Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 21 of 21
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: polipeen
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 03-27-2013, 01:56 PM
Replies: 22
Views: 18,656
Posted By polipeen
Re: Mbox 2 Pro Standalone Core Audio driver for Snow Leopard

Yes I got that.

In the AMS, I can see the Digi CoreAudio Device in the list (although I cannot have access to its options or settings).

When I open the Logic Audio preferences, the only choice...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 03-27-2013, 01:35 PM
Replies: 22
Views: 18,656
Posted By polipeen
Re: Mbox 2 Pro Standalone Core Audio driver for Snow Leopard

This is what I did. Weren't you recommending me to try to re-install the coreaudio driver?

I also tried another FW cable, another device (a Hard Disk) and it appeared on the desktop normally, as...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 03-27-2013, 01:22 PM
Replies: 22
Views: 18,656
Posted By polipeen
Re: Mbox 2 Pro Standalone Core Audio driver for Snow Leopard

Why? Money, anyone?
Upgrading for any Pro Tools last versions and/or Mountain Lion will cost a lot, in the end.
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 03-27-2013, 01:10 PM
Replies: 22
Views: 18,656
Posted By polipeen
Re: Mbox 2 Pro Standalone Core Audio driver for Snow Leopard

I did what you told me. Mbox 2 Pro is still "not connected" in Coreaudio manager.

As for the Audio Midi Setup, I see the same as before i.e: I can see the Digi CoreAudio Device in the list but it...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 03-27-2013, 11:59 AM
Replies: 22
Views: 18,656
Posted By polipeen
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 03-27-2013, 11:16 AM
Replies: 22
Views: 18,656
Posted By polipeen
Re: Mbox 2 Pro Standalone Core Audio driver for Snow Leopard

Thank You Darryl but I don't see what you're talking about.
What is the mistake?
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 03-27-2013, 11:05 AM
Replies: 22
Views: 18,656
Posted By polipeen
Re: Mbox 2 Pro Standalone Core Audio driver for Snow Leopard

The driver that I have installed is the Standalone CoreAudio Driver v.8.0.3.

Found here:
http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/Download/en362883
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 03-27-2013, 10:57 AM
Replies: 22
Views: 18,656
Posted By polipeen
Re: Mbox 2 Pro Standalone Core Audio driver for Snow Leopard

Or could it be because I never installed Pro Tools on the new computer?

I mean, is it possible to only download the Standalone CoreAudio driver and install it without having to install an earlier...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 03-27-2013, 10:30 AM
Replies: 22
Views: 18,656
Posted By polipeen
Re: Mbox 2 Pro Standalone Core Audio driver for Snow Leopard

Yes, had the Mbox 2 Pro worked fine on another computer, using Pro Tools 7,3.

If that can helps, the power led never stopped flashing since I got it, though I don't see how it could be connected...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 03-27-2013, 02:18 AM
Replies: 22
Views: 18,656
Posted By polipeen
Mbox 2 Pro Standalone Core Audio driver for Snow Leopard

Hi folks,
I just bought a used Mbox 2 Pro as well as a used computer but still decent (Macbook Pro, 2,4Gz Intel Core 2 duo, 4 GB RAM, OS 10.6.8 Snow Leopard).

Facing the impossibility to make my...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-11-2008, 11:12 AM
Replies: 7
Views: 2,033
Posted By polipeen
Re: unable to launch Pro Tools LE

What do you mean installer?
I downloaded it from the apple website.

I just uninstall Pro tools.
Now should I try to re-install it from the 6.1 cd I got, back from when I bought my interface,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-11-2008, 11:11 AM
Replies: 7
Views: 2,033
Posted By polipeen
Re: unable to launch Pro Tools LE

What do you mean installer?
I downloaded it from the apple website.

I just uninstall Pro tools.
Now should I try to re-install it from the 6.1 cd I got, back from when I bought my interface,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-10-2008, 01:24 PM
Replies: 7
Views: 2,033
Posted By polipeen
Re: unable to launch Pro Tools LE

thank you so much but it didn't work..
I just downloaded the 10.4.11 combo update(done)
and prebinding says that everything's fine.
same problem here..
aaaaaaaaaaaarg!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-10-2008, 12:15 PM
Replies: 7
Views: 2,033
Posted By polipeen
Re: unable to launch Pro Tools LE

Still have the same problem!
help anyone??
I do love Pro Tools much but I gotta say that those $%#$ updates and compatibility problems with Apple are driving me crazy!!!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-01-2008, 07:23 PM
Replies: 7
Views: 2,033
Posted By polipeen
unable to lauch Pro Tools LE

-system: eMac 700Mhz, tiger 10.4.11
-pro tools Le 7.3.1 cs6 along with an Mbox (first generation)
cannot open it since I've upgraded that damn apple quicktime(7.4). any help please?
also, which...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-19-2007, 03:14 PM
Replies: 2
Views: 1,743
Posted By polipeen
Re: Unable to use REWIRE Reason 2.5 in PTLe 7.3

Nope, didn't help much. Both of Reason Engine and Rewire are in the application support folder...
damn! It worked fine before I did the upgrade of Pro tools.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-18-2007, 02:05 PM
Replies: 2
Views: 1,743
Posted By polipeen
Unable to use REWIRE Reason 2.5 in PTLe 7.3

System: Pro tools LE 7.3 newly upgraded, using an Mbox 1 on a eMac 10.4...
can't see the reason 2.5 or adapted in the insert's plugins list.

why?
I'm asking even if I guess that it's all...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-10-2007, 09:01 AM
Replies: 9
Views: 1,780
Posted By polipeen
Re: Tiger 10.4.9 and LE 7.3

i was using LE 6.4 before updating to 10.4.9...
it worked pretty well. no major problems. just that update thing who did all [bleep] up.
How can I get back to 10.4.8 now?
I've heard you cannot buy...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-09-2007, 12:08 PM
Replies: 9
Views: 1,780
Posted By polipeen
Re: Tiger 10.4.9 and LE 7.3

so what should i do? I got like 4 different answers!
should I downgrade to 10.4.8 and buy LE 7.3 online?

initial setup: osx 10.4.9 on a emac g4 700 mhz PowerPC
mbox 1
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-04-2007, 11:31 AM
Replies: 9
Views: 1,780
Posted By polipeen
Tiger 10.4.9 and LE 7.3

Is it compatible with an Mbox 1 system? just wanna make sure before buying it online.
I've ugraded my OSX using the link on apple site(not by system preferences' self updates).
thank you all!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-14-2007, 11:35 AM
Replies: 2
Views: 1,722
Posted By polipeen
LE 6.4 in Tiger 10.4

Any help or support would be very kind!
I recently update my OSX to Tiger 10.4 and now, when I try to lauch Pro Tools (version LE 6.4), it tells me that another application is using my digi...
Showing results 1 to 21 of 21

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:16 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com