Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 90
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: mholley
Forum: Pro Tools 2018 05-25-2019, 09:14 AM
Replies: 4
Views: 2,818
Posted By mholley
Re: Instrument Track without Record enable?

All,

Just had the same question, and search led me to my answer!

Thanks DUC!

Mark
Forum: Getting Started 05-19-2019, 02:03 PM
Replies: 4
Views: 9,257
Posted By mholley
Re: Having Issues Using Workspace To Audition Drum Loops

Darryl,

It appears as though you solved this one. I used the Peter Gates tool to trash the preferences, and I was back in business.

I’ll keep my eyes open for any other issues, but for now, it...
Forum: Getting Started 05-18-2019, 09:16 PM
Replies: 4
Views: 9,257
Posted By mholley
Re: Having Issues Using Workspace To Audtion Drum Loops

Thanks,

I’ll give it a go tomorrow and report back.

Appreciate your guidance,

Mark
Forum: Getting Started 05-18-2019, 03:49 PM
Replies: 4
Views: 9,257
Posted By mholley
Having Issues Using Workspace To Audition Drum Loops

Happy Saturday,

As the title reads, I am getting strange error massages when using Workspace...any thoughts on how to correct?

Assertion in...
Forum: Getting Started 05-15-2019, 10:07 AM
Replies: 2
Views: 790
Posted By mholley
SPDIF question

Hello all,

When listening back using SPDIF form my Scarlett 6i6, I can hear it if I select channels 3/4 as output, but not if I select channels 1/2?

Any thoughts of ideas here? I realize I...
Forum: Getting Started 05-13-2019, 06:56 PM
Replies: 3
Views: 849
Posted By mholley
Re: Some inputs are an Orange color, others are grey?

Thanks,

I think we’re settled, learning that the color just meant it was in use.

Problem solved.

Mark
Forum: Getting Started 05-12-2019, 10:32 PM
Replies: 3
Views: 849
Posted By mholley
Re: Some inputs are an Orange color, others are grey?

Thanks,

That is where I’m seeing it, but it’s seems to be a bit hit and miss. I’ll keep trying.

Appreciate you jumping in to try and assist,

Mark
Forum: Getting Started 05-12-2019, 08:02 PM
Replies: 3
Views: 849
Posted By mholley
Some inputs are an Orange color, others are grey?

All,

Sorry for what is most likely a silly question, but some are an Orange color with a check mark, and some are grey? I’ve searched but can’t seem to find the proper advice.

Thanks,

Mark
Forum: Virtual Instruments 01-02-2019, 10:16 PM
Replies: 4
Views: 1,045
Posted By mholley
Re: Returning user - need instrument help

Perfect,

Back in business!

Thanks so much, great to be back recording!

Mark
Forum: Virtual Instruments 01-02-2019, 09:46 PM
Replies: 4
Views: 1,045
Posted By mholley
Re: Returning user - need instrument help

Appreciate the response,

I saw that, but am confused, as I don't see the DB-33 available to me, yet I have subscription PT.

Any ideas how to get all the plug ins and insturments listed?
...
Forum: Virtual Instruments 01-02-2019, 07:40 PM
Replies: 4
Views: 1,045
Posted By mholley
Returning user - need instrument help

Hi,

What instruments come as part of Pro Tools these days? Is DB-33 included, and where is a list to look at?

Appreciate the help!

Mark
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 03-15-2016, 08:54 AM
Replies: 10
Views: 7,613
Posted By mholley
Re: MBox 2 Not Working

Thanks,

I started with the original MBox, then moved to this, and now I think it's time to move on. I wonder why Avid dropped off the map here?

I am torn between USB or Thunderbolt. It looks...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 03-14-2016, 09:52 PM
Replies: 10
Views: 7,613
Posted By mholley
Re: MBox 2 Not Working

Thanks,

What are some solutions that won't break the bank, and be similar. I am a demo writer, don't need a ton of in's....but like the form factor so I don't something on the desk...I had it...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 03-14-2016, 06:35 PM
Replies: 10
Views: 7,613
Posted By mholley
Re: MBox 2 Not Working

Thanks, and sorry.

Not sure why it says MBOX3 - Yikes. It's an MBOX 2, and I just just got up and running on a new system, and so I don't have a backup.

O didn't upgrade the OS, just for some...
Forum: FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 03-14-2016, 03:42 PM
Replies: 10
Views: 7,613
Posted By mholley
MBox 2 Not Working

OK,

So I thought I needed to update the drivers, and now it's not working at all. i have an M Box 2, MAC OS X 10.11.3. Was working till I got tht bright idea.

I know it's not supprted, but is...
Forum: macOS 12-15-2013, 10:12 AM
Replies: 1
Views: 1,938
Posted By mholley
Re: iLok Manager Issue

OK,

I got with Apple, and we spent some time on this...they had me drag all of the fonts to desktop, and drag back in till we found problem - all good now!

Apple Support rocked this one.
...
Forum: Pro Tools 10 12-15-2013, 10:09 AM
Replies: 1
Views: 2,143
Posted By mholley
Re: Elastic Audio Issue

OK,

Well, deleting and doing a fresh install of PT10 seemd to do the trick - it looks like I'm back up and running!

Mark
Forum: Pro Tools 10 12-14-2013, 12:11 PM
Replies: 1
Views: 2,143
Posted By mholley
Elastic Audio Issue

All,

I recently moved from PTLE 8 to PT10. I seem to not have my plug ins as well as Elastic Audio in the proper places, as PT isn't finding it. I have tried searching but haven't been able to...
Forum: macOS 11-21-2013, 07:43 PM
Replies: 1
Views: 1,938
Posted By mholley
iLok Manager Issue

All,

Sorry if I am in the wrong spot. I just downloaded the program, and I see no writing where it should be, so I cannot navigate the software.

It's on a new Mac Mini. Any help would be great,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-05-2009, 02:56 PM
Replies: 1
Views: 1,955
Posted By mholley
Loading PT8 taking forever....

I have been using it with no issues since December...all of the sudden it hangs on setting up peripherals, initializing machine control etc....

What could be causing this? I'm looking at other...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-18-2009, 09:40 PM
Replies: 8
Views: 3,649
Posted By mholley
Re: Control rom talk back

I got one a Presonus Central Station when they first came out - it has worked like a charm ever since!

Mark
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-05-2009, 07:53 AM
Replies: 21
Views: 6,345
Posted By mholley
Re: Did school just get out??

The search function should become a friend to them....

Manuals don't hurt also...

Mark
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-04-2009, 10:47 PM
Replies: 12
Views: 4,964
Posted By mholley
Re: Can't buy Mp3 Option without iLok?

I like having it done right inside PT - so it looks like everyone feels a bit different!

Good Luck

Mark
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 04-21-2009, 11:17 PM
Replies: 5
Views: 2,257
Posted By mholley
Re: LaCie hard drive

:-)Good news first - The LaCie drives will work with Pro Tools. They do get VERY warm.

:(Bad news - I had three of them, and after a year or so they all failed. Make sure and back them up(as you...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-17-2009, 11:08 PM
Replies: 9
Views: 11,764
Posted By mholley
Re: "Could Not Allocate Space For Recording"

Digi -

Thanks for the reply. I'm using drives that have worked for sometime with no issues, and it only happened so far in one session.

I do have it set to open ended recording, so maybe...
Showing results 1 to 25 of 90

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com