Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 493
Search took 0.04 seconds.
Search: Posts Made By: Booyah
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-17-2005, 04:06 PM
Replies: 9
Views: 2,060
Posted By Booyah
Re: My secondary IDE bus has gone missing!

I would try another power supply before buying another motherboard.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-17-2005, 03:06 PM
Replies: 9
Views: 2,060
Posted By Booyah
Re: My secondary IDE bus has gone missing!

are you overclocking video card or CPU?

dont, also check your CPU temp in bios and if something smells burnt in case.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-17-2005, 02:32 PM
Replies: 9
Views: 2,060
Posted By Booyah
Re: My secondary IDE bus has gone missing!

first I would check the onboard IDE options in the bios (make sure they set for automatic detection and make sure the primary/secondary ports not disabled in bios while your at it. (try reset bios to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-14-2005, 12:55 AM
Replies: 5
Views: 1,595
Posted By Booyah
Re: future for the 002r?

thats right, I replaced one a bit ago.

I'm thinking later on I will solder the wires permanently to the PCB boards and will never have to worry about them shoddy plastic connectors shorting out...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-10-2005, 09:54 PM
Replies: 2
Views: 2,056
Posted By Booyah
Re: Pencil tool question

as with most any pencil you get the eraser
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-04-2005, 08:27 PM
Replies: 4
Views: 1,657
Posted By Booyah
Re: The whole Service Pack 2 cockup!

For the most part you're not missing anything but security features with SP2.

I think SP2 is a tad more "overall" responsive than SP1, but this probably because of Visual Studio 7 compiler...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-04-2005, 07:55 PM
Replies: 8
Views: 1,959
Posted By Booyah
Re: Crash with PT 6.7 and Athlon 64 3400+ and K8V

whats your event log viewer say for errors/warnings?

001/002/mbox?

for 002 see if this helps
http://support.microsoft.com/kb/885222
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-30-2004, 12:48 AM
Replies: 4
Views: 1,835
Posted By Booyah
Re: OT Hard drive problems

Maybe your right, Ghost might not be copying the entire boot record, whats the error? does it say Missing Operating system or NTLDR missing or just hang there?

boot XP CD, select R for recovery...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-29-2004, 03:40 PM
Replies: 8
Views: 2,032
Posted By Booyah
Re: creating DAE Objects

2 or 3 should be fine.

Do you have Athlon64 system? try disabling DEP.
right click "My Computer" > properties > Advanced tab > Start up and recovery settings > Edit.

replace
/noexecute=OptIn...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-29-2004, 12:45 AM
Replies: 15
Views: 2,809
Posted By Booyah
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-29-2004, 12:28 AM
Replies: 8
Views: 2,032
Posted By Booyah
Re: creating DAE Objects

try this XP SP2 IEEE1394 patch
http://support.microsoft.com/kb/885222

check the registry locations it mentions in the KB article after rebooting to verify your getting the full speed.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-29-2004, 12:02 AM
Replies: 4
Views: 1,835
Posted By Booyah
Re: OT Hard drive problems

Did you forget to set the HD jumpers?

use CS (cable select) on both drives if you have a problem, then connect the master drive to the end of cable.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-28-2004, 06:56 PM
Replies: 74
Views: 5,888
Posted By Booyah
Re: Ground Breaking Editing Concept (c) T666 2005

how you going to use 400 audio tracks in PTLE when 32 mono is max?

I agree using Wavelab, Soundforge or CD Architect for such a task. just emagine what kind of computer you would need to load all...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-28-2004, 06:18 PM
Replies: 15
Views: 2,809
Posted By Booyah
Re: A7N8X PC with a boot up problem!

New Harddrive? replacing the system drive?

Seems like your next step would be to install XP off the bootable CD or restoring from a ghost image (if any).

Verifying DMI pool hang might just need...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-26-2004, 07:24 PM
Replies: 6
Views: 1,964
Posted By Booyah
Re: Been awhile...upgrading PC...3200+ or 64 bit 3000+

Looks like youd be missing out on Hypertransport and VIA IEEE1394 VT6307 controller that Allen says is compat with 002 and some more storage options and a few other things with the -X model, here, I...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-26-2004, 06:31 PM
Replies: 6
Views: 1,964
Posted By Booyah
Re: Been awhile...upgrading PC...3200+ or 64 bit 3000+

would still choose #2 cause of the newer CPU extention SSE2 and the way it manages the L1/L2 cache , read around amd.com and see for yourself, also the newer Via chipset on the K8 board.

the...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-26-2004, 06:20 PM
Replies: 6
Views: 1,964
Posted By Booyah
Re: Been awhile...upgrading PC...3200+ or 64 bit 3000+

Either one of them not a huge jump from the A7N8X system, but if I had to choose id be #2 for the new Via chipset and the large 1GB L2 cache on the 64 chip.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-23-2004, 06:14 PM
Replies: 2
Views: 1,917
Posted By Booyah
Re: What kind of cables to connect monitors

Page 27-28
http://alesis.com/downloads/manuals/M1ActiveMKII_Manual.pdf
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-20-2004, 11:21 PM
Replies: 8
Views: 2,426
Posted By Booyah
Re: Power Harness Recall of the Recall !

hey Chris...thanks.

How much would they charge for this replacement harness being the 002 if out of warranty?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-20-2004, 10:48 PM
Replies: 8
Views: 2,426
Posted By Booyah
Re: Power Harness Recall of the Recall !

I think harness just went out on me after 2 years w/002, what are the symptoms?

heres whats happening, when powering on 002 the display LED shows braille dots and the second power on said...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-20-2004, 02:32 PM
Replies: 30
Views: 4,168
Posted By Booyah
Re: IRQ\'s or Hardware issue on my Setup?

K, you got me there.... never seen a 3000 Barton with 333 , I was goin by the anandtech CPU Cheatsheet and AMD must have added this later.

Oh well we tried...
Thats probably all your gonna get...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-20-2004, 01:04 AM
Replies: 30
Views: 4,168
Posted By Booyah
Re: IRQ\'s or Hardware issue on my Setup?

All good but Boot other devices is normally not needed.

------------------------------------------------------
Onboard AC97 Modem Controller = Disable unless net thru dialup

Onboard AC97 Audio...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-19-2004, 07:20 PM
Replies: 30
Views: 4,168
Posted By Booyah
Re: IRQ\'s or Hardware issue on my Setup?

Barton is not a chipset, its a Core name for the Processor

try this CPU-Z to indentify: http://www.cpuid.com/cpuz.php#download

Yes, also closest one to the video card. Avoid using this PCI...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-19-2004, 07:03 PM
Replies: 6
Views: 1,737
Posted By Booyah
Re: 6.4cs9 still wont Load on SP2

Well theres a quick way to determine if its the Audigy causing the intermittent problem, simply disable the Creative WDM driver under sound and video controllers in the device manager, your 1394 port...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-19-2004, 05:33 PM
Replies: 5
Views: 2,188
Posted By Booyah
Re: Mid Session 002 is Unrecognized?

Had this annoying problem also, thought it was the cable and bought a new 6' Belkin and same problem existed, shut down PTLE, deleted all the custom DAE configs, settings files and Database dirs on...
Showing results 1 to 25 of 493

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:03 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com