either in the...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 12-08-2006, 05:14 AM
Replies: 8
Views: 1,799
Posted By ProToolsIgniter
Re: Digi, when will Focusrite Forte be Intel ?

Bueller...anyone? This is a critical one...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 12-08-2006, 05:11 AM
Replies: 2
Views: 1,590
Posted By ProToolsIgniter
7.3 has corrupted graphics on my Mac Pro system...

I've not had this problem with any of the previous releases, but 7.3 shows corrupted (but functional, seemingly) graphics for elements like sliders, inserts, certain buttons and transport controls,...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-04-2006, 06:55 PM
Replies: 3
Views: 2,119
Posted By ProToolsIgniter
transfer system 9 sessions to system X...

Here's the deal:

I have session files from another studio that were saved to an MS-DOS formatted firewire drive using PT6 and System 9...I have transferred them to my main audio drive in my HD...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 09-22-2006, 09:46 PM
Replies: 0
Views: 2,144
Posted By ProToolsIgniter
Mac Pro HD cards not recognized/extension problems

I have a PCI-E Accel HD/2 system that I'm trying to move from my G5. They worked fine and dandy in the G5, but after migrating to the Mac Pro, they aren't even recognized. I've uninstalled and...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-18-2006, 01:22 PM
Replies: 2
Views: 1,967
Posted By ProToolsIgniter
Re: -9131 error on playing session from LE in HD..

I found that, too. The drive is NEWLY formatted using MAC OSX Extended (NOT journaled...none of my drives are, and I have fewer problems that way....)
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-18-2006, 01:20 PM
Replies: 3
Views: 1,831
Posted By ProToolsIgniter
Re: Opening sessions in PT HD 7 from MP plays fast

That was very clear and sounds like the most likely issue. My original tracks were in 44.1. I've been doing this a long time, but have just never had this issue come up before...I'll try to fix it...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-18-2006, 12:50 PM
Replies: 2
Views: 1,967
Posted By ProToolsIgniter
-9131 error on playing session from LE in HD...

Another issue I'm having is that a session saved in PT LE or M-Powered 7.1.1 to firewire, brought in to my home HD system shows fine, then when played, I get a DAE ERROR -9131. I have searched online...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 07-17-2006, 08:06 PM
Replies: 3
Views: 1,831
Posted By ProToolsIgniter
Opening sessions in PT HD 7 from MP plays faster..

OK, I'm a relative newbie with PT, but I'm a longtime DAW user. This problem sounds like a "clock" issue, but I can't seem to fix it. Here's the deal...recorded a simple live 8-track session using a...
Showing results 1 to 19 of 19

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:28 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com