Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 38
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Juan Garcia
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-25-2020, 12:02 PM
Replies: 23
Views: 1,836
Posted By Juan Garcia
Re: EUCON 20.5.0 now available

Same thing here. Tried at least 4 different methods for injecting the IPA and all resulted in the aforementioned error.
Forum: Pro Tools 2020 05-22-2020, 01:49 PM
Replies: 90
Views: 9,967
Posted By Juan Garcia
Re: Pro Tools 2020.5 - hidden tracks?

I did. Now I'm stuck with PT without Avid Control :(
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-22-2020, 10:56 AM
Replies: 13
Views: 645
Posted By Juan Garcia
Re: Pro Tools crashes with 20.5 EUCON enabled

Hi Eddie,

Issue is only with EUCON 20.5. Version 20.1 works well, but I cannot link with Avid Control because of the 20.5 update on my ipad.

Thanks,
J.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-21-2020, 06:26 PM
Replies: 13
Views: 645
Posted By Juan Garcia
Re: Pro Tools crashes with 20.5 EUCON enabled

Hi Eddie,

Usb to ethernet for the iPad didn't make a difference. EUCON communication worked, but the problem when enabling EUCON didn't change.

Downgraded EUCON to 20.1 as you suggested. EUCON...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-21-2020, 05:34 PM
Replies: 13
Views: 645
Posted By Juan Garcia
Re: Pro Tools crashes with 20.5 EUCON enabled

Hi Eddie,

Previous version of EuControl (20.1 with PT 20.3) was working flawlessly. Could use Avid Control seamlessly, mix, softkeys... all good.

I updated again to PT 20.5. Removed all network...
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-21-2020, 05:04 PM
Replies: 13
Views: 645
Posted By Juan Garcia
Re: Pro Tools crashes with 20.5 EUCON enabled

Hi Eddie,

Just downgraded to 2020.3 and tried the same approach. Still getting hung up while trying to enable EUCON.

Thanks,
J.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-21-2020, 04:47 PM
Replies: 13
Views: 645
Posted By Juan Garcia
Re: Pro Tools crashes with 20.5 EUCON enabled

Hi Eddie,

Here's the Link to the Support File.
https://drive.google.com/file/d/1nbboa-1ysM3HcDaFnChkndnAx8xpERwg/view?usp=sharing

Thanks,
J.
Forum: Pro Tools 2020 05-21-2020, 03:46 PM
Replies: 90
Views: 9,967
Posted By Juan Garcia
Re: Pro Tools 2020.5 - hidden tracks?

I didn't do so well. Installed EUCON 2020.5, then all went south. Went with PT 2020.5 instead, hoping for the better, with no luck.

Pro Tools crashed at startup. Managed to use Pro Tools by...
Forum: Pro Tools 2020 05-21-2020, 03:42 PM
Replies: 15
Views: 1,088
Posted By Juan Garcia
Re: New Mini or Used Trash Can for Home

My buddy pushed a last gen Mac mini and a trash can with some serious plugin processing. Mac mini outperformed the Trashcan by quite a margin. I'm sold for a Mac mini myself.

Best,
J.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-21-2020, 03:37 PM
Replies: 13
Views: 645
Posted By Juan Garcia
Re: Pro Tools crashes with 20.5 EUCON enabled

Hi Eddie,

I just did what you recommended. Pro Tools hangs trying to configure EUCON. Pic attached.

Any other suggestions are welcome.

Thanks,
J.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-21-2020, 12:16 PM
Replies: 13
Views: 645
Posted By Juan Garcia
Pro Tools crashes with 20.5 EUCON enabled

Hi,

I downloaded Eucon 20.5 today and isn't working as expected. Pro Tools crashes at startup at "Initializing Controllers".

Trashed preferences and I was able to reopen PT. However, cannot...
Forum: Avid S6 11-29-2019, 06:36 AM
Replies: 4
Views: 994
Posted By Juan Garcia
Re: Xmon losing connection

Thanks Jeff.

I've changed to a dedicated MIDI interface and so far no problems whatsoever. Apparently the included USB2MIDI cable was not so trustworthy for us.

I'll report back if any changes...
Forum: Avid S6 11-15-2019, 02:13 PM
Replies: 4
Views: 994
Posted By Juan Garcia
Re: Xmon losing connection

Hi Jeff,

I'll give a try with a different MIDI interface. We use the included USB to MIDI cable that came with the XMON, hence the USB extension.

Thanks for the input. I'll report back if...
Forum: Avid S6 11-15-2019, 10:16 AM
Replies: 4
Views: 994
Posted By Juan Garcia
Xmon losing connection

Greetings,

I get frequent disconnects from the XMON once or twice a day. Does anyone have ideas on why might this happen? Normally just resetting the app resolves the issue but some other time I...
Forum: Avid S6 03-26-2018, 10:30 AM
Replies: 10
Views: 4,470
Posted By Juan Garcia
Re: Fader and monitor issues

Hi!

We've scheduled the update to 18.3 this week. I'll post if anything comes up.

Thanks,
J.
Forum: Avid S6 03-13-2018, 12:29 PM
Replies: 10
Views: 4,470
Posted By Juan Garcia
Re: Fader and monitor issues

The XMON app is running version 2.1.0 and the S6 software is 3.7.0.134

Thanks,
J.
Forum: Avid S6 03-13-2018, 11:14 AM
Replies: 3
Views: 1,996
Posted By Juan Garcia
Workstation reset error

Hi guys!

I've got another intermittent issue with our S6. Sometimes, right after boot, we get this error message:

The system expected list failed to load. All connected workstations have been...
Forum: Avid S6 03-07-2018, 12:16 PM
Replies: 10
Views: 4,470
Posted By Juan Garcia
Re: Fader and monitor issues

Hi All!

It seems the problem was caused because of the USB2MIDI being used as HUI protocol within the Peripherals dialog box.

There's still an intermittent issue, though. Occasionally the...
Forum: Avid S6 03-02-2018, 11:04 AM
Replies: 10
Views: 4,470
Posted By Juan Garcia
Re: Fader and monitor issues

Hi,

I haven't been able to replicate the issue today. Fader 8 is behaving well. It USED to be always the 8th track in Pro Tools.

I'll post back if I find anything unusual.

Thanks,
J.
Forum: Avid S6 03-01-2018, 08:35 PM
Replies: 10
Views: 4,470
Posted By Juan Garcia
Re: Fader and monitor issues

Hi,

This is happening all the time. I noticed this oddity on Monday but got to diagnose in-depth yesterday. The only additional MIDI device that could have been used recently is a MIDI Keyboard....
Forum: Avid S6 03-01-2018, 07:44 AM
Replies: 10
Views: 4,470
Posted By Juan Garcia
Fader and monitor issues

Greetings!

We've recently come up with a very strange problem. Fader #8 of the first fader module on our surface behaves as a master volume control for the Xmon.

I've tried swapping fader...
Forum: Avid S6 07-04-2017, 07:48 AM
Replies: 5
Views: 3,124
Posted By Juan Garcia
Re: S6 v3.6.1 Software Released

Strange. The Quickjump didn't work the first time I tried it. It's working well now. I guess it just needed a restart.

Thanks,
J.
Forum: Avid S6 06-27-2017, 08:55 AM
Replies: 5
Views: 3,124
Posted By Juan Garcia
Re: S6 v3.6.1 Software Released

Hi!

In the What's New PDF there's a new soft key for the master and automation modules. I was trying moments ago and couldn't find the new soft key por preferences. Shift and * didn't do anything...
Forum: Avid S6 01-17-2017, 04:30 PM
Replies: 35
Views: 14,809
Posted By Juan Garcia
Re: Inserts & Sends

+1 For instantiating inserts and sends directly from the surface.

Personally I think this doesn't follow the principle of mixing without looking at the screen, unless of course you use Default...
Forum: Avid S6 01-17-2017, 01:27 PM
Replies: 2
Views: 2,716
Posted By Juan Garcia
Re: Pan Bug ?

Hi,

Same here. Pan behaviour in knobs is a bit odd. I find that tracks without an output, then routed to a 5.1 bus or output start at the Divergence parameter, instead of Front pan.

My two...
Showing results 1 to 25 of 38

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:58 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com