Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Ulf
Forum: System 5 06-22-2019, 07:55 AM
Replies: 2
Views: 146
Posted By Ulf
Re: No Dynamics on Mixbus on System 5

Hi Marc!
I have made channel 23 and 24 on the S5 with is my analog return from my SSL Sigma (PT analog summing) routed them to Mix bus A left(23) and right(24). I have made one Stereo Master in...
Forum: System 5 06-22-2019, 02:52 AM
Replies: 6
Views: 210
Posted By Ulf
Re: Working with System 5 and Avid MC Pro pro???

Well Thank You for your feedback! Most appreciated, best regards Ulf
Forum: System 5 06-21-2019, 03:10 PM
Replies: 6
Views: 210
Posted By Ulf
Re: Working with System 5 and Avid MC Pro pro???

Sorry to sound slow, but You either use the 408´s to the System 5 Fusion or to the Avid MC Pro?
No possibility to combine between the two?
Best regards Ulf


Sent from my iPad using Tapatalk
Forum: System 5 06-21-2019, 12:41 PM
Replies: 6
Views: 210
Posted By Ulf
Re: Working with System 5 and Avid MC Pro pro???

Is it possible to have the 408´s following when i switch from one Eucon master to the other???
Best regards Ulf


Sent from my iPad using Tapatalk
Forum: System 5 06-20-2019, 12:04 PM
Replies: 6
Views: 210
Posted By Ulf
Working with System 5 and Avid MC Pro pro???

Is it possible to have a System 5 with 3 408´s, one 401 and one 402 and a SC264and then add a Avid MC Pro to work alongside and if it is possible how do i do that?
If I have both running Eucon (Avid...
Forum: System 5 06-20-2019, 11:59 AM
Replies: 2
Views: 2,441
Posted By Ulf
Re: EuconWS V4.4 not seeing S5

I am running EUCON Workstation v4.0.1x12611424 and it is working fine. I think this is the last Eucon WS version for System 5!

And if you have installed another later version a will suggest that...
Forum: System 5 05-29-2019, 09:38 AM
Replies: 1
Views: 3,438
Posted By Ulf
New and or duplicate playlist on the S5

Is it possible to make New Playlist or Duplicate Playlist direct on the S5 console? I have my computer screen and keyboard 90 degrees on my left hand side and would love to just make new playlist...
Forum: System 5 05-12-2019, 07:48 AM
Replies: 6
Views: 693
Posted By Ulf
Re: S5 & Pro Tools 2019.5

I have lost my transport control from my S5 system after installing Pro Tools 2019.5! Any quick fixes???

Best regards Ulf
Forum: System 5 03-25-2019, 02:29 PM
Replies: 1
Views: 687
Posted By Ulf
System 5 and VCA Spill

I am i n the middle of mixing a project and uses System 5 as a controller for my Pro Tools session. Suddenly VCA spill will not work on some of my VCA´s. Some work and some does not respond at all. I...
Forum: System 5 03-10-2019, 06:49 AM
Replies: 2
Views: 980
Posted By Ulf
System 5 and USB to RS422

I have tried to connect my System 5 to ProTools with a Keyspan USA-28X, but my Mac inside ProTools does not see the Keyspan. Is there a driver that would work for my OS or is the Keyspan just for...
Forum: System 5 03-04-2019, 11:37 AM
Replies: 1
Views: 99,732
Posted By Ulf
Re: S5 CM408T disconnecting

I had the same issue on my System 5 setup with the last CM408. It was the network connection that was faulty.
Check labels and the ethernet port on the 408 is my guess. Mine has been stable now...
Forum: System 5 03-04-2019, 11:33 AM
Replies: 1
Views: 1,081
Posted By Ulf
Re: CM401 + CM408 and what else for eucon?

I think you also need a computer that runs their software, like a SC264D!
Best regards Ulf
Forum: System 5 03-04-2019, 11:31 AM
Replies: 2
Views: 807
Posted By Ulf
Re: Problems upgrading System 5 to eMix 6.1

Thank You Steven! It got solved after cleaning the SC264D for Euphonix software and then reinstalling the needs software!
Forum: System 5 02-23-2019, 02:14 PM
Replies: 2
Views: 807
Posted By Ulf
Problems upgrading System 5 to eMix 6.1

I have tried to update my System 5 to eMix 6.1 but I get problems starting eMix after installed according to manual.
I got DSP Pilot Application that halts 30% in to load???
Any suggestion???
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:58 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com