Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 48
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: bradwarren
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 12-28-2009, 03:21 PM
Replies: 6
Views: 6,347
Posted By bradwarren
Re: Mac crashing with 8.0.3 on Snow Leopard

Ummm... I believe 8.0.3 is for Intel based Macs only. Isn't your white MacBook a PowerPC based?
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 10-24-2009, 09:47 AM
Replies: 1
Views: 2,473
Posted By bradwarren
Synching audio with video on M Powered

I have imported video to a session and I'm attempting to synch it with the audio. I can play the audio and video together, but if I try to move the audio to synch it the video moves as well. Has...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 09-21-2009, 07:45 AM
Replies: 2
Views: 2,909
Posted By bradwarren
Re: M-Powered 8 audio problem just noticed!

I had a similar problem where it was working fine and then for no apparent reason when I hit record, a blank line would travel in the edit window but no waveform appeared and it was not recording. I...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 09-21-2009, 07:36 AM
Replies: 6
Views: 4,074
Posted By bradwarren
Re: Problem ,One firewire port on Mac

For your info, I have a MacBook also with one FW 400 port. My M Audio 1814 interface connects directly to the computer. Then my external drive(Lacie) is connected(daisy chained) to the interface. I'm...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 08-16-2009, 06:39 PM
Replies: 47
Views: 10,449
Posted By bradwarren
Re: PT8 constant -6101 cpu issue, Let's do something

Just for info: I have a MacBook 2.2ghz, 4gb ram, M-Audio firewire 1814 interface. The 1814 is connected to my computer and I chain my Lacie drive off the interface- works great, no problems. But what...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 06-18-2009, 05:07 PM
Replies: 1
Views: 2,362
Posted By bradwarren
Radio Interference

With an acoustic guitar, using a piezo pickup, plugged in to an M-Audio 1814, I'm picking up radio stations clear as a bell. I use a Furman power strip that is supposed to have EMI, RFI and Surge...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 01-24-2009, 05:25 PM
Replies: 0
Views: 2,351
Posted By bradwarren
First Time Backup of PT8

Just wondering if anyone has an opinion on the best plan for this. MacBook 2.2 Intel 4gb ram OSX10.5.5. I use SuperDuper for back up. I've upgraded from 7.4.2 to 8, and I'm just wondering if I should...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 01-24-2009, 04:56 PM
Replies: 6
Views: 3,078
Posted By bradwarren
Re: Pre roll with PT8 M-audio

Turning off Dynamic Transport made things work for me. Got preroll back now.
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 01-23-2009, 08:16 PM
Replies: 6
Views: 3,078
Posted By bradwarren
Re: Pre roll with PT8 M-audio

I also am having trouble with preroll in PT8, it just isn't working. I just got PT8 and also have current drivers from M-Audio for my firewire 1814 interface. I have a MacBook Intel Core Duo 2.2, 4gb...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-26-2008, 09:30 AM
Replies: 3
Views: 2,771
Posted By bradwarren
Re: No waveform during recording audio

I have noticed this same issue recently. It was working fine and then for no reason I can think of , it just ceased drawing the waveforms during record- they do show afterwards during playback...
Forum: Virtual Instruments 12-17-2008, 12:29 PM
Replies: 9
Views: 2,448
Posted By bradwarren
Re: need help with Xpand!

I'm just curious if you don't mind. I have never used anything like this, I've read through the pdf manual for Xpand, and I assume you must have a MIDI keyboard to create the sounds with? I just play...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-09-2008, 03:44 PM
Replies: 30
Views: 11,097
Posted By bradwarren
Smile Re: IK Multimedia Amplitube not working

Okay, you have possibly answered my question. I did not know if it being a demo that they did it, meaning put in that noise intentionally. It's like clock work every 4-5 seconds. And yes, the demo...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-09-2008, 07:31 AM
Replies: 30
Views: 11,097
Posted By bradwarren
Question Re: IK Multimedia Amplitube not working

Sorry, I know better, should have given this info at first. I use a MacBook 2.2 intel OSX 10.5.4 with PT7.4.2, just recently downloaded after I lost my iLok, so I would think it's the latest...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-08-2008, 07:59 PM
Replies: 30
Views: 11,097
Posted By bradwarren
Re: IK Multimedia Amplitube not working

I am trying to use Amplitube LE that came on ProTools 7.4.2, and while it works, there is a hiss/scratching noise every 5-10 secs. or so. Is this supposed to be part of the plug-ins sound? I'm real...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 10-20-2008, 10:56 AM
Replies: 2
Views: 2,123
Posted By bradwarren
Going from 7.1.1 to 7.4.2-Delete 7.1.1 first?

I'm just wondering if I should fully uninstall 7.1.1 first before setting up 7.4.2? Perhaps when I attempt setting up 7.4.2 it will do that automatically. Does anyone know about this? Thanks
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 09-29-2008, 03:44 AM
Replies: 3
Views: 2,521
Posted By bradwarren
Re: Any way to eliminate cut/paste edit clicks?

Maybe try zooming in on your audio, and edit at exactly the point where the sine wave crosses from above to below- and match your desired region at exactly this point. You can also use the pencil...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 09-28-2008, 12:34 AM
Replies: 0
Views: 2,645
Posted By bradwarren
Mp3 bounce: CBR & VBR option?!?

I have PTMP 7.1.1, MacBook 2.2G Intel. I do not seem to have the option window that allows selection of choosing Constant Bit Rates vs. Variable Bit Rates Mp3's when bouncing to disk. I see this in...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 09-25-2008, 12:36 AM
Replies: 11
Views: 3,481
Posted By bradwarren
Post Re: Importing audio

What computer are you using, what version of OSX, and what version of ProTools? I also downloaded the latest M-Audio drivers for my 1814, but haven't been able to try it yet, as I'm out of country,...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 09-22-2008, 07:19 AM
Replies: 11
Views: 3,481
Posted By bradwarren
Re: Importing audio

Well, no luck so far. I guess I'll just do what I should and upgrade to 7.4. I just know from experience that I have gotten lucky before and things still worked after an update. Hopefully it will...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 09-21-2008, 12:50 PM
Replies: 11
Views: 3,481
Posted By bradwarren
Re: Importing audio

Thank You, I'm working on it:-)
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 09-17-2008, 07:10 PM
Replies: 11
Views: 3,481
Posted By bradwarren
Re: Importing audio

For my situation, the file appears in the import dialogue window just fine. I can also audition the file using the feature at the bottom left of the window. It says to convert the file as it is not...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 09-13-2008, 11:35 AM
Replies: 11
Views: 3,481
Posted By bradwarren
Importing audio

When attempting to import audio nothing happens. It was working but then after the latest combo update I've noticed it just does nothing- won't import audio. The file will show up on the window and...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 05-10-2008, 09:10 AM
Replies: 2
Views: 2,435
Posted By bradwarren
I/O Setup, Bus paths ect.

MacBook 2.2ghz, Firewire 1814
I have a mono input(guitar) to the firewire's #3 input on the back of the unit. With ProTools up, I have that track selected so the input is from #3 from the...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 04-13-2008, 10:44 AM
Replies: 3
Views: 2,768
Posted By bradwarren
Re: Recording an audible click track

Okay, well under the track menu I can of course select "new" track and click isn't an option here. I understand creating an aux track and then select the click plug-in. I'm not up on bussing things...
Forum: Pro Tools M-Powered (Mac) 04-06-2008, 09:45 AM
Replies: 3
Views: 2,768
Posted By bradwarren
Recording an audible click track

Using a Macbook 2.2ghz w/ 7.1.1, would anyone know how to record a track of an audible click, and just the click? I've had a studio request to send just the click track separately from and in sync...
Showing results 1 to 25 of 48

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:13 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com