Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 24 of 24
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Stickmanly
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 10-04-2011, 07:04 PM
Replies: 7
Views: 5,243
Posted By Stickmanly
Re: What Expansion chassis's are people using with PT 9

Hello,
I am running PT8 HD3 alongside a MAGMA P7R464 64 bit/33MHz 7 Slot PCI to PCI Expansion Chassis -- into a Windows XP box. Everything is running stable, no latency and there are no issues at...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 03-17-2011, 07:31 AM
Replies: 9
Views: 4,077
Posted By Stickmanly
Re: Magma Chassis Question

Hello,
I am running PT8 HD3 alongside a MAGMA P7R464 64 bit/33MHz 7 Slot PCI to PCI Expansion Chassis -- into a Windows XP box. Everything is running stable and there are no issues at all. (The...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 03-10-2011, 04:04 PM
Replies: 2
Views: 2,257
Posted By Stickmanly
Re: PT HD 8.1.1 Install script error

I had the same error. I had originally used the AVID down-loader.

The second time through - I just right clicked and "saved as" a Zip file. That worked perfectly. Best of Luck,
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 01-20-2011, 10:51 AM
Replies: 11
Views: 4,840
Posted By Stickmanly
Re: Overloading CPU, increase H/W Buffer size. (-6031)

Hello,

I was getting the 6031 errors for about a week. I read all of the DUC posts, configured my PC to the letter (on the general troubleshooting pages) and used the DPC latency checker. All...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-05-2010, 04:33 PM
Replies: 25
Views: 7,178
Posted By Stickmanly
Re: Nevermind. All gone.

Here is a pdf for you guys to check out - I still had the page up on the browser:

http://www.fileden.com/files/2010/1/10/2720205//JPEG.pdf
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 10-05-2010, 09:09 AM
Replies: 47
Views: 10,524
Posted By Stickmanly
Re: Do I really need to buy a $79.95 phone call to get an RMA?

Hello,
I had a DIGI-192 analog card go out last month and was also told that I need an RMA number. However, I called the support line anyway - and pressed number 3 (I think) -- which was the command...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 09-07-2010, 09:55 AM
Replies: 12
Views: 4,266
Posted By Stickmanly
Re: PCI exp chassis question for pt 8.0.4- plus a bonus rant

Glad to hear that it is working out. I came from a Mac and I am also running XP SP3. I know its not the "latest and greatest" OS; but it is super solid and at this point for me - transparent.

Be...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 09-04-2010, 09:40 AM
Replies: 12
Views: 4,266
Posted By Stickmanly
Re: PCI exp chassis question for pt 8.0.4- plus a bonus rant

Hey Grendizer,

My buffer is usually set to 128 - sometimes 256 if I am running a ton of VI's.
Not sure on the voices - I will check from the studio tomorrow.

One general note - I was also...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 09-03-2010, 11:38 AM
Replies: 12
Views: 4,266
Posted By Stickmanly
Re: PCI exp chassis question for pt 8.0.4- plus a bonus rant

Hello,
You are asking for users that are happy w/ HD1 - so here it goes:

I am running an PCI HD1 system w/ a Quad i7 Mobo and I am quite happy.

Being a drummer and running my own tracking...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 08-26-2010, 08:20 AM
Replies: 26
Views: 6,826
Posted By Stickmanly
Re: Faulty AD-card?

Hey PT Lover,
My apologies - (Upon re-reading your posts) - I just noticed that you are located in Norway. Perhaps, it still may be cheaper to ship it to CA though?

Best of luck..
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 08-26-2010, 08:17 AM
Replies: 26
Views: 6,826
Posted By Stickmanly
Re: Faulty AD-card?

Hello,
I just sent in my AD card last week to AVID for repair. The repair cost was $270 and the turnaround time (including shipping) was 6 days.

Call the repair line, press no. 3 for "checking an...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 07-20-2010, 03:39 PM
Replies: 71
Views: 20,064
Posted By Stickmanly
Re: Which motherboard/processor for pci cards?

I've got the flex cable running across just fine...Will try to post picts soon. If your looking for the LE -it seems to be in stock here:
...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 07-20-2010, 01:43 PM
Replies: 71
Views: 20,064
Posted By Stickmanly
Re: Which motherboard/processor for pci cards?

Hello,
I recently had to replace my motherboard and upon the excellent advice of a few helpful people - I used the following:

Mobo:...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 10-12-2009, 07:44 AM
Replies: 58
Views: 10,137
Posted By Stickmanly
Thumbs up Re: 6031 Issues and Observations

Hey Third Eye,
Great post! I will save this thread for reference - just in case my 6031's return!
Thanks again,
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 10-10-2009, 12:23 AM
Replies: 7
Views: 3,124
Posted By Stickmanly
Re: Digi192 (analog) static on channels 13 and 14

Hey Guys,
I took apart my whole system tonight - unhooked (and re-connected) the analog expansion card (twice)-- and also disconnected all the cables from the back of the 192.

Even w/ nothing...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 10-09-2009, 11:24 AM
Replies: 7
Views: 3,124
Posted By Stickmanly
Re: Digi192 (analog) static on channels 13 and 14

Thanks so much -- I hope it is not the card; but I will check this evening and report back.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 10-09-2009, 08:28 AM
Replies: 7
Views: 3,124
Posted By Stickmanly
Re: Digi192 (analog) static on channels 13 and 14

Hello Big D,
Thanks for the suggestion. I will try that this evening and report back over the weekend.

In the meantime - does DigiTech have any suggestions to try as well.

Thanks to everyone...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 10-08-2009, 11:19 PM
Replies: 7
Views: 3,124
Posted By Stickmanly
Re: Digi192 (analog) static on channels 13 and 14

Also,
here is my system readout from Sandra:

Pro Tools 8.0.1 HD

System
Host Name : DONNY-C2AB4C278
User : Donny
Workgroup : MSHOME
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 10-08-2009, 11:08 PM
Replies: 7
Views: 3,124
Posted By Stickmanly
Digi192 (analog) static on channels 13 and 14

Hello Everyone,
I recently upgraded my LE rig to an HD1 system - PCI core card and a DIGI 192. (Abit IL9Pro V Motherboard).


I have recently fixed my 6031 errors -- which I traced to a realtek...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 10-02-2009, 04:54 PM
Replies: 68
Views: 21,515
Posted By Stickmanly
Re: 6031 error

If I remember correctly my Realtek interrupt was on either 20 or 21
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 10-02-2009, 03:27 PM
Replies: 68
Views: 21,515
Posted By Stickmanly
Smile Re: 6031 error

Hey Guys,
Here is a link to my IRQ
http://img156.imageshack.us/img156/5027/irq.png


and the DPC latency report:
http://img98.imageshack.us/img98/9642/latencychk.png

I hope this helps in...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 10-02-2009, 01:32 PM
Replies: 68
Views: 21,515
Posted By Stickmanly
Re: 6031 error

Hey Guys,
I would be happy to post that info and will do so later today....
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 10-01-2009, 05:10 PM
Replies: 68
Views: 21,515
Posted By Stickmanly
Re: 6031 error

FYI - I did update the realtek driver first. That did not work. The error only went away after disabling the realtek network adapter in my bios and device manager.

Glad to help.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 10-01-2009, 09:11 AM
Replies: 68
Views: 21,515
Posted By Stickmanly
Re: 6031 error

Hello Everyone,
I do not post very often; but I thought I may be able to lend a hand. I recently upgraded my LE rig to an HD1 system - PCI cord card and a DIGI 192. (Unsupported Abit IL9Pro V...
Showing results 1 to 24 of 24

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com