Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 17 of 17
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: tgrfox
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-16-2012, 07:06 AM
Replies: 3
Views: 1,879
Posted By tgrfox
Re: Cpu/ram

Thanks for that. Is there a RAM meter anywhere so I can see how much I'm using?
I just updated Kontakt 4 to 4.2.4 and have found that it seems to take more CPU than before. Some sessions that played...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 01-15-2012, 01:07 PM
Replies: 3
Views: 1,879
Posted By tgrfox
Cpu/ram

Probably a stupid question, but I want to be absolutely certain:

In the system usage window, is the CPU (RTAS) meter showing how much RAM I am using for the session?

I thought that CPU and RAM...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Mac) 08-20-2010, 12:04 PM
Replies: 24
Views: 8,039
Posted By tgrfox
Re: And along came Komplete 7

Reaktor 5.5 will be available as a free upgrade for Komplete 6 users. (And for those who just have Reaktor 5.)
Forum: Virtual Instruments 08-20-2010, 11:45 AM
Replies: 15
Views: 6,277
Posted By tgrfox
Re: How are native instruments plugins on PT8.

[QUOTE=Benoni;1651756]Not sure about 7 yet since it hasn't been released :p but I suspect it will be even better.

It should run pretty much the same as Komplete 7 is basically adding new sounds...
Forum: Virtual Instruments 08-20-2010, 11:41 AM
Replies: 15
Views: 6,277
Posted By tgrfox
Re: How are native instruments plugins on PT8.

I use Komplete 6, generally everything works fine. Battery occasionally crashes Pro Tools when I click on a new cell to edit, but usually doesn't. Not really a problem as long as you save regularly.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 08-20-2010, 11:06 AM
Replies: 2
Views: 2,015
Posted By tgrfox
Re: Input level out of control!!

I get this reasonably often, restarting the computer has always solved the the problem. I believe I was told it's something to do with static build-up in the MBox.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-06-2010, 09:40 AM
Replies: 5
Views: 3,699
Posted By tgrfox
Re: Waveform display looks much louder than it should

Option+A sorted the problem.
Thanks for your help,
Tom
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 07-06-2010, 08:12 AM
Replies: 5
Views: 3,699
Posted By tgrfox
Waveform display looks much louder than it should

Recently any new sessions that I have created haven't displayed waveforms correctly. Whenever an instrument is playing, I get a solid block of colour as though it's constantly peaking and when it's...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 05-25-2010, 12:16 PM
Replies: 2
Views: 4,198
Posted By tgrfox
Tempo change causing midi volume to change plugin output

I'm writing a track using Battery 3 plug-in. It was generally working fine and I could set the output level with the master knob in Battery, but then I decided to change the tempo of the track and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 05-25-2010, 12:08 PM
Replies: 13
Views: 4,485
Posted By tgrfox
Re: Problem detected with audio clock - harddisk rpm?

I got an iMac and its absolutely fine. (With 8.0.3, Snow Leopard couldn't do 8.0.0)
Forum: Virtual Instruments 04-20-2010, 10:46 AM
Replies: 3
Views: 7,400
Posted By tgrfox
Re: Audio Loops and Sounds DVD

Thanks for that, there's some great sounds in there.
What do I need to do to load them into BFD or Structure etc to make patterns with them?
Tom
Forum: Virtual Instruments 04-19-2010, 01:44 PM
Replies: 3
Views: 7,400
Posted By tgrfox
Audio Loops and Sounds DVD

Pro Tools 8 comes with an extra disc labelled Audio Loops and Sounds. When I load the disc, my computer just calls it Audio Loops. So far as I can tell, everything on it seems to be loops rather than...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-04-2010, 09:30 AM
Replies: 13
Views: 4,485
Posted By tgrfox
Re: Problem detected with audio clock - harddisk rpm?

Thanks for eveyone's advice. I think I'm going to try to get a new computer. I'm slightly worried because I registered Pro Tools on this one - can I move the registration to a new machine easily?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-01-2010, 03:44 PM
Replies: 13
Views: 4,485
Posted By tgrfox
Re: Problem detected with audio clock - harddisk rpm?

How much do you think that would cost compared to the price of buying a computer already set up to work? I'm no good inside computers so I'd have to pay someone to take my laptop apart and put it...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-01-2010, 03:03 PM
Replies: 13
Views: 4,485
Posted By tgrfox
Re: Problem detected with audio clock - harddisk rpm?

Forgive my ignorance, how do I find out if I have a cardbus slot or e-sata? I've not come accross them before.
Thanks,
Tom
I've got a slot marked SD.MS/Pro.MMC.XD
Is that any use?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-01-2010, 02:34 PM
Replies: 13
Views: 4,485
Posted By tgrfox
Re: Problem detected with audio clock - harddisk rpm?

Thanks, should that solve the problem?
Does it have to be FireWire? I don't think I have a FireWire port. There isn't anything on my laptop with the cirlce and three lines FireWire symbol. There is...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 04-01-2010, 01:57 PM
Replies: 13
Views: 4,485
Posted By tgrfox
Problem detected with audio clock - harddisk rpm?

Hi,
I know there are some similar threads, but I haven't been able to find anything specific to my situation.
I got an MBox2 and Pro Tools LE 8.0.1 yesterday and haven't been able to playback at...
Showing results 1 to 17 of 17

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com