Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 34
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: swethington
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-24-2020, 10:59 AM
Replies: 2
Views: 181
Posted By swethington
Re: s1 not cycling through automation modes to 'read'

Yeah, still seeing the same issue. Thanks for checking on your end though, makes me think there's something specific to my setup/installation that is problematic.
Forum: Avid S1, S3, Dock and Control 05-23-2020, 04:42 PM
Replies: 2
Views: 181
Posted By swethington
s1 not cycling through automation modes to 'read'

Hi,
I recently updated EuCon, Pro Tools and my s1 firmware to the latest versions and I'm having an issue where using the s1 to cycle through automation modes isn't working quite the same as it did....
Forum: Pro Tools 2020 04-21-2020, 07:34 AM
Replies: 2
Views: 206
Posted By swethington
Re: 2020.3 MIDI input not triggering instruments

Well that did the trick! Is that turned on by default as far as you know? If so I'm not sure how it would've been turned off (maybe I accidentally hit some combinations of keys on my computer...
Forum: Pro Tools 2020 04-21-2020, 07:23 AM
Replies: 2
Views: 206
Posted By swethington
2020.3 MIDI input not triggering instruments

Hoping someone can give me some troubleshooting tips for this new MIDI problem I've been having the last few days.

I'm running Pro Tools 2020.3 on macOS Catalina (10.15.4), and currently using an...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-14-2009, 11:12 AM
Replies: 9
Views: 3,334
Posted By swethington
Re: PT 8 won't launch

Nope, no luck with moving the DigiRewire plugin. Still crashes at the same point. Damn! Thanks for the suggestion though.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-14-2009, 10:03 AM
Replies: 9
Views: 3,334
Posted By swethington
Re: PT 8 won't launch

Thanks for the suggestions. I actually did delete the DAE prefs but it didn't help, and I'm probably just going to uninstall/re-install PT again. Its just that all my software (installation discs)...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 03-14-2009, 07:11 AM
Replies: 9
Views: 3,334
Posted By swethington
PT 8 won't launch

Hey everybody, weird problem here. I have a MacBook Pro (unibody) w/ 4GB RAM running 10.5.6 and PT 8 (with whatever the latest cs update is, can't remember), only the standard PT8 plugins, and with...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-10-2009, 10:29 AM
Replies: 3
Views: 2,746
Posted By swethington
Re: Bounce problem, CDs playing back slow???

I finally fixed it, and I think you're right in saying that my clock settings were different from my session settings. I can say that if nothing else, I learned my lesson. I'm sure I'll always look...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-10-2009, 08:37 AM
Replies: 3
Views: 2,746
Posted By swethington
Re: Bounce problem, CDs playing back slow???

So, here's a little more info. This might contradict some of what I originally posted, but I'm so confused by all this that I don't know what's up and down anymore. So, sorry if I'm confusing...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 02-10-2009, 08:06 AM
Replies: 3
Views: 2,746
Posted By swethington
Bounce problem, CDs playing back slow???

I saw someone posted a problem that seemed like it might be similar to this, but there wasn't any info there about how it was fixed, so I thought I'd post it to see if anyone can help.

As a...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12-14-2008, 01:04 PM
Replies: 11
Views: 3,436
Posted By swethington
Re: Macbook

Even though you didn't mention it as an option, I'd go with a new MacBook Pro. More money up front, but it sounds like you like to get a system and just run with it until it can't run anymore. With...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-18-2008, 12:27 PM
Replies: 28
Views: 5,757
Posted By swethington
Re: I´m going for a MAC!!!!Which one? some questions :)

I'd add also that if you're mostly going to be recording guitar, not really tracking full live bands, the extra power that a MacPro would give you might be somewhat wasted. I'm assuming a lot by...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-17-2008, 07:06 AM
Replies: 8
Views: 2,738
Posted By swethington
Re: Spaces in Leopard

Also, the F8 key (by default) will show you all your spaces and you can just drag windows around that way.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-17-2008, 07:04 AM
Replies: 21
Views: 5,347
Posted By swethington
Re: Mac Pro & Bootcamp Users....

Just to chime in on the instrument track thing.

I used the MIDI track / Aux Input combo for a long time (it was the only way to do it for a long time), but started using instrument tracks...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-17-2008, 06:51 AM
Replies: 4
Views: 2,857
Posted By swethington
Re: Can LE work with two interfaces?

ah, should've read other posts more clearly. I forgot the MBox 2 doesn't have 4 inputs. Whoops. Sorry if I gave you any false hope there, my bad.
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-17-2008, 06:49 AM
Replies: 4
Views: 2,857
Posted By swethington
Re: Can LE work with two interfaces?

You can't use two interfaces at the same time, but you can sort of fake it in order to use the mic pres on the MBox. I did this a long time ago with a 001 and an MBox. Basically, plug two mics into...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-17-2008, 06:43 AM
Replies: 8
Views: 2,738
Posted By swethington
Re: Spaces in Leopard

are you trying to get certain windows to open in another space by default, without you having to manually move them? Or are you just trying to figure out how to move windows into different spaces...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-17-2008, 06:38 AM
Replies: 28
Views: 5,757
Posted By swethington
Re: I´m going for a MAC!!!!Which one? some questions :)

As a long time Mac/Pro Tools user, a few things.

1. I love my Mac, and its done me good, but to say that they don't ever stop is probably wishful thinking. I will say my Macs have always been WAY...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11-17-2008, 06:22 AM
Replies: 9
Views: 2,616
Posted By swethington
Re: Has anyone here...

I went to a PT8 demonstration at the local Guitar Center and the Digi rep mentioned that they were shooting for "early December" but made sure to add that while we might hope that means Dec. 1st, its...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-30-2008, 08:01 PM
Replies: 4
Views: 2,825
Posted By swethington
Re: OT...iTunes 8.01 and big iPod problems

i had a really similar problem with my 80GB video ipod about a year ago. For me, iTunes would sync somewhere around 1000 songs and then just stop. I'd have to force quit every time and just unplug...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-21-2008, 05:15 AM
Replies: 2
Views: 2,460
Posted By swethington
Re: random crashes when opening or changing plugins

I felt that it might be the FW drive, the thing that threw me was that when I tried running a session from my internal HD, I had the same issue.

Regardless, I haven't been able to backup and...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-19-2008, 04:51 AM
Replies: 6
Views: 2,637
Posted By swethington
Re: RTAS & CPU issues in 7.4.2

in the Setup Menu, go to Playback Engine and there will be an option called RTAS processors with a drop down list. Try setting it to something less than the max. Not sure if it will help or not,...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-18-2008, 07:38 PM
Replies: 6
Views: 2,637
Posted By swethington
Re: RTAS & CPU issues in 7.4.2

i know when i was having cpu meter issues with my iMac, i had to reduce the number of processors that PT was using from 2 to 1 and the problem stopped. The studio I work at has a 8 core Mac Pro...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-18-2008, 07:32 PM
Replies: 2
Views: 2,460
Posted By swethington
random crashes when opening or changing plugins

Hey everybody, hoping someone has had (and fixed) this problem I've been having lately, because its just driving me crazy.

I'm running LE 7.4.2 on 10.5.5 with a 002R on an iMac C2D 2.33. I'll be...
Forum: 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 10-13-2008, 05:00 AM
Replies: 12
Views: 4,279
Posted By swethington
Re: iMac and Digi003

I have an iMac 2.33 C2D, but its the previous generation, not the new aluminum iMac. But I've used my iMac with the 002 and 003 and not really had any problems with firewire. i also have a firewire...
Showing results 1 to 25 of 34

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:48 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com