Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: backplay
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-19-2007, 01:50 PM
Replies: 1,589
Views: 61,847
Posted By backplay
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

Just got this info from sombody else who warned me because i wanted to buy a new CPU.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-19-2007, 01:22 PM
Replies: 1,589
Views: 61,847
Posted By backplay
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

Here are simple ways of identifying G-0

Check for the product code of the processor. For B3 stepping, the last 5 characters read "SL9UM". For G0 stepping, the last 5 characters read "SLACR". These...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-28-2007, 04:42 AM
Replies: 1,589
Views: 61,847
Posted By backplay
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

Hey DJ Fade, did you do some special tweaks on your system?
We have the same Ram, CPU and MOBO but you can run more D-verbs than my system.
I did all the regular tweaks and some services i...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-25-2007, 06:56 AM
Replies: 1,589
Views: 61,847
Posted By backplay
Re: Intel Core2Duo ... anyone got one working yet?

D-verb test results:

24 bit - 48KHz - 1024 Buffer - max 90% CPU usage

121 D-verb's with Mbox and PT 7.3, no dual core hotfix.

MOBO temp 34°C - CPU temp 42°C cooled with Zalman CNPS7700-Cu...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 01:07 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com