Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 11 of 11
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Matze1985
Forum: Pro Tools 11 07-31-2014, 12:39 PM
Replies: 0
Views: 1,947
Posted By Matze1985
Pro Tools 11 Fade Files 32 bit Float bug

Hi @ all,

i have a problem with Pro Tools 11 and higher, by using fade files on a full-scale 32bit float audio file.

does anyone can check if he have the same bug in PT 11 and higher?


1)...
Forum: Pro Tools 11 06-26-2013, 01:47 PM
Replies: 6
Views: 2,695
Posted By Matze1985
Re: Reference Guide bug

Is it possible that you use an other language?
For example I use the script to start Pro Tools in english instead of german.
In the english version it work fine. In german I have the same problem....
Forum: Post - Surround - Video 07-11-2012, 09:24 AM
Replies: 1
Views: 2,645
Posted By Matze1985
Pro Tools 10 no CTPK matching Alternates

Hello at all,

I have an question. I use Pro Tools 10 without Complete Production Kit.
I received an AAF from the AVID. I know that with my version I can't use the "Field Recorder Matches". So I...
Forum: Post - Surround - Video 01-18-2011, 11:25 AM
Replies: 14
Views: 4,198
Posted By Matze1985
Re: Video Satellite PT 8.0.4 Video Problems

Hi admix,

thank you for answering. I've seen this post too. But this could not be the answer.
Why is it not possible to fix this problem in an update from 8.0.4 to 9.01?
Is AVID not interested...
Forum: Post - Surround - Video 01-18-2011, 05:02 AM
Replies: 14
Views: 4,198
Posted By Matze1985
Re: Video Satellite PT 8.0.4 Video Problems

Hello,

after waiting some month, i tried it again.
Did anyone find a solution for my problem which I've wrote in my first post?
My last try using PT HD 9.0.1 was without any success.


Thanks.
Forum: Post - Surround - Video 08-18-2010, 01:22 PM
Replies: 14
Views: 4,198
Posted By Matze1985
Re: Video Satellite PT 8.0.4 Video Problems

Hi,

does anyone know if the new PT HD 8.1 will fix this problem?
Forum: Post - Surround - Video 08-10-2010, 10:05 AM
Replies: 14
Views: 4,198
Posted By Matze1985
Re: Video Satellite PT 8.0.4 Video Problems

Thank you for your help, but does anybody have an other answer, how to solve this problem?
Forum: Post - Surround - Video 08-10-2010, 12:55 AM
Replies: 14
Views: 4,198
Posted By Matze1985
Re: Video Satellite PT 8.0.4 Video Problems

I've the same problem when the satellite works in SLIP mode. There are no differences between SLIP and GRID.
Forum: Post - Surround - Video 08-09-2010, 04:02 PM
Replies: 14
Views: 4,198
Posted By Matze1985
Re: Video Satellite PT 8.0.4 Video Problems

Hi,

I have tested all possible buttons. There were no success.
Forum: Post - Surround - Video 08-09-2010, 01:02 PM
Replies: 14
Views: 4,198
Posted By Matze1985
Re: Video Satellite PT 8.0.4 Video Problems

Hi Nathan,

thank you for answering. So we can hope that AVID will fix this bug as soon as possible.
Are you doing anything for working normally?

Kind regards,

Matze
Forum: Post - Surround - Video 08-09-2010, 12:53 PM
Replies: 14
Views: 4,198
Posted By Matze1985
Video Satellite PT 8.0.4 Video Problems

HI,

my system: Mac Pro Pro Tools HD 8.0.4
Mac Pro Pro Tools LE 8.0.4 Satellite

My problem is, when I press play in Pro Tools and stop it, Pro Tools doesn't show me the frame...
Showing results 1 to 11 of 11

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:42 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com