Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 17 of 17
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ajeter7
Forum: Licensing & Accounts 07-01-2018, 04:51 PM
Replies: 1
Views: 604
Posted By ajeter7
Not provided with license

Upgraded today to a subscription and ilok never had a license sent to it. My user name was correct as I went through the purchase process. Frustrating because I shelled out my cash, can't use pro...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-02-2014, 08:34 PM
Replies: 4
Views: 2,804
Posted By ajeter7
Re: 003R All Lights On (Unresponsive)

I am using Pro Tools 10, however. I am not sure about the driver, where would I find that? I try to keep everything updated.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-02-2014, 08:33 PM
Replies: 4
Views: 2,804
Posted By ajeter7
Re: 003R All Lights On (Unresponsive)

Normally I can use my 003 without a computer altogether. Its not that my computer can't recognize it (although it can't), its that when I press power it is not powering up like it used to. The LEDs...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-02-2014, 07:38 AM
Replies: 4
Views: 2,804
Posted By ajeter7
003R All Lights On (Unresponsive)

Hey everyone! Yesterday, after a day of recording, I tried to turn on my 003R and all of the lights immediately came on and stayed on. There were no "clicks" that are characteristic of the 003. It...
Forum: Pro Tools 10 12-05-2013, 04:35 PM
Replies: 10
Views: 3,991
Posted By ajeter7
Re: Licensing Troubles on new Mac

Chris,

Can't thank you enough! Problem solved. I was issued a new license thanks to you and a merciful avid. Thanks so much!
Forum: Pro Tools 10 12-05-2013, 01:01 PM
Replies: 10
Views: 3,991
Posted By ajeter7
Re: Licensing Troubles on new Mac

Can't thank you enough!
Forum: Pro Tools 10 12-05-2013, 12:36 PM
Replies: 10
Views: 3,991
Posted By ajeter7
Re: Licensing Troubles on new Mac

I noticed that I had some licenses that were not transferred to my iLok so I was attempting to do that. This was my first time using the new iLok software. Seems I made the mistake of clicking...
Forum: Pro Tools 10 12-05-2013, 12:19 PM
Replies: 10
Views: 3,991
Posted By ajeter7
Re: Licensing Troubles on new Mac

Thank you so much for your timely reply! If I right click it, activate, deactivate, and take ownership are all greyed out. I can only click "hide details."
Forum: Pro Tools 10 12-05-2013, 12:11 PM
Replies: 10
Views: 3,991
Posted By ajeter7
Re: Licensing Troubles on new Mac

I should also say that I see my licenses in the iLok license manager under the "Unavailable" tab.
Forum: Pro Tools 10 12-05-2013, 12:05 PM
Replies: 10
Views: 3,991
Posted By ajeter7
Licensing Troubles on new Mac

Yesterday I got a new macbook pro and have been trying to reinstall all of my plugins and pro tools 10. While trying to transfer all of my plugins to my iLok, I clicked the transfer license to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-08-2008, 10:27 AM
Replies: 5
Views: 1,845
Posted By ajeter7
Adding pres to 003 rack

Hey guys, I just bought a digimax lt and am having trouble connecting it to my 003 rack. I haven't ever messed around with adding things to my 003 rack before so I'm sort of ignorant. Right now I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-20-2008, 08:26 AM
Replies: 5
Views: 1,949
Posted By ajeter7
Re: Bouncing :(

hey guys, thanks for the help. I got the song to successfully bounce. Yes it was playing back fine, but would pop when bouncing. A reverb bus was automated at that point and was causing the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-19-2008, 10:35 PM
Replies: 5
Views: 1,949
Posted By ajeter7
Re: Bouncing :(

I'll read you my settings

H/W Buffer Size: 1024 Samples

RTAS Processors: 2 Processor

CPU Usage Limit: 99%

RTAS Engine (Ignore Errors During Playback may cause clicks and pops) I have this...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 06-19-2008, 09:10 PM
Replies: 5
Views: 1,949
Posted By ajeter7
Bouncing :(

Hey guys, I'm trying to bounce a 4:30 song that has a sufficient amount of plugins. It pops everytime in the middle of the song at one part. My computer is brand new and should be plenty fast, but...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-13-2008, 07:21 PM
Replies: 6
Views: 1,721
Posted By ajeter7
Re: 003 rack problems

Now my computer won't even recognize the hardware. I haven't changed anything since it recognized it before...... It's frustrating how I had no problems with a cheaper MOTU traveler, but have been...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-13-2008, 06:58 PM
Replies: 6
Views: 1,721
Posted By ajeter7
Re: 003 rack problems

Here is my sandra hardware report. Any help would be great!


SiSoftware Sandra

System
Host Name : ANDREW
User : Andrew
Workgroup : ANDREW
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-12-2008, 08:27 PM
Replies: 6
Views: 1,721
Posted By ajeter7
003 rack problems

Hey guys, I just recently got my 003 rack, and its been a nightmare. I sold my motu traveler so I could start working with pro tools and i've not been impressed. First off, it randomly freezes when...
Showing results 1 to 17 of 17

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com