Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: DGmachine
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-23-2012, 04:52 PM
Replies: 4
Views: 3,438
Posted By DGmachine
Re: Mbox 2, Mountain Lion & PT 10.3?

I bit the bullet and installed Mountain Lion on a Mid 2007 iMac with MBox 2 - After seeing the Mbox-2-Drivers page.

After Mountain Lion install - I reinstalled the driver from here...
Forum: Pro Tools Software (Mac) 08-02-2011, 04:10 PM
Replies: 9
Views: 20,957
Posted By DGmachine
Re: Standalone Core Audio Driver OSX Lion

Thankyou Baba Omar Jun - you are correct.

Installed MBox2 Driver v9.0 - worked fine under Snow Leopard.

disconnected all USB devices before installing Lion.
Lion installed aok.

After...
Forum: Pro Tools Software (Mac) 07-28-2011, 07:44 PM
Replies: 9
Views: 20,957
Posted By DGmachine
Re: Standalone Core Audio Driver OSX Lion

Sorry for not being clear.

I have uninstalled PT8.

If required, I could reinstall PT8 when the Lion fix comes out...

Does anyone know if they are writing a Standalone Core Audio Driver for...
Forum: Pro Tools Software (Mac) 07-26-2011, 11:57 PM
Replies: 9
Views: 20,957
Posted By DGmachine
Standalone Core Audio Driver OSX Lion

hi,

I'll admit to failing in trying to learn Pro Tools 8 - as I'm an off and on recording person. It's my kids' fault... anyway... I now try to use Logic.

I have an MBOX2, Aluminium iMac mid...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com