Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Led
Forum: ICON & C|24 08-08-2020, 04:46 PM
Replies: 8
Views: 936
Posted By Led
Re: Talkback didn't work?! Internal AND external!

If it is your switch, i came across a new one on ebay......
Forum: ICON & C|24 08-05-2020, 11:05 PM
Replies: 8
Views: 936
Posted By Led
Re: Talkback didn't work?! Internal AND external!

I'm a bit out of ideas...there's other things you could try...try a different control cable between the control and the xmon..if other features on the xmon like cue sends are working it;s probably...
Forum: ICON & C|24 08-02-2020, 06:18 PM
Replies: 8
Views: 936
Posted By Led
Re: Talkback didn't work?! Internal AND external!

I have a D-Command and by the talkback level there are 2 switches for selecting internal and external talkback..looks different on the D-Control.
Have you tried setting it to auto talkback and...
Forum: ICON & C|24 08-01-2020, 04:42 PM
Replies: 8
Views: 936
Posted By Led
Re: Talkback didn't work?! Internal AND external!

checked all the obvious stuff - internal/external selector switch...talkback levels pot...? I know it's obvious..
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com