Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Tsen Ru
Forum: Tips & Tricks 05-22-2018, 06:31 AM
Replies: 4
Views: 2,897
Posted By Tsen Ru
Forum: Tips & Tricks 05-21-2018, 06:49 AM
Replies: 4
Views: 2,897
Posted By Tsen Ru
Gradual fade across multiple clips

I have four adjacent clips on a track. Each clip is cross faded with the next. I am looking for a way to easily apply a gradual fade out across the entire 4-clip section.

I have tried to "group"...
Forum: The Drum Room 05-14-2018, 10:38 PM
Replies: 1
Views: 5,930
Posted By Tsen Ru
Transpose single midi drum note

I have a midi drum loop recorded on a single track and would like to understand if there is an easy way to transpose a single midi snare hit to a different key. Ideally i'd like to do this without...
Forum: Pro Tools 11 05-14-2018, 10:25 PM
Replies: 7
Views: 11,736
Posted By Tsen Ru
Re: How do I get the midi editor to open in a separate window?

I have had a similar problem, where the white arrow keys do not produce a separate window for midi editing. To fix it you can try one of the following:
1. Select the Up white arrow to bring up the...
Forum: Windows 04-30-2018, 10:59 PM
Replies: 5
Views: 2,286
Posted By Tsen Ru
Re: On-board sound card issue when running pro tools

Thank you - I was unaware that ASIO4All was not required for the Scarlett. This has solved the issue
Forum: Windows 04-30-2018, 03:32 AM
Replies: 5
Views: 2,286
Posted By Tsen Ru
Re: On-board sound card issue when running pro tools

Some additional information that may be of assistance...

If i have PT open and I switch the ASIO control Panel to 44.1khz, other app sounds work, but Pro Tools will cease to play sound. When i...
Forum: Windows 04-30-2018, 03:17 AM
Replies: 5
Views: 2,286
Posted By Tsen Ru
On-board sound card issue when running pro tools

BACKGROUND: I am running both an external audio interface (exclusively for pro tools), and an onboard sound card (for all other apps).
This setup has been successful in allowing me to...
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com