Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 31
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ubxf
Forum: AAX Plug-ins 10-11-2019, 05:29 AM
Replies: 20
Views: 731
Posted By ubxf
Re: Falcon 2

According to UVI we should get the upgrade install through our Avid accounts within a few days
Forum: Artist Series 07-21-2019, 08:50 AM
Replies: 62
Views: 5,350
Posted By ubxf
Re: Avid S1...I am excited!

i guess marketing goals could make that bond
Forum: Artist Series 07-19-2019, 02:25 PM
Replies: 62
Views: 5,350
Posted By ubxf
Re: Avid S1...I am excited!

cool it makes sense, at some point if it's not against company policy i'd love to tryout the beta of the control app
Forum: Artist Series 07-19-2019, 12:46 PM
Replies: 62
Views: 5,350
Posted By ubxf
Re: Avid S1...I am excited!

will the new control app add the metering feature to the S3 as well as the S1
Forum: General Discussion 06-18-2019, 09:46 AM
Replies: 18
Views: 4,788
Posted By ubxf
Re: Avid.com in chinese

i have a setting to allow from the current website, it should be ok. Anyhow Avid is the only site doing that and the only reason i was on there is because they are changing their billing rates.
Forum: General Discussion 06-18-2019, 09:38 AM
Replies: 18
Views: 4,788
Posted By ubxf
Re: Avid.com in chinese

Thanks, i figured out how to switch it back but it keeps changing back every couple of minutes really annoying
Forum: General Discussion 06-18-2019, 07:02 AM
Replies: 18
Views: 4,788
Posted By ubxf
Re: Avid website displaying in Chinese

yes but it keeps switching even after reset very annoying . Did you guys outsource your web programing to china ? or is Avid a chinese company ?
Forum: General Discussion 06-18-2019, 06:39 AM
Replies: 18
Views: 4,788
Posted By ubxf
Avid.com in chinese

After i log in on Avid.com everything switches to Chinese. It's a funny metaphor for the fact i don't understand anymore what's going on with this company :)
Forum: Post - Surround - Video 03-18-2019, 05:49 AM
Replies: 13
Views: 4,681
Posted By ubxf
Re: Video playback not playing right!

I'm always converting to 720p before i import picture while still not perfect it seems to help lighten the load and keep sync issues down.
Forum: Licensing & Accounts 12-01-2018, 07:35 AM
Replies: 256
Views: 53,301
Posted By ubxf
Forum: Licensing & Accounts 12-01-2018, 06:55 AM
Replies: 256
Views: 53,301
Posted By ubxf
Re: UVI Workstation & Falcon!

Just installed Falcon, Thank you Avid and UVI it sounds great. But now how do i get the manual so i can really work with it. It is pretty intuitive but it would be great to be able to look up infos...
Forum: Post - Surround - Video 11-19-2018, 07:50 AM
Replies: 13
Views: 2,637
Posted By ubxf
Re: Soundminer V5 Pro Preview

47:40 in your walk through video he talks about live relink. May be it's an old feature but for me it's new : ) sorry to bring up something that is a few years old i should have read the manual.
Forum: Post - Surround - Video 11-18-2018, 02:24 PM
Replies: 13
Views: 2,637
Posted By ubxf
Re: Soundminer V5 Pro Preview

Thank you for your reply, i totally get the fact that it is a sampler for sound design purposes and that it is an early version still under development but i'm hoping that a few more features are...
Forum: Post - Surround - Video 11-18-2018, 01:13 PM
Replies: 13
Views: 2,637
Posted By ubxf
Re: Soundminer V5 Pro Preview

The sampler sounds promising but i couldn't find certain things that would be great to have. Can you loop sounds in the sampler ? Can you apply an envelope filter to the sound ? Can you do velocity...
Forum: Pro Tools | S3 11-08-2018, 07:59 AM
Replies: 12
Views: 3,487
Posted By ubxf
Forum: Pro Tools | S3 11-07-2018, 10:46 AM
Replies: 12
Views: 3,487
Posted By ubxf
Re: Assignable Channel Encoders 13-16 not working

Thank you, i noticed that when you turn them you see numbers scrolling if they are not all at 0 do they have to be re calibrated ?
Forum: Pro Tools | S3 11-06-2018, 06:21 AM
Replies: 12
Views: 3,487
Posted By ubxf
Re: Assignable Channel Encoders 13-16 not working

Just found that to get in Utility mode on the S3
Press and hold the User + Cancel + View 1 + View 2 switches
But what is the next step to test the encoders
Many Thanks
Forum: Pro Tools | S3 11-06-2018, 05:50 AM
Replies: 12
Views: 3,487
Posted By ubxf
Re: Assignable Channel Encoders 13-16 not working

Thanks for posting this info. Could you please detail how to test in utility mode.
Is there a utility mode on the S3 or an external app ?
Forum: Pro Tools 2018 10-14-2018, 04:16 PM
Replies: 1
Views: 678
Posted By ubxf
Re: Noise glitches

The problems are related to bit rate. For example in an omf made from a 24 bit session if there are 16 bit clips in there when you import this omf to protools it will result in added noise or...
Forum: Pro Tools 2018 10-13-2018, 12:19 PM
Replies: 1
Views: 678
Posted By ubxf
Noise glitches

I had a session created by importing an omf that ran fine during one afternoon and the next day it was full of pink noise glitches.
The same glitches happened in the same places when the session...
Forum: ProControl, Control|24, Command|8 09-07-2018, 09:48 PM
Replies: 8
Views: 4,044
Posted By ubxf
Re: ProControl connected and WORKING on ProTools 2018.7

Well if i could afford it i would gladly swap my pro control for an S6 :)
till that happens i'm happy that Paul saved us.
Forum: ProControl, Control|24, Command|8 08-25-2018, 10:37 PM
Replies: 8
Views: 4,044
Posted By ubxf
Re: ProControl connected and WORKING on ProTools 2018.7

i didn't see any info either but download is there
Forum: ProControl, Control|24, Command|8 08-23-2018, 09:40 PM
Replies: 8
Views: 4,044
Posted By ubxf
Re: ProControl connected and WORKING on ProTools 2018.7

yes great update, thanks for the heads up and of course thanks Paul for making this possible
Forum: ProControl, Control|24, Command|8 08-21-2018, 05:33 PM
Replies: 8
Views: 4,335
Posted By ubxf
Re: Neyrinck v-control-pro with procontrol

same firmware, i tracked some vocals today and it was fine. Just punching in and out for a word in a fast song doesn't work as well because of the few ms lag.
It's great to be able to use the Pro...
Forum: ProControl, Control|24, Command|8 08-20-2018, 05:46 AM
Replies: 8
Views: 4,335
Posted By ubxf
Re: Neyrinck v-control-pro with procontrol

Thanks Marc. I'll check my firmware and do more tests to see if i can fix it.
Showing results 1 to 25 of 31

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com