Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 84
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: mars
Forum: Pro Tools 2019 12-07-2019, 10:12 AM
Replies: 8
Views: 2,684
Posted By mars
Re: PT 2019 + El Capitan/OSX 10.11?

Not officially supported, but I just decided to test an install of PT 2019.10 on an early 2008 iMac with El Capitan (10.11.6). No issues whatsoever (so far). It seems a lot more stable and faster...
Forum: Licensing & Accounts 10-24-2019, 07:35 PM
Replies: 14
Views: 26,973
Posted By mars
Re: Multiple iLok Cloud Sessions

I really, really second this!!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-28-2008, 10:32 PM
Replies: 237
Views: 52,991
Posted By mars
Re: Report you PT8 exp. here

PT8 on MBox 1 running fine here:

iBook G4 1.42 Ghz
1.5Gb RAM
OSX 10.5.6

Apologies for not having a "pro" setup ;););)

Straight install on top of 7.4.2
Forum: Post - Surround - Video 08-27-2007, 09:43 PM
Replies: 4
Views: 2,484
Posted By mars
Re: Sound Level Question

Thanks for the replies. Would still work according to a "K-20" system - I suppose the extreme end of the range should be reserved fo FX, etc.
Forum: Post - Surround - Video 08-24-2007, 09:43 AM
Replies: 4
Views: 2,484
Posted By mars
Sound Level Question

Hi,

I thought the general standard for theatrical release and TV -18 or -20 dBFS reference with no peaks above -9dfs. However, reading AESTD1001 on multichannel and surround sound, I came across...
Forum: Post - Surround - Video 08-23-2007, 06:10 PM
Replies: 37
Views: 5,812
Posted By mars
Re: Which meter do you rely on?

Broadcast newbie question: is it common practice to put a limiter on the output for TV and theatrical release?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-23-2007, 02:42 PM
Replies: 9
Views: 3,120
Posted By mars
Re: Import Audio From Video Problem

Thanks for the replies. The actual movie I'm working on was in Quicktime ".mov" format (MPEG4) and the audio imported with no problems. I was just using the other file to test as it was short. That...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-23-2007, 07:02 AM
Replies: 9
Views: 3,120
Posted By mars
Import Audio From Video Problem

I have a movie to mix and I'm trying the video features in PTLE 7.3 for the first time. I set up a test session where I imported a short DV video file with the option to "import audio from file"...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-10-2006, 06:41 PM
Replies: 2
Views: 2,401
Posted By mars
Re: Digistore

Yep - same problem here. I don't have a promotional code and it won't let me get past that step without one.
Forum: General Discussion 08-24-2006, 11:54 PM
Replies: 446
Views: 26,010
Posted By mars
Re: Post Your Recent Purchases

B&W Matrix 801 Series II - Haven't hooked them up as yet (waiting on amps)
URS Channel Strip - nice, but haven't pulled out all the stops as yet. The presets seem a bit radical to me...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-17-2006, 09:11 PM
Replies: 12
Views: 2,795
Posted By mars
Re: OT: Akai MPC users/fans?

Any reason you're not syncing the MPC to PT for this?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-14-2006, 09:33 AM
Replies: 325
Views: 15,303
Posted By mars
Re: Poor Performance in 7.0 Petition - Please Regi

Seconded - apparently just installing the RTAS Elemental Audio Plugs on my system caused all the instability.
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 03-10-2006, 09:06 PM
Replies: 7
Views: 3,288
Posted By mars
Re: M-powerd mixdowns dont\' play on iPod.

My iPod plays AIFF and WAV files (16-bit) quite happily...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-10-2006, 08:21 PM
Replies: 88
Views: 7,265
Posted By mars
Re: Mac OS 10.4.4 not tested or supported...yet.

Downgraded to 6.9.2 on my Mac Mini (OS X 10.4.5) after having a few issues with 7.0 (since resolved). Worked fine - no probs.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-09-2006, 08:52 AM
Replies: 325
Views: 15,303
Posted By mars
Re: Poor Performance in 7.0 Petition - Please Regi

The problem turned out to be that I was running the MBox off a powered hub. Worked fine with 6.xx and up. I ran in 7.0 for about an hour with no probs or CPU hangs once the Mbox was plugged directly...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-08-2006, 11:21 AM
Replies: 325
Views: 15,303
Posted By mars
Re: Poor Performance in 7.0 Petition - Please Regi

Oops! Just realized that the iBook was running 7.0 while the Mini was 7.0cs5. Was still getting CPU overloads on the Mini even with th e3rd-party stuff removed, so I'll go back to 7.0 and see if the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-07-2006, 11:02 PM
Replies: 325
Views: 15,303
Posted By mars
Re: Poor Performance in 7.0 Petition - Please Regi

Ok - same session as above but on:

iBook G4 1.42GHZ/1GB RAM/OSX 10.4.5 and all latest Software Updates (don't try this at home!)
Processor Performace set to "Highest", usual tweaks, etc
PTLE 7...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-07-2006, 07:26 PM
Replies: 325
Views: 15,303
Posted By mars
Re: Poor Performance in 7.0 Petition - Please Regi

My system:

Mac Mini G4 1.25GHz/1GB RAM
OS X 10.4.5 (yes, I know)
Internal Seagate 5400RPM drive
External FW w/Toshiba 5400RPM drive (yes, I know)

MBox 1/PTLE (playback engine: Buffer = 512...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-15-2006, 02:59 AM
Replies: 88
Views: 7,265
Posted By mars
Re: Mac OS 10.4.4 not tested or supported...yet.

Qucik test with demo song and working fine here on a fresh install of Tiger, combo-updated to 10.4.5:

PTLE 7.0/MBox 1
Mac Mini G4 1.25/512Mb/ OS X 10.4.5
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-08-2006, 08:53 PM
Replies: 1
Views: 1,896
Posted By mars
Re: Mac Mini with M Box 2

I'm running a Mac Mini with an MBox 1. I was very pleasantly suprised by the performance of this machine. I got one of the early models that came with a 5400rpm internal drive and while waiting on my...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 09-17-2005, 10:11 PM
Replies: 12
Views: 4,031
Posted By mars
Re: Sound Replacer alternatives that work?

I've had zero problems with Sound Replacer. I'm using an older version on PT LE OS 9. I've found that I need to have "peak align" off with most kick samples and on with snares - go figure. I always...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 08-24-2005, 06:40 AM
Replies: 7
Views: 11,473
Posted By mars
Re: Pro Tools Shortcuts in Logic Pro ?

I totally disagree. If you regularly use both programs it's an enormous time-saver to have the same key-command set. I even have Logic's screensets set up similarly to PT with a combined...
Forum: ProControl, Control|24, Command|8 11-23-2004, 05:54 PM
Replies: 17
Views: 4,336
Posted By mars
Re: which one is better mackie control universal or co

...Don't worry - I found the info....
Forum: ProControl, Control|24, Command|8 11-23-2004, 05:46 PM
Replies: 17
Views: 4,336
Posted By mars
Re: which one is better mackie control universal or co

Where do they include this? On 6.4 I'm only getting the optiion for "Command 8". I normally use my Edirol PCR in HUI mode to control PT.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-18-2004, 09:41 AM
Replies: 3
Views: 1,920
Posted By mars
Re: Mbox with G3.

No problems on OS 9 with a B&W G3 350. Not too many plugins though. Very poor performance under OS X (10.3.3).
Showing results 1 to 25 of 84

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com