Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 33
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Troutman
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 07-12-2009, 03:07 PM
Replies: 8
Views: 2,861
Posted By Troutman
Re: IE8 problem fixed ?

Same problem here. I'm about to uninstall IE8 and I can only imagine how messed up my system is going to be afterwards...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-19-2008, 03:37 PM
Replies: 10
Views: 11,135
Posted By Troutman
Re: Pro Tools LE wont open

Have you done any major hardware change to your PC lately? The problem might be related to that. I cloned all my data from a ide-ata HD to a SATA HD and PT-LE just stopped working. The only way I got...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-05-2008, 07:22 AM
Replies: 13
Views: 5,168
Posted By Troutman
Re: Pro-Tools doesn\'t load

Thanks for your help soundonsound. I tried all you suggested but it also didn't work. Besides that I also tried using an utility called "PT uninstaller" available at Digi's site, which is supposed to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-04-2008, 04:58 AM
Replies: 13
Views: 5,168
Posted By Troutman
Re: Pro-Tools doesn\'t load

Thanks for your quick reply sinukus.
I've followed your instructions carefully, and here are the results:

"Try removing all PIs from the PI directory except the mixer and elastic audio PI (7.4...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-03-2008, 06:21 PM
Replies: 13
Views: 5,168
Posted By Troutman
Re: Pro-Tools doesn\'t load

I know it's boring to read through all this stuff, but can you guys give me some ideas? Even if your not sure if it will solve the issue. Just some orientation, so I can check it.
I've spent almost...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-03-2008, 06:07 PM
Replies: 10
Views: 21,512
Posted By Troutman
Re: DAE error -13001 while starting PTLE7.4 - SOLVED

I understood that, it's just that I've spent almost a week digging info in the internet, trying to solve my problem (PT hangs when loading...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-03-2008, 03:34 PM
Replies: 10
Views: 21,512
Posted By Troutman
Re: DAE error -13001 while starting PTLE7.4 - SOLVED

Did you had to reinstal Pro-Tools after changing that or did it started to work right away?
I'm having a similar problem, except I don't get an error message, it just hangs at startup. I've included...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-02-2008, 02:53 PM
Replies: 13
Views: 5,168
Posted By Troutman
Re: Pro-Tools doesn\'t load

Just for future record, in case someone faces the same problem: since the license control (besides not loading, PT is not asking for an authorization code) is done by Pace drivers, I decided to send...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-01-2008, 07:06 AM
Replies: 13
Views: 5,168
Posted By Troutman
Re: Pro-Tools doesn\'t load

OK, I just found out something that may be the source of the problem:

My original copy of Pro-Tools LE, was version 6.8.1, but to save time, all this time I've been installing the last version...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-01-2008, 06:23 AM
Replies: 13
Views: 5,168
Posted By Troutman
Re: Pro-Tools doesn\'t load

Mbox doesn't have a power connector, it gets it from the USB port.

"If pluging the MBox back in after this isn't working then it could be low power on the USB bus."
It doesn't work because before...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-31-2007, 02:38 PM
Replies: 13
Views: 5,168
Posted By Troutman
Re: Pro-Tools doesn\'t load

Hi,

The connection in Mbox2 is USB, but tried doing both procedures anyway. The problem remains...
Thanks for replying anyway

Luis
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-31-2007, 04:22 AM
Replies: 13
Views: 5,168
Posted By Troutman
Re: Pro-Tools doesn\'t load

Hi again,

I still haven't found a way to solve this problem...
Does anyone know if Pro Tools generates any kind of error log, or any other kind of log I can use to try to find out why it doesn't...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-30-2007, 03:49 PM
Replies: 13
Views: 5,168
Posted By Troutman
Pro-Tools doesn\'t load

Hi all,

I've been working with Pro-Tools LE (MBox2) for about 2 years, and everything was working fine the last time I ran it (using PT-LE 7.3).
I haven't been using it much and about a month ago...
Forum: Tips & Tricks 09-06-2006, 08:58 AM
Replies: 9
Views: 2,968
Posted By Troutman
Re: Basic processing in Guitar tracks

Hardware vs Software considerations apart, the following article has some complementary and usefull info on guitar recordings processing:

http://www.tweakheadz.com/getting_a_great_guitar_tone.htm
Forum: Tips & Tricks 09-04-2006, 09:32 AM
Replies: 9
Views: 2,968
Posted By Troutman
Re: Basic processing in Guitar tracks

Hi JFreak, thanks for your answer, that's exactly the kind of info I've been looking for.
I suppose you're sugesting delays, as an alternative to reverb, right?
Forum: Tips & Tricks 09-04-2006, 08:43 AM
Replies: 9
Views: 2,968
Posted By Troutman
Re: Basic processing in Guitar tracks

Thank you for your answer Bradcorn.
I knew that site already, and it's very usefull indeed. But it gives information on subjects (EQ, Mixing, Mastering, etc) without being specifically oriented for...
Forum: Tips & Tricks 09-04-2006, 05:37 AM
Replies: 9
Views: 2,968
Posted By Troutman
Basic processing in Guitar tracks

Hi all,

I'm basicaly a guy that writes and records music at home. Although I play guitar for 15 years and have some music "out" already (www.survivalmxn.com), it's the first time I'm recording...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-24-2006, 03:12 AM
Replies: 12
Views: 2,165
Posted By Troutman
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-23-2006, 09:43 AM
Replies: 12
Views: 2,165
Posted By Troutman
Re: Mbox2 PTLE 7 question...

I bought mine (MBox2 Factory Bundle - PT LE v.6.8.1) one month ago, and I got the free upgrade mail from Digidesign after registering.
The plugins though, are not for free, but almost: 25 EUR for 2...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-12-2006, 07:25 AM
Replies: 2
Views: 2,207
Posted By Troutman
Re: MIDI Learn for faders and knobs?

That's great. Thank you very much for your help!
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-12-2006, 07:01 AM
Replies: 2
Views: 2,207
Posted By Troutman
MIDI Learn for faders and knobs?

Hi,

Does PTLE has some kind of function similar to Reasons "midi learn", so you can assign faders and knobs to be controled by an external midi controler?
I have a M-Audio Trigger Finger unit and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-10-2006, 09:04 AM
Replies: 7
Views: 1,837
Posted By Troutman
Re: Should I upgrade to P/T LE 7.0?

I'll give it a try then.
Thanks once again for taking the time to help newcomers like myself and answering the same questions over and over again. There's so much info and resources, it's easy to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-10-2006, 08:52 AM
Replies: 8
Views: 2,022
Posted By Troutman
Re: MBox 2 Latency

Yes it does (Reason, Battery, Kontakt for ex.). The only exception is N.I.Akoustik Piano. I installed the 24bit samples, and soon found out it was way too heavy for my system.

As for the MBox2...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-10-2006, 07:33 AM
Replies: 7
Views: 1,837
Posted By Troutman
Re: Should I upgrade to P/T LE 7.0?

Yes it is. I bought it about 2 weeks ago, so I'm still pretty new to this (used to work with Cubase).I already downloaded the upgrade files (which is free for users with this bundle), but I still...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-10-2006, 07:10 AM
Replies: 8
Views: 2,022
Posted By Troutman
Re: MBox 2 Latency

Thanks for the answer, tele_player. The other sound card is a Terratec DMX6 Fire.

Reading your answer made realise something: when I bought the MBox2 I read 0ms latency in the box, documentation,...
Showing results 1 to 25 of 33

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com