Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 85
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Mattafact
Forum: Pro Tools 2020 07-31-2020, 01:28 PM
Replies: 17
Views: 632
Posted By Mattafact
Re: Ringing during playback of printed track

David has been a great seller through all of this. I would not hesitate to buy from him in the future though he may hesitate to sell to me.
Forum: Pro Tools 2020 07-29-2020, 05:18 PM
Replies: 17
Views: 632
Posted By Mattafact
Re: Ringing during playback of printed track

I did as suggested and stripped a track all the way down to no avail. I then ran a digitest and it failed. Will be contacting the seller for a refund.



13301
13302
Forum: Pro Tools 2020 07-29-2020, 02:56 PM
Replies: 17
Views: 632
Posted By Mattafact
Re: Ringing during playback of printed track

Just for giggles I changed the playback engine to my ancient RME card that I have in there and the issue went away.



Could it be a bad HDX card?
Forum: Pro Tools 2020 07-29-2020, 02:47 PM
Replies: 17
Views: 632
Posted By Mattafact
Re: Ringing during playback of printed track

Looks like I missed this quote. See above and I appreciate your help.
Forum: Pro Tools 2020 07-29-2020, 02:46 PM
Replies: 17
Views: 632
Posted By Mattafact
Re: Ringing during playback of printed track

Just tried the Omni by itself with no outboard and it's still doing it.
Forum: Pro Tools 2020 07-29-2020, 02:26 PM
Replies: 17
Views: 632
Posted By Mattafact
Re: Ringing during playback of printed track

I wondered that. I have everything clocked with a Big Ben. Do I need those BNC terminators on my interfaces?


I'll set up the clocking with the Omni is a master and report back.
Forum: Pro Tools 2020 07-29-2020, 02:07 PM
Replies: 17
Views: 632
Posted By Mattafact
Re: Ringing during playback of printed track

Tried going back to 2020.3 and it's still doing it. Tried printing a track that had Eleven Mk II and it is still doing it.
Forum: Pro Tools 2020 07-29-2020, 12:35 PM
Replies: 17
Views: 632
Posted By Mattafact
Re: Ringing during playback of printed track

I reinstalled PT 2020.5 and it is still doing it. I also tried printing a bass track through my outboard gear and it's making the bass track ring as well.


I tried muting the original track and...
Forum: Pro Tools 2020 07-27-2020, 06:33 PM
Replies: 17
Views: 632
Posted By Mattafact
Re: Ringing during playback of printed track

The plugin is the Steven Slate Trigger Platinum and his samples that come with it.


My Avid Omni is the primary and my 16x8 192 is plugged in off the expansion port. For outboard I'm using the...
Forum: Pro Tools 2020 07-27-2020, 02:45 PM
Replies: 17
Views: 632
Posted By Mattafact
Ringing during playback of printed track

I'm trying to print some drum samples in 2020.5 Ultimate. When I record it the samples sound fine while monitoring it but when I play it back after the recording is finished the track is ringing. ...
Forum: Buy & Sell 07-26-2020, 12:11 PM
Replies: 0
Views: 200
Posted By Mattafact
Digidesign HD3 Accel PCIe, HD2 PCI, PT 9 HD, PT 8 and 7 HD and plugins

Recently upgraded to HDX so it's time to thin the herd a bit.



HD3 Combo - $600 shipped and paypalled in the US.

2 HD Accel PCIe Core Cards

1 HD Accel PCIe Card
2 Flex Cables
Forum: Buy & Sell 07-10-2020, 10:17 AM
Replies: 1
Views: 256
Posted By Mattafact
Re: FS: ProTools MIX+ w/2 Core 2 Farm 3 888/24 and a 882/20 Plus G4

I made a lot of good music on a Mix system. Those were the days. I so wish I needed this. GLWS.
Forum: Buy & Sell 06-25-2020, 09:56 AM
Replies: 4
Views: 785
Posted By Mattafact
Re: HDX card for sale

This still available?
Forum: RTAS & TDM Plug-ins 05-26-2020, 02:46 PM
Replies: 3
Views: 1,774
Posted By Mattafact
Re: Avid Eleven TDM issues

That worked. I'm so confused but glad it's working.



I'm getting kinda tired of spending so much time messing with this ancient stuff. HDX and Mohave is sounding pretty good right about...
Forum: RTAS & TDM Plug-ins 05-26-2020, 02:06 PM
Replies: 3
Views: 1,774
Posted By Mattafact
Re: Avid Eleven TDM issues

I'll give that a shot. Should have thought of that. Thanks!
Forum: RTAS & TDM Plug-ins 05-26-2020, 12:52 PM
Replies: 3
Views: 1,774
Posted By Mattafact
Avid Eleven TDM issues

I recently upgraded my PT HD Accel from 9 to 10 on Snow Leopard and my Eleven worked as a DSP plugin.



I then upgraded from Snow Leopard to Mountain Lion and ran basically every Eleven...
Forum: Buy & Sell 05-18-2020, 12:02 PM
Replies: 1
Views: 379
Posted By Mattafact
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-18-2020, 07:43 AM
Replies: 11
Views: 1,376
Posted By Mattafact
Re: Need Help with Pro Tools 5.1 on Mac OS 9

I used to use a program called Mac Drive to let my windows machines read mac files.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-14-2020, 11:44 AM
Replies: 14
Views: 1,392
Posted By Mattafact
Re: PT9 HD External Hardware causing a lag

While I wait (for what seems like forever) for my ilok 3 to arrive I loaded PT 2020 onto my Dell T5810 with an RME Multiface and tried to insert an external compressor. There was zero lagging like...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-06-2020, 03:23 PM
Replies: 14
Views: 1,392
Posted By Mattafact
Re: PT9 HD External Hardware causing a lag

You know, when you get back into this stuff after taking a decade off and dust off the old gear you find a relic or 2. I think I have 3 or 4 original iloks plugged into a hub right now. :D
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-06-2020, 03:20 PM
Replies: 14
Views: 1,392
Posted By Mattafact
Re: PT9 HD External Hardware causing a lag

Installed 10 but once that was done I realized that my ancient Ilok 1 wasn't going to work. Ordered an Ilok 3 off Amazon but it won't be here for a week. Haha. Got to love it.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-06-2020, 11:50 AM
Replies: 14
Views: 1,392
Posted By Mattafact
Re: PT9 HD External Hardware causing a lag

It cut the beach ball time down from 8-10 seconds to 3-4 seconds. Better but not good enough. Let's see what happens on 10. :p
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-06-2020, 11:49 AM
Replies: 14
Views: 1,392
Posted By Mattafact
Re: PT9 HD External Hardware causing a lag

I'm going to try and install it now and see if it improves.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-06-2020, 11:26 AM
Replies: 14
Views: 1,392
Posted By Mattafact
Re: PT9 HD External Hardware causing a lag

It does. Does PT10 improve performance? I have that in my license and haven't tried it yet.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 05-06-2020, 11:23 AM
Replies: 14
Views: 1,392
Posted By Mattafact
Re: PT9 HD External Hardware causing a lag

I am using the Omni and have the input and output on channels 3-4. I did put in a H/W delay of 34 ms as that is what I measured when I tried printing the drums to another track with it.
Showing results 1 to 25 of 85

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com