Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 186
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: firmflange
Forum: Pro Tools | Control 10-21-2019, 10:59 AM
Replies: 7
Views: 3,646
Posted By firmflange
Re: PT screen doesn't 'chase' Controls tracks...Help!

Did you reset your Network (disable network, re-enable)? Turn off and disconnect your Artist. They are finicky at times. I do this before every session. Has it connected before?
Forum: Pro Tools 2019 07-13-2019, 04:05 PM
Replies: 3
Views: 489
Posted By firmflange
Re: Consolidating problem on 12.5

Ya just checked. Elastic is off. It remedies it when I do a copy the session tracks to a new session, but for some reason levels get affected.
Forum: Pro Tools 2019 07-11-2019, 08:57 PM
Replies: 3
Views: 489
Posted By firmflange
Consolidating problem on 12.5

Help!

Trying to exhaust all the possiblities for posting this, I've come across a situation here:

All tracks sent to a mixbus
Print track: INPUT: Mixbus
OUTPUT: 1-2...
Forum: Artist Series 11-26-2018, 10:50 PM
Replies: 15
Views: 3,030
Posted By firmflange
Re: Slow functions on the Artist Control w/ PT Control

Thanks Eddie. Do I need a more powerful router? Would this be a solution: http://duc.avid.com/showthread.php?t=353524&highlight=Brian
Forum: Artist Series 11-26-2018, 08:39 PM
Replies: 15
Views: 3,030
Posted By firmflange
Re: Slow functions on the Artist Control w/ PT Control

Nuts, I really like the way I can prop my iPad right up against the Artist Control, that way I don't have to page on the Control, instead I use the touchscreen on the iPad for additional shortcuts,...
Forum: Artist Series 11-26-2018, 01:25 PM
Replies: 15
Views: 3,030
Posted By firmflange
Forum: Artist Series 11-26-2018, 01:16 PM
Replies: 15
Views: 3,030
Posted By firmflange
Re: Slow functions on the Artist Control w/ PT Control

I noticed my other laptop ( separate than the PT computer) is also connected to the router. I turned the wi-Fi off on the laptop and now there seems to be no latency. Could it be too much activity...
Forum: Artist Series 11-26-2018, 12:19 PM
Replies: 15
Views: 3,030
Posted By firmflange
Re: Slow functions on the Artist Control w/ PT Control

Do i need a faster router than what i have?
Forum: Artist Series 11-26-2018, 11:54 AM
Replies: 15
Views: 3,030
Posted By firmflange
Re: Slow functions on the Artist Control w/ PT Control

Chris, I'm using an Apple AirPort Extreme 54 Mbps 3-Port, for about the last 3 years. It has worked fine for that time, pretty much.

The Control is connected to that router.
Forum: Artist Series 11-26-2018, 11:19 AM
Replies: 15
Views: 3,030
Posted By firmflange
Re: Slow functions on the Artist Control w/ PT Control

thanks Chris, do you know why it would be latent then? I have all the lastest revisions. I tried restarting everything.
Forum: Artist Series 11-26-2018, 09:20 AM
Replies: 15
Views: 3,030
Posted By firmflange
Forum: Artist Series 11-25-2018, 10:56 PM
Replies: 15
Views: 3,030
Posted By firmflange
Slow functions on the Artist Control w/ PT Control

I noticed in using my Artist Control with the Pro Tools Control on my iPad that there is noticeable latency with the faders and other functions on my Artist Control. Is there any way to have both of...
Forum: Pro Tools | Dock 11-25-2018, 10:52 PM
Replies: 5
Views: 10,772
Posted By firmflange
Re: Can these buttons be customized?

Thank you Eddie. Boy, after using my Artist Control for so long, it's kind of difficult to get use to the Dock. The weighted jog wheel is beautiful, but many times I'm accidentally running my...
Forum: Pro Tools | Dock 11-24-2018, 10:59 PM
Replies: 5
Views: 10,772
Posted By firmflange
Can these buttons be customized?

Hi folks, I'm a new user to the Dock. Everything seems to be working, but I wanted to know if the "dock left edit" and "dock right edit" buttons can be customized with my own commands. In the...
Forum: Licensing & Accounts 11-09-2018, 02:00 PM
Replies: 12
Views: 15,538
Posted By firmflange
Re: iLok cloud problems with PT 2018.1

It won't let me deactivate because the ilok needs to be present. I'm trying to run PT on my laptop. Do I need to have the ilok in this laptop and then run it? And then would it work? But how...
Forum: Licensing & Accounts 11-09-2018, 01:15 PM
Replies: 12
Views: 15,538
Posted By firmflange
Re: iLok cloud problems with PT 2018.1

Hi Jeffro, when I try to deactivate what you suggested, I can't because it shows it as a 'locked group'. I see no area in my PT account to 'deactivate' it. I see how to sign out, but not...
Forum: Licensing & Accounts 11-09-2018, 12:36 PM
Replies: 12
Views: 15,538
Posted By firmflange
Re: iLok cloud problems with PT 2018.1

I can't deactivate the account, being a "locked group". What do I do? I signed out of everything, closed cloud. It always prompts for the Ilok. Do I have to have the ilok inserted, deactivate,...
Forum: Pro Tools 2018 11-04-2018, 10:06 AM
Replies: 3
Views: 644
Posted By firmflange
Crossfade: Without pressing a key?

In Adobe Audition there is a neat function concerning a crossfade between two clips that allows you to simply move the clip into the adjacent clip thereby creating an automatic crossfade, without...
Forum: Pro Tools 11 05-23-2018, 05:21 PM
Replies: 9
Views: 6,058
Posted By firmflange
Re: PT 11 hangs when "Restoring tracks..."

I had the same thing happened to me today. Found out I had a “space” plug-in that must’ve been expired. After I did the shift open I deleted the plug-in and it seems to work fine now.
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 03-13-2018, 11:14 PM
Replies: 8
Views: 1,741
Posted By firmflange
Re: Consistent audio breakup/stoppage using a 2nd 192 I/O

Thank you Dave, Yes, I have a lot of notes, screenshots and videos of my processes (always updating when I get things to work better:rolleyes:).

I know what you mean about lightpiping'. Been...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 03-13-2018, 02:50 PM
Replies: 8
Views: 1,741
Posted By firmflange
Re: Consistent audio breakup/stoppage using a 2nd 192 I/O

By the way, I’m just curious: I thought the second 192 was going to display tracks 17 through 32, but it displays 1-16 in the hardware settings. On the second 192, do I have to designate the first...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 03-13-2018, 02:46 PM
Replies: 8
Views: 1,741
Posted By firmflange
Re: Consistent audio breakup/stoppage using a 2nd 192 I/O

Dave, You saved my butt again. I only had one ordered... had to call back.
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 03-13-2018, 09:27 AM
Replies: 8
Views: 1,741
Posted By firmflange
Re: Consistent audio breakup/stoppage using a 2nd 192 I/O

Is that a standard cable used to connect TVs?
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 03-12-2018, 11:10 PM
Replies: 8
Views: 1,741
Posted By firmflange
Consistent audio breakup/stoppage using a 2nd 192 I/O

I read the manual and did a search on this and couldn't find the solution, I am still a beginner at HD and could use some help:



Running PT 12.5 HD Native Yosemite 32gb ram:

Upon playback,...
Forum: Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 01-04-2018, 09:29 AM
Replies: 4
Views: 2,520
Posted By firmflange
Re: Latency with PTHD 12

Abeard and Drew, I’m noticing about 27ms of delay upon recorded tracks as well (PTHD 12, yosemite, 192 i/o), no matter which pre I use. Tried all buffer settings. No plugins. Any thoughts?
Showing results 1 to 25 of 186

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com