Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: bspro
Forum: macOS 08-30-2012, 04:53 PM
Replies: 46
Views: 53,858
Posted By bspro
Re: Mountain lion compatibility

Feeling a bit stupid...just had to upgrade a capture computer for a digico sd9 (live sound console) and I record into pt9 over a madi box. Read the workaround on avid's site saying to bypass...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-17-2008, 06:00 PM
Replies: 3
Views: 2,620
Posted By bspro
Re: Newbie needs help on setup for long live recordings

I'll agree with the other guys...even an MBox is pretty much overkill for what you are wanting to do. I've used the Edirol R09s with great result for similar things. They fit in your pocket, can...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-17-2008, 05:40 PM
Replies: 2
Views: 5,219
Posted By bspro
Re: Bit Rate/Sample Rate problem? The chipmunks?

Thanks! That was exactly the problem...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 03-14-2008, 04:03 PM
Replies: 2
Views: 5,219
Posted By bspro
Bit Rate/Sample Rate problem? The chipmunks?

I've just raw recorded 12 tracks into a 001 with 2 Digimax Lts. I then took the files and opened them on my MBox Mini only to hear that it is in time and in tune with itself, but is higher pitched...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-28-2007, 09:06 PM
Replies: 17
Views: 4,065
Posted By bspro
Re: (Buffer) Problems with Dell 9400

Thanks for the info. I tried again this evening to no avail. However, the first time I loaded PT it started right up through the firewire card. But, as soon as the session loaded and came up it...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-28-2007, 02:08 PM
Replies: 17
Views: 4,065
Posted By bspro
Re: (Buffer) Problems with Dell 9400

I'll find out exactly what chipset it is...I don't have it with me right now. I have tried recording straight to the system drive and to a USB external. Same buffer problems. The microsoft drivers...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-24-2007, 12:44 PM
Replies: 2,470
Views: 525,265
Posted By bspro
Re: Best Laptops for PTLE

Hi All,

I've read page after page of this forum and am picking up some really key information that is helpful, but several allusions to things that I need some more info on.

I bought the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-24-2007, 09:51 AM
Replies: 3
Views: 2,929
Posted By bspro
Re: Dell M90 Laptop Firewire slot compatibility for 003

I don't know if this helps at all, but I'm having a similar issue with my Dell Inspiron 9400. I bought this one because it was on the Digi list as being a laptop that was supported. I've got a 002...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-24-2007, 09:35 AM
Replies: 17
Views: 4,065
Posted By bspro
Re: (Buffer) Problems with Dell 9400

I think you and I should become good friends. I have the exact same computer as you do and am having very similar issues. I thought that my buffer errors might be coming from the firewire bus...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 11:26 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com