Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: RoganX
Forum: Tips & Tricks 03-30-2012, 09:13 PM
Replies: 5
Views: 31,697
Posted By RoganX
Re: What are TDM, RTAS, Audio Suite plugins?

Ok so if I want AutoTune 7 to work with Protools 10 I can get the version from Antares that is NOT TDM? From what I read in this thread, you can. Just want to confirm - before I pay and make a...
Forum: Windows 03-28-2012, 12:25 PM
Replies: 4
Views: 7,064
Posted By RoganX
Re: Pro Tools 10 & Focusrite 2i2: Questions Inside

Got it working - after finding this.
Forum: Pro Tools 9 03-28-2012, 10:54 AM
Replies: 12
Views: 38,085
Posted By RoganX
Re: Focusrite Scarlett 2i2 and Pro Tools 9.0.5 on Win 7 64 Home Premium

Having a problem.

Using focusrite as the playback engine in Pro Tools 10 I can't get anything to work. No signals and no audio. Now when I use the asio4all driver I can get signals while record...
Forum: Windows 03-28-2012, 10:14 AM
Replies: 4
Views: 7,064
Posted By RoganX
Re: Pro Tools 10 & Focusrite 2i2: Questions Inside

Yeah I have that installed and tried to use it without the asio driver and nothing at all happens. No signals - No audio.
Forum: Windows 03-28-2012, 06:44 AM
Replies: 4
Views: 7,064
Posted By RoganX
Re: Pro Tools 10 & Focusrite 2i2: Questions Inside

Basically if I could actually get sound when using the ASIO4ALL driver to my speakers I am good. I had to use this ASIO4ALL driver along with the driver from this website http://www.ploytec.com/...
Forum: Windows 03-28-2012, 06:36 AM
Replies: 4
Views: 7,064
Posted By RoganX
Pro Tools 10 & Focusrite 2i2: Questions Inside

I am not sure how I should set this up. On my first setup I was using an ASIO4ALL driver. This was selected as my playback engine and I could see that I could get levels, record and see levels...
Forum: Pro Tools 10 03-18-2012, 10:06 PM
Replies: 3
Views: 6,450
Posted By RoganX
Re: Audacity Sound, Reaper Sound, Pro Tools NO SOUND

I got it to work using a asio4all beta driver. The version 10 did not playback and the usb asio driver from audio-usb.de didn't playback either. I had to an option that forces it to use 16bit, but...
Forum: Pro Tools 10 03-18-2012, 04:02 PM
Replies: 3
Views: 6,450
Posted By RoganX
Re: Audacity Sound, Reaper Sound, Pro Tools NO SOUND

I have drivers that are developed for the mbox. It should work. ProTools 10 sees it. I also record into it and see audio, so playing back should be possible if it can receive audio. If it wasn't...
Forum: Windows 03-15-2012, 08:11 AM
Replies: 6
Views: 9,997
Posted By RoganX
Re: No Sound on Playback

Seems like pro tools gives this problem often. Simple apps like Reaper and Audacity doesn't have these issues.

I'm having the same problem. I see levels bouncing up and down but no sound. ...
Forum: Pro Tools 10 03-15-2012, 07:56 AM
Replies: 3
Views: 6,450
Posted By RoganX
Audacity Sound, Reaper Sound, Pro Tools NO SOUND

I have the ASIO configuration setup in the control panel using input and output to the mbox. Works just fine with that setup in Reaper. With Audacity I don't see that ASIO control panel, but I do...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:08 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com