Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: NigelT
Forum: Pro Tools | First Discussion 05-17-2018, 02:32 AM
Replies: 0
Views: 969
Posted By NigelT
"Unable to perform elastic audio" error

I am getting this on some tracks and dont know how to change it. Any suggestions? All the other posts here are not current or not for PT First
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 09-28-2014, 05:09 AM
Replies: 82
Views: 61,517
Posted By NigelT
Re: HEAT, NEVE 8048 Listening Challenge

I just found this thread. This is a crap test. Summing 16 stems though an 8048 gives you NOTHING. The PT summing has already ruined the drums for example. Running 2 channels of already premixed drums...
Forum: Pro Tools 10 01-03-2013, 10:12 PM
Replies: 5
Views: 1,768
Posted By NigelT
Re: I/O Setup bug

Could you please try this and see if it happens to you?
Thanks
Forum: Pro Tools 10 01-03-2013, 10:10 PM
Replies: 5
Views: 1,768
Posted By NigelT
Re: I/O Setup bug

Albee
I do know how to edit the setup, I rename, set up the order I want and then export it. The problem is when I import it, everything has changed. The output order changes, some are inactive and...
Forum: Pro Tools 10 01-03-2013, 03:08 PM
Replies: 5
Views: 1,768
Posted By NigelT
I/O Setup bug

I have searched and cant find an answer so be patient if I missed it. When I import my I/O setup it comes up in a different order than what I saved. Anyone know why? I have tried it numerous times...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:34 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com