Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 66
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: Seattle Guy
Forum: Pro Tools 2018 02-04-2018, 12:46 PM
Replies: 18
Views: 6,758
Posted By Seattle Guy
Re: Pro Tools won't shutdown

I’m having the same problems on Windows 10.
Forum: Pro Tools 2018 01-31-2018, 07:42 PM
Replies: 18
Views: 6,758
Posted By Seattle Guy
Re: Pro Tools won't shutdown

Same kinds of problems here. Even if I open and do nothing but close down, on next launch says did not shut down correctly you must reboot your system. Virtually anything I try to do with Cloud...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-03-2006, 08:25 AM
Replies: 43
Views: 4,713
Posted By Seattle Guy
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-21-2005, 11:01 AM
Replies: 19
Views: 3,153
Posted By Seattle Guy
Re: Haggis, help! A8N-SLI very \'glitchy\'

I just got one of these boards and AMD X2 4800 to upgrade my DAW. I am a little confused by this thread. Is it the drivers from ASUS or AMD that cause the problems? Both?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-11-2005, 08:46 AM
Replies: 5
Views: 1,985
Posted By Seattle Guy
Re: D-Fi 7.0 : authorisation refused after update

My understanding is that DiFi no longer works with challenge/response, only iLok. I think Maxim still works w/o iLok. I emailed Digi Tech Support about DiFi, they immediately deposited a DiFi...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-14-2005, 08:52 AM
Replies: 23
Views: 4,083
Posted By Seattle Guy
Re: Reason 3.04 Protool LE 6.9 Sound Driver proble

I'm having the same issue. Don't understand how it can be a corrupt driver, because, as noted above, although it comes up with the red X, you can activiate it by simply reselecting the Digi driver.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 02-16-2005, 04:39 PM
Replies: 27
Views: 4,761
Posted By Seattle Guy
Re: TLM-103 and X73i test

So Doc, what's your review of the X73i? Been thinking about getting one and curious how it stacks up with your other pres.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 01-06-2005, 11:05 AM
Replies: 5
Views: 1,944
Posted By Seattle Guy
Re: tele_player...possible fix for GuitarRig in PT 6.7

Joel: I sent you an email too. I would appreciate it if you could send me the file, too. I notice on the NI board they say they sent me the file, but I never received it.
Jeff
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-18-2004, 11:10 PM
Replies: 21
Views: 4,054
Posted By Seattle Guy
Re: Amplitube & T-racks updates avaliable.

I have taken up Jason on his email challenge. Feel like Charlie Brown being offered to kick the football by Lucy. What get's me, is, why can't they publicly post whether or not they are going to...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-18-2004, 09:38 AM
Replies: 21
Views: 4,054
Posted By Seattle Guy
Re: Amplitube & T-racks updates avaliable.

I checked the upgrade section in my user area. No such update exists. More empty promises from IK.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-17-2004, 02:06 PM
Replies: 21
Views: 4,054
Posted By Seattle Guy
Re: Amplitube & T-racks updates avaliable.

Same here. I got multiple emails from "Jason" as well promising imminent fixes to the AT "full" version that was supplied with the 002. Never happened.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12-03-2004, 07:30 PM
Replies: 12
Views: 2,762
Posted By Seattle Guy
Re: Guitar Rig Crashing PT 6.7

Tele: Have you tried contacting NI on this? I have gotten zero response. You would think they would care about their product being incompatible with PT 6.7. I have always liked NI products, but...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-29-2004, 09:56 AM
Replies: 1
Views: 1,659
Posted By Seattle Guy
Re: Anyone Using NI Guitar Rig?

You need to attach both channels of the controller to inputs into PT. Channel 1 carries the audio, Channel 2 carries the controller signal.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-27-2004, 06:26 PM
Replies: 12
Views: 2,762
Posted By Seattle Guy
Re: Guitar Rig Crashing PT 6.7

I've reported it to NI tech support.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-27-2004, 06:10 PM
Replies: 12
Views: 2,762
Posted By Seattle Guy
Re: Guitar Rig Crashing PT 6.7

Not yet, is NI the appropriate place to report the bug versus Digi?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-27-2004, 06:02 PM
Replies: 12
Views: 2,762
Posted By Seattle Guy
Re: Guitar Rig Crashing PT 6.7

That's exactly what's happening to me. Every time I exit a sesion that has Guitar Rig, PT crashes, and references the GR .dpm. I recall over at the TDM board, when 6.7 first came out, there were...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-26-2004, 10:33 PM
Replies: 12
Views: 2,762
Posted By Seattle Guy
Guitar Rig Crashing PT 6.7

I recently upgraded to PTLE 6.7, using a 002. Ever since I upgraded, I am getting weird crashes with Native Instruments Guitar Rig. I can put the plug on a track fine, but when I try to remove or...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-17-2004, 03:32 PM
Replies: 3
Views: 2,117
Posted By Seattle Guy
Re: 6.7 Cross-Platform?

I recieved both Windows and Mac disks.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-12-2004, 02:02 PM
Replies: 5
Views: 2,450
Posted By Seattle Guy
Re: Sansamp RBI/002 Connection Question

That' interesting. Does that give you a different result from using the blend button on the RBI (other than it obviously gives you an unprocessed track that you can re-process later if you choose)?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-11-2004, 03:51 PM
Replies: 5
Views: 2,450
Posted By Seattle Guy
Re: Sansamp RBI/002 Connection Question

Thanks Greg, that's kind of what I was thinking, despite a knee-jerk reaction to wanting to use XLRs wherever possible.
Jeff
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11-11-2004, 01:50 PM
Replies: 5
Views: 2,450
Posted By Seattle Guy
Sansamp RBI/002 Connection Question

I just bought a Sansamp RBI for my bass. What is the best way to connect it to my 002? Use XLR to the 002 pres (1-4), or 1/4" to Channels 4-8, which as I understand it would bypass the Digi pres?
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-16-2004, 11:34 AM
Replies: 8
Views: 2,545
Posted By Seattle Guy
Re: EQing Double Miked Bass and Snare Drums

Thanks for the helpful comments, guys.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10-15-2004, 10:58 AM
Replies: 8
Views: 2,545
Posted By Seattle Guy
EQing Double Miked Bass and Snare Drums

I am fairly new at mixing drums. I have found a lot of good resources regarding EQ tips for drums. Usually, however, they are generic to "bass drum" or "snare drum." Most of the time, I use in/out...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 09-26-2004, 09:44 PM
Replies: 14
Views: 4,042
Posted By Seattle Guy
Re: Guitar Rig vs. Amplitube

Guitar Rig rocks! And it saves the presets, which is more than I could ever get out of Amplitube. And NI seems to care more about the product. IK hasn't put out an upgrade for AT in ages.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 08-17-2004, 08:13 AM
Replies: 30
Views: 3,635
Posted By Seattle Guy
Re: Guitar Rig Users?

The foot controller works great. You have to use two inputs into PT from the controller, one of which carries the audio signal, and one of which carries the data from the controller.
Showing results 1 to 25 of 66

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 06:58 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com