Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: boozooq
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 01-16-2018, 03:59 PM
Replies: 10
Views: 11,742
Posted By boozooq
Re: (SOLVED) BUG:Can't access all busses (not visible on screen)

hi,
still have the issue.
The hardware is the same as in my initial post and i upgraded to PT12 and WIn10.
I use the integrated HD3000 in my motherboard and a asus GTX570.
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 12-12-2015, 04:21 PM
Replies: 10
Views: 11,742
Posted By boozooq
Re: (SOLVED) BUG:Can't access all busses (not visible on screen)

Hi Ifan,

At the moment, i solved the issue, i don't exactly know how, but it seems playing with the screen arrangement was the way to solve, or maybe choosing the right first display in the bios....
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 08-25-2015, 03:54 PM
Replies: 10
Views: 11,742
Posted By boozooq
Re: (SOLVED) BUG:Can't access all busses (not visible on screen)

I forgot to mention the second screen was plugged on a GTX570 output, so, another graphic cards.
Before i had the tv set, i had a 22 inch screen plugged on the same GTX570 card, on another port,...
Forum: Pro Tools TDM Systems (Win) 08-25-2015, 03:49 PM
Replies: 10
Views: 11,742
Posted By boozooq
Re: (SOLVED) BUG:Can't access all busses (not visible on screen)

Hello,

I have the same problem on PT11 / Win7 64 Bit, with dual screen configured like this:
above on the wall: LG TV on intel HD3000 display output, 1920x1080
in front on the desk: LG 21:9 wide...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 07:24 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com