Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 52
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: ac30fan
Forum: General Discussion 02-17-2020, 05:00 PM
Replies: 0
Views: 320
Posted By ac30fan
Audio Loops - PT 8 Installer

Since there isn't a PT 8 forum, I'll try my luck here....

I want to do do a remix of an ancient song that relied heavily on Loops provided on the PT 8 Installer CD. Over the years, the CD has...
Forum: Eleven Rack 02-17-2020, 04:14 PM
Replies: 24
Views: 6,708
Posted By ac30fan
Re: Eleven Rack Compatibility with MacOS Catalina

ERROR INITIALIZING ELEVEN RACK MIDI ENGINE

Seems this was working a week or so ago.. Bummer
Forum: Pro Tools 2018 02-21-2019, 10:27 PM
Replies: 0
Views: 579
Posted By ac30fan
Hardware / Software upgrade & Migration

In planning stage to upgrade to new iMac & PT subscription plan after years of stability running PT 11.3 on 2010 era Mac Pro v10.11.6

I have concerns about using APPLE migration assistant, or...
Forum: Pro Tools 12 11-25-2015, 08:19 PM
Replies: 26
Views: 12,164
Posted By ac30fan
Re: PT 12 & Older Gen Mac Pro Models

No I'm in no Rush, Joe. I was hoping to get some solid feedback from users using our Generation of hardware 1st.
Forum: Pro Tools 12 11-24-2015, 12:58 PM
Replies: 26
Views: 12,164
Posted By ac30fan
PT 12 & Older Gen Mac Pro Models

Hi Forum,

So after reading a prior post, I'm duly skeptical of the published Avid "Qualified Hardware" list.

However, I'm wondering if anyone is successfully running PT12 on a Mac Pro of my...
Forum: Eleven Rack 03-02-2014, 07:16 PM
Replies: 3
Views: 3,028
Posted By ac30fan
Re: Guitar Window in PT11

Just watched the videos you posted on the editor.

My bad, for not starting my search there....

Thanks Brian
Forum: Eleven Rack 03-02-2014, 06:51 PM
Replies: 3
Views: 3,028
Posted By ac30fan
Re: Guitar Window in PT11

Hi guys - thx for responding

And thx Brian for the link to the editor FAQ

I'm presently on 10.7.5, and do not yet have the expansion pack. It was not clear that the editor functions as I'm used...
Forum: Eleven Rack 03-02-2014, 03:37 PM
Replies: 3
Views: 3,028
Posted By ac30fan
Guitar Window in PT11

From the 11.1.2 READ ME:
Eleven Rack Guitar Window not available in Pro Tools 11 (PTSW-184398)
Pro Tools 11 does not provide the Guitar Window for Eleven Rack that is available in lower versions of...
Forum: Pro Tools 11 01-03-2014, 01:38 AM
Replies: 6
Views: 6,022
Posted By ac30fan
Re: Error when trying to download installers from Avid Account

I don't remember ever seeing this before. But it's happening now.. Wonder what changed…?

Sorry others have had the same aggregation, but relieved I'm not alone !! :D
Forum: macOS 01-05-2013, 02:41 PM
Replies: 8
Views: 5,661
Posted By ac30fan
10.7.5 Update - Clarification Req

So, 10.7.5 is officially qualified. Everything is currently working fine on my current setup: Running PT 10.3.2 on a Digi003 running OSX 10.7.4

Question 1: Should I update? I'm thinking yes if...
Forum: macOS 05-24-2012, 10:04 PM
Replies: 3
Views: 3,037
Posted By ac30fan
Re: Thanks guys, PT seems to be back! ;-)

Well I'm back in business. Core Audio is working again with my 003.

Had a gut wrench moment when 1st PT launch after updating stalled (while cycling thru plug-ins). Hesitated for well over a...
Forum: macOS 05-24-2012, 09:29 AM
Replies: 6
Views: 11,671
Posted By ac30fan
Re: External Drive for Komplete 8?

During the install, a screen prompts you as to where you want files saved. The default is the Main Hard drive, for software & samples. At this stage you may specify another drive for the samples by...
Forum: macOS 05-23-2012, 05:56 PM
Replies: 5
Views: 5,208
Posted By ac30fan
Re: 003 Control Surface - No Longer Supported?

You don't seriously think that AVID is directing ANY thought at how to keep legacy hardware owners happy, do you? It's clear to me that the abandonment of Digi era users has begun. I mean, 002/003...
Forum: macOS 05-23-2012, 04:30 PM
Replies: 3
Views: 3,037
Posted By ac30fan
Re: Thanks guys, PT seems to be back! ;-)

Very cool news. So far, what I've read is very encouraging. Can't wait until the w/end when I'm back home & behind the desk. Fingers crossed....
Forum: macOS 05-22-2012, 10:42 PM
Replies: 46
Views: 18,586
Posted By ac30fan
Re: core audio driver useless in PT 10.1.2

It may be 10yr old technology, but I bought my 003 2yrs ago - Spent good money on it too. So i feel I'm entitled to the same level of support as anybody dropping hard earned $$ on HD systems, or...
Forum: macOS 05-22-2012, 07:58 PM
Replies: 4
Views: 2,901
Posted By ac30fan
Re: Avid Core Audio WORKS (for me) with 10.2!

Can you give some details about your system? Also, dId you uninstall 1st, or install directly over your prior version? What PT version did you update from?

Other 002/003 users: please post if 10.2...
Forum: macOS 05-19-2012, 11:44 AM
Replies: 25
Views: 11,299
Posted By ac30fan
Re: Avid - please fix core audio application!!!

Like many, I too am considering dumping my 003 for something better. I've never liked the Pre's anyway, and the Apollo looks like a solid replacement candidate.

As for a controller, I've been...
Forum: macOS 05-14-2012, 01:54 PM
Replies: 25
Views: 11,299
Posted By ac30fan
Re: Avid - please fix core audio application!!!

Same issue here. Worked fine yesterday. Updated to 10.1.3 and CRASH
Forum: macOS 04-10-2012, 06:21 PM
Replies: 7
Views: 7,182
Posted By ac30fan
Forum: Eleven Rack 04-01-2012, 07:23 PM
Replies: 1
Views: 2,080
Posted By ac30fan
Re-Amping in PT10 - A Few Questions

Has the procedure changed from what's described in these links, for PT8:

http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/How_To/en352019

http://avid.force.com/pkb/articles/en_US/How_To/en352011

I...
Forum: macOS 03-23-2012, 12:56 PM
Replies: 1
Views: 2,457
Posted By ac30fan
Re: IO Setup & Multiple S/PDIF Devices

<Bump>

Is this a typical scenario when using multiple S/PDIF devices? Anyone....?

Thanks
Forum: macOS 03-19-2012, 09:53 PM
Replies: 8
Views: 5,184
Posted By ac30fan
Re: Digi 002 is not showing up?

What version of MacOS are you running?

Have you ruled out the possibility of bad cables?
Forum: macOS 03-19-2012, 04:11 PM
Replies: 8
Views: 5,184
Posted By ac30fan
Re: Digi 002 is not showing up?

Are all drivers installed?

http://avid.custkb.com/avid/app/selfservice/search.jsp?DocId=379411
Forum: macOS 03-18-2012, 12:00 PM
Replies: 1
Views: 2,457
Posted By ac30fan
IO Setup & Multiple S/PDIF Devices

I want to run S/PDIF out from 2 diff devices into the S/PDIF "In" on my 003. So, I manually re-patch from the 2 devices, depending on what I'm tracking.

But when i do this, PT advises that my "IO...
Forum: macOS 02-13-2012, 09:08 PM
Replies: 59
Views: 25,312
Posted By ac30fan
Re: PT10 Registration pop-up window

Oh blerg <!> . Thanks for the link. No clue why my search came up empty
Showing results 1 to 25 of 52

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:52 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com