Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: bitconductor
Forum: Pro Tools 2019 10-30-2019, 03:23 AM
Replies: 3
Views: 593
Posted By bitconductor
Forum: Pro Tools 2019 10-30-2019, 03:07 AM
Replies: 3
Views: 593
Posted By bitconductor
Import Session Data - no clips

Hi,
Suddenly this function is not working. Something I have been doing almost every working day for about 15 years.
I'm trying to import from another session, have checked all the right boxes but...
Forum: Licensing & Accounts 07-08-2019, 01:30 PM
Replies: 5
Views: 1,554
Posted By bitconductor
Re: No license on iLok

seems to be working now

thought i'd have a new license to transfer but perhaps the old license has just been extended, as under 'details' it says it's valid for any updates until a year tomorrow
...
Forum: Licensing & Accounts 07-08-2019, 01:05 PM
Replies: 5
Views: 1,554
Posted By bitconductor
No license on iLok

I've just purchased 2019.6
I last had PT12, upgrade plan ran out last year.
I've downloaded the software and installed it.
HOWEVER
My iLok (linked) doesn't show a license so I can't open the...
Forum: Pro Tools 12 11-23-2017, 08:15 AM
Replies: 3
Views: 1,981
Posted By bitconductor
Re: Can't select PAL/ NTSC

That's v interesting - thanks.
I've got Blackmagic Desktop Video Setup (10.8.5) in my Applications folder.
When I opened that up it said it was outputting NTSC so I changed it and did a restart....
Forum: Pro Tools 12 11-23-2017, 06:07 AM
Replies: 3
Views: 1,981
Posted By bitconductor
Can't select PAL/ NTSC

The (PAL) session I just tracklayed came up as NTSC on the (HD) system the person who is mixing is on.
I cannot find anywhere to select PAL rather than NTSC on my system. I thought it was somewhere...
Forum: Pro Tools 12 10-26-2017, 07:23 AM
Replies: 6
Views: 3,360
Posted By bitconductor
Re: Latency recording stems

Thanks Drew, but I'm not using Master Fader tracks at all.
Forum: Pro Tools 12 10-26-2017, 07:22 AM
Replies: 6
Views: 3,360
Posted By bitconductor
Re: Latency recording stems

Thanks Rob, but right-clicking Auto Low Latency Off on the audio tracks that record the stems is not fixing the problem.
Forum: Pro Tools 12 10-25-2017, 06:39 AM
Replies: 6
Views: 3,360
Posted By bitconductor
Re: Latency recording stems

Hi,
Thanks - I'm using a lot of plug-ins both on audio tracks and on aux busses. The stems get recorded from via their respective mix busses to further 'thru' busses (that have the same limiters as...
Forum: Pro Tools 12 10-19-2017, 02:29 PM
Replies: 6
Views: 3,360
Posted By bitconductor
Latency recording stems

I'm noticing approximately a 980 sample lag in the stereo files I'm recording in a session. I've got delay compensation on, and I'm not seeing any numbers in red in the delay compensation panels...
Forum: Pro Tools 12 10-18-2017, 03:45 AM
Replies: 2
Views: 2,682
Posted By bitconductor
Re: Drag from Browser/finder error

Same problem here.
Any ideas?
The files that produce the 'unknown error' are mono, often with the same file format, sample rate and bit depth as the session.
I've trashed all the prefs.

---...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com