Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: fitzp
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-14-2012, 12:06 PM
Replies: 2
Views: 2,925
Posted By fitzp
Re: Help with Midi mapping

Thanks for your advise. I am able to transpone after the fact (event, midi, transpose) which is progress. However, I can't figure out how to do it in real time.

I tried transposing via the Midi...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-08-2012, 01:33 PM
Replies: 2
Views: 2,925
Posted By fitzp
Help with Midi mapping

I have Protools 7.0 and have an M-Audio Keyrig 49 keyboard. Keyboard works just fine as a standalone unit however it is several notes low when used with standard (A=440) tuning i.e. is out of tune....
Forum: General Discussion 02-22-2009, 11:27 AM
Replies: 3
Views: 2,712
Posted By fitzp
Re: Help with Audiosuite Gain

Thank you for your help. Much appreciated. It worked as you suggested.

I initially tried finding some user doc on the plug ins to try to resolve the problem myself however I was not able to find...
Forum: General Discussion 02-21-2009, 11:30 AM
Replies: 3
Views: 2,712
Posted By fitzp
Help with Audiosuite Gain

My Audiosuite Gain (Protools LE 7.0) output stopped writing back in place. It does create session data but I have to drag it back in which can lead to finger problems.

Did I accidently hit some...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 04:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com