Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 70
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: bleen
Forum: macOS 12-19-2019, 07:44 AM
Replies: 134
Views: 62,095
Posted By bleen
Re: Pro Tools 2019 + Catalina

You can also download it from the App Store and specify a drive to install it on; I have a Catalina install on an external SSD for testing purposes.
Forum: macOS 12-18-2019, 09:32 PM
Replies: 134
Views: 62,095
Posted By bleen
Re: Pro Tools 2019 + Catalina

Go to the Software Update preference pane; you'll be given the ability to do a full install of Catalina 10.15.2, no need for anything earlier to be installed first.
Forum: macOS 12-18-2019, 10:52 AM
Replies: 134
Views: 62,095
Posted By bleen
Re: Pro Tools 2019 + Catalina

Mostly to do with certain video codecs, but seems that for audio, it's theoretically solid.
Forum: macOS 12-18-2019, 09:25 AM
Replies: 134
Views: 62,095
Posted By bleen
Re: Pro Tools 2019 + Catalina

Just got a note in Avid Link about 2019.12 with initial Catalina support!
Forum: Pro Tools 2018 01-24-2019, 01:57 PM
Replies: 9
Views: 8,321
Posted By bleen
Re: PING! Delay Compensation - 2019 edition

And......nothing about this in the first PT 2019 update list of features. Cool. Cool, cool, cool...
Forum: Pro Tools 2018 01-18-2019, 05:39 PM
Replies: 9
Views: 8,321
Posted By bleen
PING! Delay Compensation - 2019 edition

Going to bump this back up for 2019 - was an IdeaScale thing, but we've kissed that goodbye; delay compensation still sucks when trying to run outboard in a parallel compression situation on Auxes, ...
Forum: Pro Tools 12 01-17-2019, 08:51 PM
Replies: 3
Views: 2,969
Posted By bleen
Re: PING! (delay compensation for hardware...)

Going to bump this back up for 2019; delay compensation still sucks when trying to run outboard in a parallel compression situation on Auxes, especially when multiple parallel buses are involved.
...
Forum: Pro Tools 12 12-19-2017, 04:45 PM
Replies: 79
Views: 33,388
Posted By bleen
Re: 12.8.3 is here!

Working great on my iMac; i loaded up 7 instances of Kontakt, tracked live drums, sequenced a bunch of stuff and things are flying. I'm impressed!
Forum: Pro Tools 12 12-19-2017, 02:17 PM
Replies: 79
Views: 33,388
Posted By bleen
Re: 12.8.3 is here!

I'm on a late 2015 iMac; going to download 12.8.3 when I get back in the studio after lunch. I've been sticking with 12.8.1 because of the GUI lag (on 10.12.6).

I'll let you know!
Forum: Buy & Sell 11-15-2017, 11:48 AM
Replies: 3
Views: 1,893
Posted By bleen
Re: Focusrite Red 8Pre

Price drop again!
Forum: Pro Tools 12 11-14-2017, 06:21 PM
Replies: 263
Views: 89,792
Posted By bleen
Re: AAE-9173 - Ran Out Of CPU Power

I've been getting a ton of -9173 errors on my normally extremely stable rig, particularly one session that doesn't have many tracks, but regularly throws up the error and then crashes.

I made it...
Forum: Buy & Sell 11-10-2017, 09:32 AM
Replies: 3
Views: 1,893
Posted By bleen
Re: Focusrite Red 8Pre

Bump for lower price...
Forum: Buy & Sell 11-06-2017, 06:47 PM
Replies: 3
Views: 1,893
Posted By bleen
***SOLD*** Focusrite Red 8Pre

Mint Focusrite Red 8Pre - Thunderbolt, Dante & Avid HD interface with 8 preamps, 16 line inputs, 16 line outs + stereo monitor outs, 16 ADAT I/O. It's a freaking Swiss Army knife of flexibility....
Forum: Buy & Sell 11-05-2017, 10:44 AM
Replies: 0
Views: 1,797
Posted By bleen
***SOLD*** Avid HD Native Thunderbolt

Avid HD Native Thunderbolt interface; includes 12' DigiLink cable and .5m Thunderbolt cable.

SOLD
Forum: Pro Tools 12 08-26-2017, 07:04 PM
Replies: 3
Views: 2,969
Posted By bleen
PING! (delay compensation for hardware...)

I would encourage anyone that wants to use non-Avid hardware with external processing, (compressors, EQs, etc) and wants Auxes to be properly compensated for when doing things like parallel...
Forum: Pro Tools 12 07-19-2017, 08:55 PM
Replies: 72
Views: 26,688
Posted By bleen
Re: 12.8 for vanilla : major disappointment.

Running HD without Avid HD HW (or compatible 3rd-party HW connected via Digilink) doesn't automatically make the lack of a Ping function work as expected (we still have to enter delay in ms which is...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 08-17-2016, 12:14 PM
Replies: 6
Views: 3,752
Posted By bleen
Re: EuControl maxes out CPU / fans / etc in El Capitan

I'm not getting the fan issue on my 5k iMac, but I am seeing a smattering of -9173 CPU Overload errors in PT that I've never gotten prior to installing EuCon and my S3 yesterday - these are on 44.1...
Forum: Artist Series 04-11-2016, 09:58 AM
Replies: 3
Views: 3,698
Posted By bleen
Re: Eucon 3.3.2 keeps dropping connection with Nuendo 7

Yeah, I have no idea WTF is going on other than the stability of EuCon under Logic is nothing like it is in PT; I just wish there were other/better alternatives for control surfaces because if there...
Forum: Artist Series 04-10-2016, 03:48 PM
Replies: 3
Views: 3,698
Posted By bleen
Re: Eucon 3.3.2 keeps dropping connection with Nuendo 7

It regularly craps out with Logic, too. Pretty damn infuriating. Never seems to lose connectivity when I'm running PT, though....
Forum: Pro Tools 11 03-22-2016, 10:18 AM
Replies: 2
Views: 4,860
Posted By bleen
Re: Could not complete the Import Audio command because Assertion in "/Volumes/Develo

I've been getting this the past week, too. No idea why it's suddenly popping up now.
Forum: macOS 12-12-2014, 04:01 PM
Replies: 5
Views: 4,017
Posted By bleen
Re: Instrument tracks won't play when reopening sessions

Thanks for all the suggestions and confirmations that it's not just me; moving the instrument in the insert slots does indeed seem to bring it back to life.
Forum: macOS 12-12-2014, 07:09 AM
Replies: 5
Views: 4,017
Posted By bleen
Re: Instrument tracks won't play when reopening sessions

Thanks! Kontakt5 is definitely a common culprit here, too, but the other day it happened with DB33 and I figured it was more than just a Kontakt bug .

I'll give both of your suggestions a go and...
Forum: macOS 12-11-2014, 10:29 PM
Replies: 5
Views: 4,017
Posted By bleen
Instrument tracks won't play when reopening sessions

I've had this issue regularly since installing PT11 upon its release and just keep working around it. Here's the poop: I have an Instrument track and on it I place an Avid stock VI or a 3rd party...
Forum: Buy & Sell 05-12-2014, 10:11 AM
Replies: 0
Views: 2,527
Posted By bleen
Avid HD I/O 16x16 Analog

Selling a less-than-6-months-old Avid HD I/O 16x16 analog. Have the original box, all manuals & cables.

HD I/O 16x16 - SOLD!

No trades, please.
...
Forum: Buy & Sell 05-07-2014, 08:34 PM
Replies: 7
Views: 3,759
Posted By bleen
Showing results 1 to 25 of 70

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 12:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com